Таня Перник
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарен: 1 път
Re: Таня Перник
На Таня задника как е? Путката голяма и сочна ли е? От много време съм и навит и накрая ще взема да я навестя…
Има ли шанс да е барнала нещо?
Има ли шанс да е барнала нещо?
-
- Благодарил: 8 пъти
- Благодарен: 5 пъти
Ако има предвид тази: https://adamieva.info/obiava-4817683/galka - И аз преди време питах за нея, тъй като ми бе интересна, и имах желание да отскоча до миньорския град, ей го къде е, но така и не получих отговор.
Може би ще се окаже фалшива обява, или пък не е нещо, което да си заслужава дори и да се дискутира...

-
- Благодарил: 166 пъти
- Благодарен: 26 пъти
На 40 е била отдавнаDinko-Dinev написа: ↑Пет Апр 18, 2025 8:20 pmАко има предвид тази: https://adamieva.info/obiava-4817683/galka - И аз преди време питах за нея, тъй като ми бе интересна, и имах желание да отскоча до миньорския град, ей го къде е, но така и не получих отговор.
Може би ще се окаже фалшива обява, или пък не е нещо, което да си заслужава дори и да се дискутира...![]()
Не работи само в перник .. скоро някой бил ли е в перник специално как е теренаBarista написа: ↑Пет Апр 18, 2025 10:49 pmНа 40 е била отдавнаDinko-Dinev написа: ↑Пет Апр 18, 2025 8:20 pmАко има предвид тази: https://adamieva.info/obiava-4817683/galka - И аз преди време питах за нея, тъй като ми бе интересна, и имах желание да отскоча до миньорския град, ей го къде е, но така и не получих отговор.
Може би ще се окаже фалшива обява, или пък не е нещо, което да си заслужава дори и да се дискутира...![]()
![]()
Бях преди година, терен базов и удобен в центъра.
Стабилна е и става да ходиш да те изпразни. Като й кажеш да лиже топките го прави, като искаш да свършиш по нея не отказва и не ми е искала пари. Увиснали цици, но все пак ме кефят. Не е мрънкала като я зачукаш по-здраво. Ако се държиш нормално може да си изкараш прилично.
Стабилна е и става да ходиш да те изпразни. Като й кажеш да лиже топките го прави, като искаш да свършиш по нея не отказва и не ми е искала пари. Увиснали цици, но все пак ме кефят. Не е мрънкала като я зачукаш по-здраво. Ако се държиш нормално може да си изкараш прилично.
За Таня или Галка?Erotale написа: ↑Съб Апр 19, 2025 7:08 pm Бях преди година, терен базов и удобен в центъра.
-
- Благодарил: 1 път
- Благодарен: 7 пъти
Потвърждавам казаното за Галка /В Алото за компаньонки в Перник има 2 нейни обяви/. Когато е в Перник - приема в прилично студио в центъра, на партера в сравнително нова кооперация. Дискретно е, не те виждат съседи. Бюджетен, но добър вариант за фенове на сочни милфове. Гърдите й са големи и започнали да провисват, но годините не прощават на жените с големи гърди. Реално според мен е на 45-48 години. Единствено банята не е много ОК - ползва се подвижен душ от батерията на умивалника в тоалетната. Имайте предвид, че дамата гастролира в страната и съм я виждал в обяви в Ало за В. Търново, Варна и др. места.
Имате ли наблюдение за друга Перничанка? Не искам много просто да се държи прилично и да е точна с уговорката.
Ми прецени си за риска, като знаеш, че преди теб трима поне също са и напълнили устичката както и ти искаш.

Потвърждавам написаното, бях там съвсем скоро. Много точно описание е дал колегата! Лично ми каза, че бръмчи и в други градове.liubopiten написа: ↑Нед Апр 20, 2025 8:28 pm Потвърждавам казаното за Галка /В Алото за компаньонки в Перник има 2 нейни обяви/. Когато е в Перник - приема в прилично студио в центъра, на партера в сравнително нова кооперация. Дискретно е, не те виждат съседи. Бюджетен, но добър вариант за фенове на сочни милфове. Гърдите й са големи и започнали да провисват, но годините не прощават на жените с големи гърди. Реално според мен е на 45-48 години. Единствено банята не е много ОК - ползва се подвижен душ от батерията на умивалника в тоалетната. Имайте предвид, че дамата гастролира в страната и съм я виждал в обяви в Ало за В. Търново, Варна и др. места.
Отказа в устата …..
Другата Таня давали там ? Нещо при Таня са високи цените иска 150 лв …. Прави се на масажистка