Моля за мнение за
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 13 пъти
Моля за мнение за
https://adamieva.info/obiava-4443951/ma ... a-60lv-45g
Моля за мнение. Вдъхва ми доверие, че обявата е грамотно написана и почти всичко става ясно. Някой може ли, обаче да даде малко подробности за ВИП масажа и как е мястото като локация, дискретност, хигиена?
Моля за мнение. Вдъхва ми доверие, че обявата е грамотно написана и почти всичко става ясно. Някой може ли, обаче да даде малко подробности за ВИП масажа и как е мястото като локация, дискретност, хигиена?
-
- Благодарил: 17 пъти
- Благодарен: 41 пъти
Re: Моля за мнение за
Лично мое мнение - бегай далече. Ама лично мое.
Първо - била е на 45 преди около 15 години (когато съм ходил при нея за последно).
Второ - ни масажа е масаж, ни свирката - свирка, ни секса - секс (а сега гледам, че не правела вече секс), преди правеше всичко.
Трето - студиото е скапано, мирише на цигари (това е по мнение на ходили скоро, не мое).
Това й е обявата в ало: https://www.alo.bg/5865653
Пусни й номера на обявата в търсачката на другия форум и чети на воля коментари. Пък ако искаш пробвай един път, на теб пък може и да ти хареса.
Първо - била е на 45 преди около 15 години (когато съм ходил при нея за последно).
Второ - ни масажа е масаж, ни свирката - свирка, ни секса - секс (а сега гледам, че не правела вече секс), преди правеше всичко.
Трето - студиото е скапано, мирише на цигари (това е по мнение на ходили скоро, не мое).
Пусни й номера на обявата в търсачката на другия форум и чети на воля коментари. Пък ако искаш пробвай един път, на теб пък може и да ти хареса.
-
Благодаря, ще го помисля... Стана ми интересно за ВИП масажа и затова се зарибих да проуча как е.Pizzetti написа: ↑Сря Ное 08, 2023 4:59 pm Лично мое мнение - бегай далече. Ама лично мое.
-
И още един въпрос - какво би препоръчал за сходна услуга, понвъзможност на възраст 45+.Pizzetti написа: ↑Сря Ное 08, 2023 4:59 pm Лично мое мнение - бегай далече. Ама лично мое.
-
Ако не е тайна, защо трябва да е над 45?have_good_idea написа: ↑Пет Ное 10, 2023 10:33 amИ още един въпрос - какво би препоръчал за сходна услуга, понвъзможност на възраст 45+.Pizzetti написа: ↑Сря Ное 08, 2023 4:59 pm Лично мое мнение - бегай далече. Ама лично мое.
По принцип е малко тегаво с по-възрастни мадами. Скоро не съм ходил, освен при тази в обявата без снимка - https://www.alo.bg/6168144
Симпатяга е, но не очаквай чудеса. Масаж малко ала бала, свирка също нищо особено, май някой каза, че и секс може, потърси по номера на обявата мненията тук и в другия форум.
Друг вариант е - https://www.alo.bg/8355075
Тук свързването е проблемно и уговорката. Иначе, според зависи колко е пила и в какво настроение е, ще те полигави с масаж и после с други работи или може направо от вратата (или банята) да те изкърти от свирки и секс.
https://www.alo.bg/5831165 - кака Ваня. Не се лъжи по снимките, бая стари са. Тук не съм ходил, но казват, че има хубав масаж и хубава ръчна. Май побръква и в дупето при желание. Преди май бяха писали, че и свирка им е правила, ама не съм сигурен. Сега по спомен какво съм чел - няма.
Рая би трябвало да е вече около 45 и нагоре - https://www.alo.bg/4221323
При нея има добър масаж и ръчна. Няма събличане, няма друго. Ходил съм много отдавна и спрях, защото нямаше пробив.
