От Лъвов мост кръговото пеша ходих, супер удобна локация.jultokanarche написа: ↑Пон Авг 15, 2022 8:14 am Колеги, в кой район се намират, че ми е сложно с времето?
Масаж придружен със бурен оргазъм- Наталия 0886259045
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Масаж придружен със бурен оргазъм- Наталия 0886259045
На Сливница , срещу Агенция Митници- близо до ъгъла с Раковска.
И аз искам да знам, Кети е с у п е р, бих дал много з такова нещо.
Наталка предлага бърз секс за 80 лв има и матрак на пода. Лапа го без и то с мерак.
Иначе преди 2-3 г беше по слабичка но и сега си е як милф. За тези пари става.
Предлага и тройка с Кети но нея я нямаше като ходих.
Терена си е същия на Сливница, леко мизерен.
Иначе преди 2-3 г беше по слабичка но и сега си е як милф. За тези пари става.
Предлага и тройка с Кети но нея я нямаше като ходих.
Терена си е същия на Сливница, леко мизерен.
Кети и Наталия правеха едно време на Неофит Рилски лесбо-шоу, не точно тройка, защото правеха само масажи. Сега Кети се е поналяла на килограми. Интересно е да са двете, но не разбрах, с някого правили ли са тройка сега?
Е, то си е в реда на нещата, без това, няма как.. Разбрах, изяснихме положението.
-
- Благодарил: 11 пъти
- Благодарен: 2 пъти
Някой с по-скорошно мнение за Наталия има ли? Като цяло ме интересува само секс без масаж. Има ли такава опция и ако не - колко се доплаща над тези 100лв за ебане?
-
- Благодарил: 11 пъти
- Благодарен: 2 пъти
Някой с по-скорошно мнение за Наталия има ли? Като цяло ме интересува само секс без масаж. Има ли такава опция и ако не - колко се доплаща над тези 100лв за ебане?
-
- Благодарил: 46 пъти
- Благодарен: 6 пъти
=============PublicEnemy написа: ↑Нед Мар 03, 2024 10:13 am Някой с по-скорошно мнение за Наталия има ли? Като цяло ме интересува само секс без масаж. Има ли такава опция и ако не - колко се доплаща над тези 100лв за ебане?
И при двете цената е еднаква - 100 лв. за половин час - свирка без, лизане и ебане.
Кети е циганка от Перник и е много дебела.
Наталия е руса със сини очи и е по-височка, но е грозничка и пъпчива в лице.
Ходил съм по веднъж и при двете.
Сега сигурно всички ще ме оплюете обаче малко повече ми хареса при Кети въпреки че е дебела
и циганка, обаче се раздава повече.
Мазето е отврат. Като се събуеш ще ти измръзнат краката, защото по пода е теракот.
Банята е мизерия. Може да мочаш но забрави за къпане.
В стаята на Кети има само кушетка.
В стаята на Наталия има кушетка и дюшек на земята.
Много точно и вярно казано. Това са и моите преживявания. Масаж по скоро няма, трябва да си го поискаш изрично. Само секс, половинка.arti777@abv.bg написа: ↑Пон Мар 04, 2024 8:43 pm=============PublicEnemy написа: ↑Нед Мар 03, 2024 10:13 am Някой с по-скорошно мнение за Наталия има ли? Като цяло ме интересува само секс без масаж. Има ли такава опция и ако не - колко се доплаща над тези 100лв за ебане?
И при двете цената е еднаква - 100 лв. за половин час - свирка без, лизане и ебане.
Сега сигурно всички ще ме оплюете обаче малко повече ми хареса при Кети въпреки че е дебела
Мазето е отврат. Като се събуеш ще ти измръзнат краката, защото по пода е теракот.
Едно свършване ли е за тези 100 лв?tch написа: ↑Сря Мар 06, 2024 1:57 amМного точно и вярно казано. Това са и моите преживявания. Масаж по скоро няма, трябва да си го поискаш изрично. Само секс, половинка.arti777@abv.bg написа: ↑Пон Мар 04, 2024 8:43 pm=============PublicEnemy написа: ↑Нед Мар 03, 2024 10:13 am Някой с по-скорошно мнение за Наталия има ли? Като цяло ме интересува само секс без масаж. Има ли такава опция и ако не - колко се доплаща над тези 100лв за ебане?
