ejobejo написа: ↑Пон Юли 07, 2025 10:12 am
Frank написа: ↑Сря Ное 27, 2024 10:51 pm
Joker621 написа: ↑Сря Ное 27, 2024 8:16 am
https://www.alo.bg/4796404 тази е доста несериозна гледа с каква кола ще отидеш при нея иска да те види преди това и ако не те види не ти дава точния адрес Младост 4 до Била. Ходи на там ходи на сам и т.н.
Колата не знам за какво ѝ е да я вижда, така или иначе тарифата е една. Иначе за разкарването нагоре-надолу да те види кой си, какъв си - не е готино, но я разбирам, особено ако живее сама, нормално е да иска да види какъв тип ще ѝ влезе вкъщи. Поне така си мисля.
Нещо тука има разминаване - момичето оперира в панелка в Младост 4, апартамента е по средата на площадката, което означава, че тя може да гледа само към задната страна на блока, а паркингът и входът на блока са отпред. Каква кола, какви пет лева...
И на мен ми е малко странно, но съм го чел от не един и двама, да се оплакват, че ги разкарва насам натам. Единствения вариант, който ми идва на акъла е, да ги праща на улицата до Била и там да ги движи напред-назад, но то първо е далече и едва ли много може да се прецени и второ, няма да издавам точния етаж, но от април до октомври не съм особено сигурен, доколко изобщо има видимост от нейния апартамент.
ejobejo написа: ↑Пон Юли 07, 2025 10:17 am
БатеБончо написа: ↑Сря Ное 27, 2024 2:13 pm
Колега, здравей!
Редовно посещавам този салон. Бил съм при тази масажистка. Масажът е добър. Аз съм доволен. При нея съм получил невероятен масаж на член и топки. Запомнящо се е. Повече от това не съм получавал. Но тази нейна сдържаност е заради това че съм редовен клиент на Стефи. Ти ако си нов и ако й станеш редовен редовен може и да огрее.
Колеги са се хвалили в другия форум и за повече, но не зная дали е истина.
Всичко е вярно Бате Бончо или поне това, което аз съм написал там

Лина работи от поне 20 години, за първи път я срещнах тогава на ул. Владайска зад Министерството на Земеделието. Може и доста преди това да е работила, не знам. Пред мен твърди, че с никого не се отпуска, неприятно й било, гнус я било ... ама старите пушки трудно се лъжем от такива приказки. Иначе е едно прекрасно, добро същество, много мила и всеотдайна извън салоните, жена, която заслужава да получи много повече от живота. Тя всъщност доста е получила де, въпрос на гледна точка
Ценни отзиви са това. За масажи аз точно по лелки(в моя случай каки) си падам, та ще гледам есента да посетя салона, като се целя в Стефи и Лина. Най-много обичам хубав масаж и накрая качествена свирка, но с духането си е сложна работа заради риска. От тези каки съм с очакване за качествен масаж и добра ръчка накрая, съчетани с добро отношение и това би ми било напълно достатъчно. Иначе, понеже снимките определено са пипани - като възраст от тях какво да се очаква - 45-50 ?