VS studio Delina i Alina
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарен: 2 пъти
VS studio Delina i Alina
Интересуваме мнения сега при тези девойки!?Бях редовен при тях в Сердика,сега за тази цена какво са подобрили?Услугата как е?Виждам и нови девойки как са заслужава ли си парите?Бях в младост при Делина след като се махна от Сердика и нямаше нищо по различно,за това питам
-
- Благодарил: 101 пъти
- Благодарен: 121 пъти
Re: VS studio Delina i Alina
Няма нищо по различно. Направиха си собствен бизнес.
Алина продължава да предлага свирка с презерватив като екстра, но иска + 150 лв.
Ако има допълнителни екстри, то те са по индивидуална преценка. Повече от гореизброеното не ми е предлагано и в новото и в старото студио.
Алина продължава да предлага свирка с презерватив като екстра, но иска + 150 лв.
Ако има допълнителни екстри, то те са по индивидуална преценка. Повече от гореизброеното не ми е предлагано и в новото и в старото студио.
150 лева за минет !?
Аз имам позната дето духа за без пари:)
И то с прилично качество , 5 по шестобалната система.
Аз имам позната дето духа за без пари:)
И то с прилично качество , 5 по шестобалната система.
-
- Благодарен: 2 пъти
Не ме интересува бизнеса са им,всички които ги познаваме знаем че не е техният.Итеренсува ме дали са подобрили услугата,искам да се пусна ама не ми се дават 200китнта за нещо което съм получавал за 120