Поне доколкото знам, да...bonovox написа: ↑Сря Мар 06, 2024 9:13 amЕдно свършване ли е за тези 100 лв?tch написа: ↑Сря Мар 06, 2024 1:57 amМного точно и вярно казано. Това са и моите преживявания. Масаж по скоро няма, трябва да си го поискаш изрично. Само секс, половинка.arti777@abv.bg написа: ↑Пон Мар 04, 2024 8:43 pm
=============
Едно, ама май може и две.... Сега ще разкажа как протече при мен: като отидох казах половин час с ебане, точно 100лв. Измих инструмента в банята щото знаех че ще го лапа на голо. Като влязох при Наталка тя вече бе мисто гола. Легнах на кушетката с натопорчен хий и тя директно си го налапа без покана. Свирката е добра, дълбока, като периодично облизваше целия хуй и ташаците. През това време и барах циците, които са средни и сравнително добри. Периодично слагаше хуя между тях и като се покажеше лапаше главичката. Опитах се да вкарам пръст в пичока но не даде, вика без бъркане. Всичко това продължи около 20 минути, викам айде да ти го вкарам долу на дюшека. Ляга по гръб мисионерската и го мушнах, влезе си като у дома. По време на лашкането пъшка, но мисля че се преструва. Отгоре не се качи, щото свърших в тази поза вътре в путката. Дюшека обаче е супер неудобен, другия пън ще и кажа да легне на кушетката и ще я чукам прав. А и номера тук беше да и свърша в устата при свирката и после втори път в путката при ебането. Другия вариант за 30 минути е 2 пъти да и напълниш устатата за 80лв.
Успя ли да ѝ напълниш устата? При мен май манкира... Уж свършвам там а тя я държи отворена,но добре го прави де... Не се или почти не се усеща че малко хитрува.sp1972 написа: ↑Сря Мар 06, 2024 12:07 pmЕдно, ама май може и две.... Сега ще разкажа как протече при мен: като отидох казах половин час с ебане, точно 100лв. Измих инструмента в банята щото знаех че ще го лапа на голо. Като влязох при Наталка тя вече бе мисто гола. Легнах на кушетката с натопорчен хий и тя директно си го налапа без покана. Свирката е добра, дълбока, като периодично облизваше целия хуй и ташаците. През това време и барах циците, които са средни и сравнително добри. Периодично слагаше хуя между тях и като се покажеше лапаше главичката. Опитах се да вкарам пръст в пичока но не даде, вика без бъркане. Всичко това продължи около 20 минути, викам айде да ти го вкарам долу на дюшека. Ляга по гръб мисионерската и го мушнах, влезе си като у дома. По време на лашкането пъшка, но мисля че се преструва. Отгоре не се качи, щото свърших в тази поза вътре в путката. Дюшека обаче е супер неудобен, другия пън ще и кажа да легне на кушетката и ще я чукам прав. А и номера тук беше да и свърша в устата при свирката и после втори път в путката при ебането. Другия вариант за 30 минути е 2 пъти да и напълниш устатата за 80лв.
Ебаси, за 100 лева хубава свирка без от хубаво младо момиче. чукане, свършване почти в устата... и пак има недоволни. Ами отидете някъде където за 160 лв примерно може и ръчка да не ви направят...А може и за 200-250 само ръчка...
Аз не съм недоволен, напротив...доволен съм, защото ходя само при нея и точно това исках да подчертая, че е страхотна , във всяко отношение. Включително и добра орална /френска/ и добър масаж. Но това си е мое мнение.
Добре, просто думи като манкира и хитрува, за това обслужване и на тая цена, ми се видяха несправедливи. Ако не съм те разбрал, извинявай.
А може би не си разбрал , че добронамерено се шегувам. Сложил съм смайлче след думите си. А има и вариант да си приятелката ѝ -Кети , за да реагираш толкова остро срещу мен. ПАК ще повторя, не ходя и няма да ходя на други места, просто, споделям своите преживявания.
Добре си описал процеса. На кушетката наистина е много по добре. Накарах я да легне по гръб и да го полапа както бях прав до кушетката, после ми сложи гумата извъртя се по гръб към мен и се разчекна. Добре я порих прав, по едно време си сложи краката на рамената ми, много удобна позаsp1972 написа: ↑Сря Мар 06, 2024 12:07 pmЕдно, ама май може и две.... Сега ще разкажа как протече при мен: като отидох казах половин час с ебане, точно 100лв. Измих инструмента в банята щото знаех че ще го лапа на голо. Като влязох при Наталка тя вече бе мисто гола. Легнах на кушетката с натопорчен хий и тя директно си го налапа без покана. Свирката е добра, дълбока, като периодично облизваше целия хуй и ташаците. През това време и барах циците, които са средни и сравнително добри. Периодично слагаше хуя между тях и като се покажеше лапаше главичката. Опитах се да вкарам пръст в пичока но не даде, вика без бъркане. Всичко това продължи около 20 минути, викам айде да ти го вкарам долу на дюшека. Ляга по гръб мисионерската и го мушнах, влезе си като у дома. По време на лашкането пъшка, но мисля че се преструва. Отгоре не се качи, щото свърших в тази поза вътре в путката. Дюшека обаче е супер неудобен, другия пън ще и кажа да легне на кушетката и ще я чукам прав. А и номера тук беше да и свърша в устата при свирката и после втори път в путката при ебането. Другия вариант за 30 минути е 2 пъти да и напълниш устатата за 80лв.