Последно - кака Силвана - https://www.alo.bg/8842399
При нея има читав масаж и ръчна. Поне имаШЕ, когато аз ходех преди години. И там не пробих за нищо друго, а и май по-добре, защото всичко прави механично, гледайки в една точка. Съмнявам се това да се е променило.
И последно - нали се сещаш, че не съм ходил при всички над 45, даже повечето не мога да ги преценя на колко са. Но тези със сигурност са там и отгоре.
По принцип всяка обява по номера й или по номера на телефона може да я провериш във форума за мнения. Или в коври инфо.
-
Не е тайна - кефя се на каки с опит и харесвам как се раздават.Pizzetti написа: ↑Пет Ное 10, 2023 4:29 pmАко не е тайна, защо трябва да е над 45?have_good_idea написа: ↑Пет Ное 10, 2023 10:33 amИ още един въпрос - какво би препоръчал за сходна услуга, понвъзможност на възраст 45+.Pizzetti написа: ↑Сря Ное 08, 2023 4:59 pm Лично мое мнение - бегай далече. Ама лично мое.
По принцип е малко тегаво с по-възрастни мадами. Скоро не съм ходил, освен при тази в обявата без снимка - https://www.alo.bg/6168144
Симпатяга е, но не очаквай чудеса. Масаж малко ала бала, свирка също нищо особено, май някой каза, че и секс може, потърси по номера на обявата мненията тук и в другия форум.
Друг вариант е - https://www.alo.bg/8355075
Тук свързването е проблемно и уговорката. Иначе, според зависи колко е пила и в какво настроение е, ще те полигави с масаж и после с други работи или може направо от вратата (или банята) да те изкърти от свирки и секс.
https://www.alo.bg/5831165 - кака Ваня. Не се лъжи по снимките, бая стари са. Тук не съм ходил, но казват, че има хубав масаж и хубава ръчна. Май побръква и в дупето при желание. Преди май бяха писали, че и свирка им е правила, ама не съм сигурен. Сега по спомен какво съм чел - няма.
Рая би трябвало да е вече около 45 и нагоре - https://www.alo.bg/4221323
При нея има добър масаж и ръчна. Няма събличане, няма друго. Ходил съм много отдавна и спрях, защото нямаше пробив.
Последно - кака Силвана - https://www.alo.bg/8842399
При нея има читав масаж и ръчна. Поне имаШЕ, когато аз ходех преди години. И там не пробих за нищо друго, а и май по-добре, защото всичко прави механично, гледайки в една точка. Съмнявам се това да се е променило.
И последно - нали се сещаш, че не съм ходил при всички над 45, даже повечето не мога да ги преценя на колко са. Но тези със сигурност са там и отгоре.
По принцип всяка обява по номера й или по номера на телефона може да я провериш във форума за мнения. Или в коври инфо.
-
Аз също се кефя, как се раздават. Но около 45 е границата, след която вече става... малко сложно. Коя поналяла килца, коя я гони критическата. Но да кажем между 40 някъде и 50 (да кажем) са перфе - ебе им се, та две не виждат, приятелите им/мъжете им (ако изобщо ги имат) вече започват да се ослушват да ги чукат. И те започват да се "раздават" както казваш. Но това важи основно за нормалните жени.have_good_idea написа: ↑Пет Ное 10, 2023 5:10 pmНе е тайна - кефя се на каки с опит и харесвам как се раздават.Pizzetti написа: ↑Пет Ное 10, 2023 4:29 pmАко не е тайна, защо трябва да е над 45?have_good_idea написа: ↑Пет Ное 10, 2023 10:33 am
И още един въпрос - какво би препоръчал за сходна услуга, понвъзможност на възраст 45+.
При тези, които са компаньонки или се занимават с масажи на тази възраст, които пак обикновено са били компаньонки преди това, няма такъв филм. 90% от тях гледат да те претупат и да ти вземат парите.
