Ясноmseven написа: ↑Пет Май 30, 2025 5:26 am "Все пак mseven е намирал по няколко минутки да чете рецензиите на психично болен човек, но явно няма 2 минутки за мен."
@beserious1 : да, кажи?
"Това е много тъжно и малко обидно мисля да започна да пускам линкове към интересни обяви за да стана полезен и уважаван потребител"
Дай, да видим какво ще предложиш?
Имаш ли линкове към интересни масажистки?

Цитирането на пост оевидно изисква ужасно много време и е много много сложна дейност

Имам затруднения да намеря интересни обяви които психично болния вече не е постнал и като гледам имаш намерението да му помагаш

Трябва да се внимава!
Заразно е!
А след като намираш време да четеш психоеротиката на един умствено изостанал, да не си наясно какво четеш значи имаш достатъчно време.
Само да отбележа че си единствения който не го знае че е безмозъчен
Разбирам че си пасвате - един слабоумен който да слага интересни линкчета с лиги на уста и втори които с лиги на уста да ги гледа
Куку и Пипи, ходене на маасажи в екип

Сега вече разбирам защо нямаш време...
Все пак се надявам да успееш да намериш 2-3 часа да успееш да прочетеш и няколко дни да разбереш какво съм написал.
ПС: Теб може да те кефят интересни линкчета, но това е публичен форум в който влизат и хора с положителен коефициент на интелигентност които е добре да бъдат предупредени да не си губят времето с олигофрени.
Ясно ли е?????