Анито

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Jo99
Благодарил: 66 пъти
Благодарен: 54 пъти

Анито

Мнение от Jo99 »

Освен чикии, които тя прави.

Някой успя ли да я съблече?

При мен отказа събличане
Изглеждаше добре с клин в тялото

https://www.alo.bg/masaj-za-ceniteli-5185842
Barista
Благодарил: 217 пъти
Благодарен: 30 пъти

Re: Анито

Мнение от Barista »

Тая снимка е от минимум 10 години!!!
Jo99

Мнение от Jo99 »

Barista написа: Съб Авг 09, 2025 12:11 am Тая снимка е от минимум 10 години!!!
Явно е одъртяла
Frank
Благодарил: 30 пъти
Благодарен: 24 пъти

Мнение от Frank »

Снимките на другата ѝ обява, която е в раздел здраве и красота, трябва да са отпреди 10 години, като предполагам, че и тези на обявата в еротичния раздел или са от същото време или най-много 1-2 години по-нови да са. Пък всички стареем и се променяме, няма как и нея да я подмине.
И много рядко някоя около 50-те тепърва ще тръгне да предлага допълнителни услуги. В крайна сметка жената е дипломирана, професионална масажистка и едва ли, когато е учила си е правила сметката да включи пълна програма в услугата, та вярвам, че дори ръчката накрая е компромис, дошъл в някакъв момент, след като посещаемостта не е била достатъчно висока. Аз си падам точно по такива масажистки като Ани, симпатяги, които правят наистина качествен масаж и накрая ти удрят и една ръчка(с удоволствие бих се навил и на повече, но не си правя илюзии, че ще ми се случи), да си тръгнеш отпуснат, спокоен, но това не ми пречи да съм много навит и на Петя, която ми е изключително перверзна https://www.alo.bg/5890763 въпреки, че при нея масажът не е толкова професионален, но с нейната избухливост - жалко, но няма как да стане...
razputin
Благодарил: 240 пъти
Благодарен: 391 пъти
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Таа кощрамба е абсолютно луда по целата глава, да са има предвид.
Коса расте, акъл не доада
Frank
Благодарил: 30 пъти
Благодарен: 24 пъти

Мнение от Frank »

razputin написа: Нед Авг 10, 2025 5:21 pm Таа кощрамба е абсолютно луда по целата глава, да са има предвид.
За Ани не знам досега да има някакви сериозни оплаквания, предполагам за Петя говориш ?
За нея се знае открай време. И предимно тя губи от тая работа. Доста хора(в това число и аз) са ѝ се точили и са се надявали даже на нещо повече - я свирка, я секс, при това готови да доплащат за тия екстри, ама то за повече от ръчка не може и да се мисли, пък и само скандали... еми, няма будали, дето да идат да си дадат парите и още по телефона да ги навика, а после на живо пак не знаеш кога и за какво ще прищрака и пак разправии. Много перверзна, голяма мръсница изглежда, уви, с тоя характер - НЕ!
Jo99

Мнение от Jo99 »

Frank написа: Нед Авг 10, 2025 11:14 pm
razputin написа: Нед Авг 10, 2025 5:21 pm Таа кощрамба е абсолютно луда по целата глава, да са има предвид.
За Ани не знам досега да има някакви сериозни оплаквания, предполагам за Петя говориш ?
За нея се знае открай време. И предимно тя губи от тая работа. Доста хора(в това число и аз) са ѝ се точили и са се надявали даже на нещо повече - я свирка, я секс, при това готови да доплащат за тия екстри, ама то за повече от ръчка не може и да се мисли, пък и само скандали... еми, няма будали, дето да идат да си дадат парите и още по телефона да ги навика, а после на живо пак не знаеш кога и за какво ще прищрака и пак разправии. Много перверзна, голяма мръсница изглежда, уви, с тоя характер - НЕ!
Аз съм бил и при Петя във оня високия блок.
Много миришеше на цигари вътре.
Иначе да готина дърта но освен ръчка ,
друго нямаше, но пък поне се съблече чисто гола.
За разлика от Ани, която не се съблече
razputin
Благодарил: 240 пъти
Благодарен: 391 пъти
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Frank написа: Нед Авг 10, 2025 11:14 pm
За Петя, да. Таа е много откачена.
Коса расте, акъл не доада
Genehirsh
Благодарил: 1 път
Благодарен: 26 пъти

Мнение от Genehirsh »

Интересна особа. Изглежда се е напатила, първият път излезе да ме посрещне, но не ме взе, тъй като не ме познавала, нямам вид на следовател, след това при телефонно обаждане ме отлагащи, а накрая ме отряза. Иначе на вид нико особено на вид, имаше обява и в еротичния отдел “но подчертавайки без еротик” ….
Jo99

Мнение от Jo99 »

Genehirsh написа: Чет Авг 14, 2025 10:01 pm Интересна особа. Изглежда се е напатила, първият път излезе да ме посрещне, но не ме взе, тъй като не ме познавала, нямам вид на следовател, след това при телефонно обаждане ме отлагащи, а накрая ме отряза. Иначе на вид нико особено на вид, имаше обява и в еротичния отдел “но подчертавайки без еротик” ….
Точно
Преди имаше обява в еротични раздел.
Пък беше написала без еротика.
Има противоречия или просто се крие да не я разберат.
https://www.alo.bg/masaj-za-ceniteli-5185842
Публикувай отговор