Рени от Манастирски ливади
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 1 път
- Благодарен: 7 пъти
Рени от Манастирски ливади
Колеги, някой да е бил скоро тук при кака Рени от Манастирснки ливади https://adamieva.info/obiava-4593423/re ... ic-massage
Как се представя каката в масажа тяло в тяло? Дава ли волности? Изобщо процеса как минава?
Как се представя каката в масажа тяло в тяло? Дава ли волности? Изобщо процеса как минава?
-
- Благодарил: 169 пъти
- Благодарен: 294 пъти
- Обратна връзка:
Re: Рени от Манастирски ливади
Представя се на средно ниво. Дава каквото са разбертете предварително, питаш и ти се отговаря. Ма не спира да плямпа много й знае гагата.
Повече подробности - наместо.
Повече подробности - наместо.
Коса расте, акъл не доада
- pizdec
- Благодарил: 32 пъти
- Благодарен: 42 пъти
Ами мен ме досрамя да питам що за доминиране два часа е 350 лв, при един час - 150 лв 

Работи от много време,нормално да е хапе коня,но общо взето на фона на тия циганки и бидони предлага добро обслужване.
-
- Благодарен: 14 пъти
Става, бюджетна, ако не си прекалено взисканелен, но можеи да е от индийския етнос. Бара го, ако я предразпологищ свири ва саксофона, друго не съм опитвал
-
- Благодарил: 30 пъти
- Благодарен: 49 пъти
Всичко има при нея, но вече си е дъртичка, студиото й мирише на цигари (омирисват ти се дрехите), банята... има какво да се желае, общо взето става за един - два пъти да се отиде. И всичко това беше преди 2-3 години. Сега кой знае, ама едва ли е по-добре.
Чувал съм, че ако си те хареса, може да те взседне, след като ти нахлузи капута, но при мен финала винаги е бил на ръчка. Иначе дава доста по свободно заиграване и обикновено не цака с времето. Преди да започне еротичната част доста говори, което понякога идва малко в повече. Студиото беше доста тъмно, а банята доста тясна. Обикновено не цака с времето и от към хигена при мен нещата жинаги са били добре. Не съм фен на BDSM но ми е интересно като еротика какво точно предлага и какви са и границите. Също така това "до края на Април" в обявата какво точно означава, че ще се мести от манастирски ли...
-
Не, колега convict.
Означава, че след 15 години доблестна служба в това да разнообразява мъжката част от населението в София с приятни изживявания, се оттегля завинаги от занаята. Лично ми го сподели. Затова и пуснах това запитване, тъй като съм бил при нея преди 2-3 години и исках по-пресни мнения за потвърждение, че ти нахлузва качулката и се плъзга по тебе и си го вкарва дори без да те пита.
Означава, че след 15 години доблестна служба в това да разнообразява мъжката част от населението в София с приятни изживявания, се оттегля завинаги от занаята. Лично ми го сподели. Затова и пуснах това запитване, тъй като съм бил при нея преди 2-3 години и исках по-пресни мнения за потвърждение, че ти нахлузва качулката и се плъзга по тебе и си го вкарва дори без да те пита.
Ако те хареса и е в настроение ще те изкърти от секс.liubopiten написа: ↑Пет Апр 25, 2025 9:44 pm Не, колега convict.
-
Привет, колеги!
Кака Рени от Манастирски ливади днес приключи с масажите и това е окончателното й решение.
След 15 години посветена на това да доставя удоволствие за тялото и душата ни, тя остави трайна следа в сферата на масажите, беше всеотдайна и търпелива с клиентите си. Скоро няма да се появи такава масажистка, която да се задържи 15 години с неизменно качество на масажите.
Кака Рени от Манастирски ливади днес приключи с масажите и това е окончателното й решение.
След 15 години посветена на това да доставя удоволствие за тялото и душата ни, тя остави трайна следа в сферата на масажите, беше всеотдайна и търпелива с клиентите си. Скоро няма да се появи такава масажистка, която да се задържи 15 години с неизменно качество на масажите.