То и аз за това все се навъртам около обявите в другия раздел, ама то и там започнаха да налазват такива "уж" масажистки.
-
На мен идеята ми е да е нещо по-различно от традиционното, не че не ме кефят направени малки пичета, но ми звучи готино да съм с някоя кака, която показва много повече желание, а и тя самата е склонна да изпълнява по-нетрадиционни желания. Забелязъл съм, че по-младите доста се дърпат, даже и от най-обикновен анален, какво остава да поискаш нещо по-интересно.Pizzetti написа: ↑Пет Ное 10, 2023 5:19 pmАз също се кефя, как се раздават. Но около 45 е границата, след която вече става... малко сложно. Коя поналяла килца, коя я гони критическата. Но да кажем между 40 някъде и 50 (да кажем) са перфе - ебе им се, та две не виждат, приятелите им/мъжете им (ако изобщо ги имат) вече започват да се ослушват да ги чукат. И те започват да се "раздават" както казваш. Но това важи основно за нормалните жени.have_good_idea написа: ↑Пет Ное 10, 2023 5:10 pmНе е тайна - кефя се на каки с опит и харесвам как се раздават.
При тези, които са компаньонки или се занимават с масажи на тази възраст, които пак обикновено са били компаньонки преди това, няма такъв филм. 90% от тях гледат да те претупат и да ти вземат парите.
То и аз за това все се навъртам около обявите в другия раздел, ама то и там започнаха да налазват такива "уж" масажистки.
Ех, юноши бледни, чета и немея. Създадените Ви впечатления за жените 40+ отговарят за около 3 до 5% от жените над тая възраст. Но, дерзайте, успех Ви желая.
Но, аз освен че плющя жена ми редовно-тя е 44- плющя още две, и ходя на масажи от време на време. А съм на 50.
Но, аз освен че плющя жена ми редовно-тя е 44- плющя още две, и ходя на масажи от време на време. А съм на 50.
-
- Благодарил: 14 пъти
- Благодарен: 26 пъти
This is the way!masaja написа: ↑Пет Ное 10, 2023 8:28 pm Ех, юноши бледни, чета и немея. Създадените Ви впечатления за жените 40+ отговарят за около 3 до 5% от жените над тая възраст. Но, дерзайте, успех Ви желая.
-
- Благодарил: 2 пъти
- Благодарен: 5 пъти
Аз съм ходил само при Мия , над 40г е , но не можеш да й ги дадеш, а и повече от нейното раздаване нз коя друга би могла на тия години.have_good_idea написа: ↑Пет Ное 10, 2023 5:46 pmНа мен идеята ми е да е нещо по-различно от традиционното, не че не ме кефят направени малки пичета, но ми звучи готино да съм с някоя кака, която показва много повече желание, а и тя самата е склонна да изпълнява по-нетрадиционни желания. Забелязъл съм, че по-младите доста се дърпат, даже и от най-обикновен анален, какво остава да поискаш нещо по-интересно.Pizzetti написа: ↑Пет Ное 10, 2023 5:19 pmАз също се кефя, как се раздават. Но около 45 е границата, след която вече става... малко сложно. Коя поналяла килца, коя я гони критическата. Но да кажем между 40 някъде и 50 (да кажем) са перфе - ебе им се, та две не виждат, приятелите им/мъжете им (ако изобщо ги имат) вече започват да се ослушват да ги чукат. И те започват да се "раздават" както казваш. Но това важи основно за нормалните жени.have_good_idea написа: ↑Пет Ное 10, 2023 5:10 pm
Не е тайна - кефя се на каки с опит и харесвам как се раздават.
-
Защо реши, че и аз не съм така? Е, само с една, не с две, ама пак.masaja написа: ↑Пет Ное 10, 2023 8:28 pm Ех, юноши бледни, чета и немея. Създадените Ви впечатления за жените 40+ отговарят за около 3 до 5% от жените над тая възраст. Но, дерзайте, успех Ви желая.
