Лелка за масаж

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Frank
Благодарил: 27 пъти
Благодарен: 22 пъти

Re: Лелка за масаж

Мнение от Frank »

ejobejo написа: Пон Юли 07, 2025 10:12 am
Frank написа: Сря Ное 27, 2024 10:51 pm
Joker621 написа: Сря Ное 27, 2024 8:16 am https://www.alo.bg/4796404 тази е доста несериозна гледа с каква кола ще отидеш при нея иска да те види преди това и ако не те види не ти дава точния адрес Младост 4 до Била. Ходи на там ходи на сам и т.н.
Колата не знам за какво ѝ е да я вижда, така или иначе тарифата е една. Иначе за разкарването нагоре-надолу да те види кой си, какъв си - не е готино, но я разбирам, особено ако живее сама, нормално е да иска да види какъв тип ще ѝ влезе вкъщи. Поне така си мисля.
Нещо тука има разминаване - момичето оперира в панелка в Младост 4, апартамента е по средата на площадката, което означава, че тя може да гледа само към задната страна на блока, а паркингът и входът на блока са отпред. Каква кола, какви пет лева...
И на мен ми е малко странно, но съм го чел от не един и двама, да се оплакват, че ги разкарва насам натам. Единствения вариант, който ми идва на акъла е, да ги праща на улицата до Била и там да ги движи напред-назад, но то първо е далече и едва ли много може да се прецени и второ, няма да издавам точния етаж, но от април до октомври не съм особено сигурен, доколко изобщо има видимост от нейния апартамент.
ejobejo написа: Пон Юли 07, 2025 10:17 am
БатеБончо написа: Сря Ное 27, 2024 2:13 pm Колега, здравей!

Редовно посещавам този салон. Бил съм при тази масажистка. Масажът е добър. Аз съм доволен. При нея съм получил невероятен масаж на член и топки. Запомнящо се е. Повече от това не съм получавал. Но тази нейна сдържаност е заради това че съм редовен клиент на Стефи. Ти ако си нов и ако й станеш редовен редовен може и да огрее.
Колеги са се хвалили в другия форум и за повече, но не зная дали е истина.
Всичко е вярно Бате Бончо или поне това, което аз съм написал там :) Лина работи от поне 20 години, за първи път я срещнах тогава на ул. Владайска зад Министерството на Земеделието. Може и доста преди това да е работила, не знам. Пред мен твърди, че с никого не се отпуска, неприятно й било, гнус я било ... ама старите пушки трудно се лъжем от такива приказки. Иначе е едно прекрасно, добро същество, много мила и всеотдайна извън салоните, жена, която заслужава да получи много повече от живота. Тя всъщност доста е получила де, въпрос на гледна точка ;)
Ценни отзиви са това. За масажи аз точно по лелки(в моя случай каки) си падам, та ще гледам есента да посетя салона, като се целя в Стефи и Лина. Най-много обичам хубав масаж и накрая качествена свирка, но с духането си е сложна работа заради риска. От тези каки съм с очакване за качествен масаж и добра ръчка накрая, съчетани с добро отношение и това би ми било напълно достатъчно. Иначе, понеже снимките определено са пипани - като възраст от тях какво да се очаква - 45-50 ?
Публикувай отговор