Жаклин
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 73 пъти
- Благодарен: 82 пъти
Re: Жаклин
За Дон Жуан - да. За нас останалите - не!DonJuan92 написа: ↑Пет Юли 19, 2024 10:25 am https://www.alo.bg/nova-masajistka-jakl ... 0%B8%D0%BD
Тук има ли свирка и лизане ?
Има лизане, ходих за фейсситинг, за свирка не съм я питал. Иначе е същата от снимките, яко дупе има, тренира нещо, българка. 200 лева щета, бих повторил след време. Не е нещо УАУ, иначе хигиената е на ниво. Дупето и е някак си вирнато, не я знам щангистка ли е, каква е.
barona написа: ↑Сря Юли 31, 2024 11:37 am Има лизане, ходих за фейсситинг, за свирка не съм я питал. Иначе е същата от снимките, яко дупе има, тренира нещо, българка. 200 лева щета, бих повторил след време. Не е нещо УАУ, иначе хигиената е на ниво. Дупето и е някак си вирнато, не я знам щангистка ли е, каква е.
Би ли изброил 3 масажистки, които според теб са УАУ?
Аз ходя за фейсситинг, не за масаж, та другите при които съм ходил и повтарял са Джия и Делина. За масаж не знам дали стават, не ползвам услугата, минавам директно на еротичната част.
Ясно. Благодаря за отговора. Добър избор с Делина. Дупенцето и е едно от най-хубавите от всичките масажистки. При Джия още не съм ходил. Можеш ли да споделиш друга при която си ходил за тази услуга и си останал доволен? Може и на лично съобщение.
Освен тия съм ходил при Лина в студиото в Сердика, но не бих повторил, просто не е мой тип.
-
- Благодарил: 73 пъти
- Благодарен: 82 пъти
Здравейте колеги, аз също се интересувам от услугата фейсситинг и ми се иска да пробвам при някоя масажистка с по-пищно дупе, тип бразилско. Жаклин подходяща ли е за целта, или ако знаете друга с хубав задник, с който да ти задушава лицето ?
Тази в квартал Яворов прави добър FS
но много рядко е на линия и трудна за уцелване
Има хубав задник, цици малки
Около 30 годишна
Бачка и в Пловдив и в София
https://www.alo.bg/6181739
EXOTIC & MAGIC