Иначе сме набори
-
- Благодарил: 51 пъти
- Благодарен: 22 пъти
Набори, е не съвсем (-1, 2), да си направим една отделна тема? Като гледам ситуацията е сходна.Pizzetti написа: ↑Съб Ное 11, 2023 6:34 pmЗащо реши, че и аз не съм така? Е, само с една, не с две, ама пак.masaja написа: ↑Пет Ное 10, 2023 8:28 pm Ех, юноши бледни, чета и немея. Създадените Ви впечатления за жените 40+ отговарят за около 3 до 5% от жените над тая възраст. Но, дерзайте, успех Ви желая.
Иначе сме набори
- pizdec
- Благодарил: 30 пъти
- Благодарен: 26 пъти
Локация - Сточна гара, в южна посока. Дискретност - да. Хигиена - вони на тутун, иначе бива.have_good_idea написа: ↑Сря Ное 08, 2023 3:37 pmМоля за мнение. Вдъхва ми доверие, че обявата е грамотно написана и почти всичко става ясно. Някой може ли, обаче да даде малко подробности за ВИП масажа и как е мястото като локация, дискретност, хигиена?
Хубаво тяло, културно отношение, точна във времето, но мижав интерес към процеса.
Под "вип-масаж" предполагам се има предвид секс, не виждам какво друго, понеже за нещо от типа "тяло в тяло" там просто няма къде да се развъртиш - студиото е съвсем мъничко, като изба. Бях си наумил да питам, ама след не особено емоционалния финал, се отказах.
На общия фон си струва да се посети 1-2 пъти.
-
Благодаря, ще го помисля още малко и може да я посетя да събера актуални впечатления.pizdec написа: ↑Пет Ное 17, 2023 8:06 pmЛокация - Сточна гара, в южна посока. Дискретност - да. Хигиена - вони на тутун, иначе бива.have_good_idea написа: ↑Сря Ное 08, 2023 3:37 pmМоля за мнение. Вдъхва ми доверие, че обявата е грамотно написана и почти всичко става ясно. Някой може ли, обаче да даде малко подробности за ВИП масажа и как е мястото като локация, дискретност, хигиена?
Хубаво тяло, културно отношение, точна във времето, но мижав интерес към процеса.
Под "вип-масаж" предполагам се има предвид секс, не виждам какво друго, понеже за нещо от типа "тяло в тяло" там просто няма къде да се развъртиш - студиото е съвсем мъничко, като изба. Бях си наумил да питам, ама след не особено емоционалния финал, се отказах.
Въпросната Краси преди 10-тина години се чукаше, лапаше и въртеше турски чикии, имаше готино тяло и горе долу ставаше. Работеше с едно супер готино пиче Ина в апартамент на Черковна. Преди около година ходих при нея на Сточна гара. Вече е около 50 г и доста надебеляла и погрозняла. Направи ми чикия и свирка, за секс даже не си и помислих като я видях Но всеки си ими вкусове и някои сигурно я ебат. Бюджетна курва е.have_good_idea написа: ↑Съб Ное 18, 2023 5:22 pmБлагодаря, ще го помисля още малко и може да я посетя да събера актуални впечатления.pizdec написа: ↑Пет Ное 17, 2023 8:06 pmЛокация - Сточна гара, в южна посока. Дискретност - да. Хигиена - вони на тутун, иначе бива.have_good_idea написа: ↑Сря Ное 08, 2023 3:37 pmМоля за мнение. Вдъхва ми доверие, че обявата е грамотно написана и почти всичко става ясно. Някой може ли, обаче да даде малко подробности за ВИП масажа и как е мястото като локация, дискретност, хигиена?
Eдно време си беше професионална курва и го поемаше във всички дупки. Последно преди година не съм я питал за секс но предполагам че стандартен няма да откаже пък може и да се зарадва ако не й се случва често вече