Таня Перник

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
BalkanDick1993
Благодарен: 1 път

Re: Таня Перник

Мнение от BalkanDick1993 »

На Таня задника как е? Путката голяма и сочна ли е? От много време съм и навит и накрая ще взема да я навестя…
Има ли шанс да е барнала нещо?
Genehirsh
Благодарил: 1 път
Благодарен: 14 пъти

Мнение от Genehirsh »

Някой опита ли наскоро Галка от Пелник?
Dinko-Dinev
Благодарил: 8 пъти
Благодарен: 5 пъти

Мнение от Dinko-Dinev »

Genehirsh написа: Пет Апр 18, 2025 3:01 pm Някой опита ли наскоро Галка от Пелник?
Ако има предвид тази: https://adamieva.info/obiava-4817683/galka - И аз преди време питах за нея, тъй като ми бе интересна, и имах желание да отскоча до миньорския град, ей го къде е, но така и не получих отговор.
Може би ще се окаже фалшива обява, или пък не е нещо, което да си заслужава дори и да се дискутира... ;)
Barista
Благодарил: 166 пъти
Благодарен: 26 пъти

Мнение от Barista »

Dinko-Dinev написа: Пет Апр 18, 2025 8:20 pm
Genehirsh написа: Пет Апр 18, 2025 3:01 pm Някой опита ли наскоро Галка от Пелник?
Ако има предвид тази: https://adamieva.info/obiava-4817683/galka - И аз преди време питах за нея, тъй като ми бе интересна, и имах желание да отскоча до миньорския град, ей го къде е, но така и не получих отговор.
Може би ще се окаже фалшива обява, или пък не е нещо, което да си заслужава дори и да се дискутира... ;)
На 40 е била отдавна😄
nqkoi
Благодарил: 14 пъти
Благодарен: 15 пъти

Мнение от nqkoi »

Barista написа: Пет Апр 18, 2025 10:49 pm
Dinko-Dinev написа: Пет Апр 18, 2025 8:20 pm
На 40 е била отдавна😄
Не работи само в перник .. скоро някой бил ли е в перник специално как е терена
Erotale

Мнение от Erotale »

Бях преди година, терен базов и удобен в центъра.
Стабилна е и става да ходиш да те изпразни. Като й кажеш да лиже топките го прави, като искаш да свършиш по нея не отказва и не ми е искала пари. Увиснали цици, но все пак ме кефят. Не е мрънкала като я зачукаш по-здраво. Ако се държиш нормално може да си изкараш прилично.
nqkoi

Мнение от nqkoi »

Erotale написа: Съб Апр 19, 2025 7:08 pm Бях преди година, терен базов и удобен в центъра.
Стабилна е и става да ходиш да те изпразни. Като й кажеш да лиже топките го прави, като искаш да свършиш по нея не отказва и не ми е искала пари. Увиснали цици, но все пак ме кефят. Не е мрънкала като я зачукаш по-здраво. Ако се държиш нормално може да си изкараш прилично.
За Таня или Галка?
liubopiten
Благодарен: 7 пъти

Мнение от liubopiten »

Потвърждавам казаното за Галка /В Алото за компаньонки в Перник има 2 нейни обяви/. Когато е в Перник - приема в прилично студио в центъра, на партера в сравнително нова кооперация. Дискретно е, не те виждат съседи. Бюджетен, но добър вариант за фенове на сочни милфове. Гърдите й са големи и започнали да провисват, но годините не прощават на жените с големи гърди. Реално според мен е на 45-48 години. Единствено банята не е много ОК - ползва се подвижен душ от батерията на умивалника в тоалетната. Имайте предвид, че дамата гастролира в страната и съм я виждал в обяви в Ало за В. Търново, Варна и др. места.
Erotale

Мнение от Erotale »

Имате ли наблюдение за друга Перничанка? Не искам много просто да се държи прилично и да е точна с уговорката.
Genehirsh
Благодарен: 14 пъти

Мнение от Genehirsh »

Как е хигиената при Галка? Риск ли е свирка без с пълнене на уста?
Peepiti
Благодарил: 2 пъти
Благодарен: 12 пъти

Мнение от Peepiti »

Genehirsh написа: Пон Апр 28, 2025 12:44 pm Как е хигиената при Галка? Риск ли е свирка без с пълнене на уста?
Ми прецени си за риска, като знаеш, че преди теб трима поне също са и напълнили устичката както и ти искаш. :D
Slavey4e
Благодарен: 1 път

Мнение от Slavey4e »

liubopiten написа: Нед Апр 20, 2025 8:28 pm Потвърждавам казаното за Галка /В Алото за компаньонки в Перник има 2 нейни обяви/. Когато е в Перник - приема в прилично студио в центъра, на партера в сравнително нова кооперация. Дискретно е, не те виждат съседи. Бюджетен, но добър вариант за фенове на сочни милфове. Гърдите й са големи и започнали да провисват, но годините не прощават на жените с големи гърди. Реално според мен е на 45-48 години. Единствено банята не е много ОК - ползва се подвижен душ от батерията на умивалника в тоалетната. Имайте предвид, че дамата гастролира в страната и съм я виждал в обяви в Ало за В. Търново, Варна и др. места.
Потвърждавам написаното, бях там съвсем скоро. Много точно описание е дал колегата! Лично ми каза, че бръмчи и в други градове.
nqkoi

Мнение от nqkoi »

Peepiti написа: Пон Апр 28, 2025 1:48 pm
Genehirsh написа: Пон Апр 28, 2025 12:44 pm Как е хигиената при Галка? Риск ли е свирка без с пълнене на уста?
Ми прецени си за риска, като знаеш, че преди теб трима поне също са и напълнили устичката както и ти искаш. :D
Отказа в устата …..

Другата Таня давали там ? Нещо при Таня са високи цените иска 150 лв …. Прави се на масажистка
Dqwol85
Благодарил: 11 пъти
Благодарен: 2 пъти

Мнение от Dqwol85 »

Таня работи ли? Някой ходил ли е скоро?
Babka

Мнение от Babka »

󠇀
󠇀󠇀󠇀
󠇀󠇀󠇀
Jo99
Благодарил: 36 пъти
Благодарен: 27 пъти

Мнение от Jo99 »

Dqwol85 написа: Съб Май 03, 2025 11:27 am Таня работи ли? Някой ходил ли е скоро?
Работи си.
Ходих преди 2 седмици в събота.
Публикувай отговор