Анито
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Анито
Снимките на другата ѝ обява, която е в раздел здраве и красота, трябва да са отпреди 10 години, като предполагам, че и тези на обявата в еротичния раздел или са от същото време или най-много 1-2 години по-нови да са. Пък всички стареем и се променяме, няма как и нея да я подмине.
И много рядко някоя около 50-те тепърва ще тръгне да предлага допълнителни услуги. В крайна сметка жената е дипломирана, професионална масажистка и едва ли, когато е учила си е правила сметката да включи пълна програма в услугата, та вярвам, че дори ръчката накрая е компромис, дошъл в някакъв момент, след като посещаемостта не е била достатъчно висока. Аз си падам точно по такива масажистки като Ани, симпатяги, които правят наистина качествен масаж и накрая ти удрят и една ръчка(с удоволствие бих се навил и на повече, но не си правя илюзии, че ще ми се случи), да си тръгнеш отпуснат, спокоен, но това не ми пречи да съм много навит и на Петя, която ми е изключително перверзна https://www.alo.bg/5890763 въпреки, че при нея масажът не е толкова професионален, но с нейната избухливост - жалко, но няма как да стане...
И много рядко някоя около 50-те тепърва ще тръгне да предлага допълнителни услуги. В крайна сметка жената е дипломирана, професионална масажистка и едва ли, когато е учила си е правила сметката да включи пълна програма в услугата, та вярвам, че дори ръчката накрая е компромис, дошъл в някакъв момент, след като посещаемостта не е била достатъчно висока. Аз си падам точно по такива масажистки като Ани, симпатяги, които правят наистина качествен масаж и накрая ти удрят и една ръчка(с удоволствие бих се навил и на повече, но не си правя илюзии, че ще ми се случи), да си тръгнеш отпуснат, спокоен, но това не ми пречи да съм много навит и на Петя, която ми е изключително перверзна https://www.alo.bg/5890763 въпреки, че при нея масажът не е толкова професионален, но с нейната избухливост - жалко, но няма как да стане...
За Ани не знам досега да има някакви сериозни оплаквания, предполагам за Петя говориш ?
За нея се знае открай време. И предимно тя губи от тая работа. Доста хора(в това число и аз) са ѝ се точили и са се надявали даже на нещо повече - я свирка, я секс, при това готови да доплащат за тия екстри, ама то за повече от ръчка не може и да се мисли, пък и само скандали... еми, няма будали, дето да идат да си дадат парите и още по телефона да ги навика, а после на живо пак не знаеш кога и за какво ще прищрака и пак разправии. Много перверзна, голяма мръсница изглежда, уви, с тоя характер - НЕ!
Аз съм бил и при Петя във оня високия блок.Frank написа: ↑Нед Авг 10, 2025 11:14 pmЗа Ани не знам досега да има някакви сериозни оплаквания, предполагам за Петя говориш ?
За нея се знае открай време. И предимно тя губи от тая работа. Доста хора(в това число и аз) са ѝ се точили и са се надявали даже на нещо повече - я свирка, я секс, при това готови да доплащат за тия екстри, ама то за повече от ръчка не може и да се мисли, пък и само скандали... еми, няма будали, дето да идат да си дадат парите и още по телефона да ги навика, а после на живо пак не знаеш кога и за какво ще прищрака и пак разправии. Много перверзна, голяма мръсница изглежда, уви, с тоя характер - НЕ!
Много миришеше на цигари вътре.
Иначе да готина дърта но освен ръчка ,
друго нямаше, но пък поне се съблече чисто гола.
За разлика от Ани, която не се съблече
-
- Благодарил: 240 пъти
- Благодарен: 391 пъти
- Обратна връзка:
За Петя, да. Таа е много откачена.Frank написа: ↑Нед Авг 10, 2025 11:14 pmЗа Ани не знам досега да има някакви сериозни оплаквания, предполагам за Петя говориш ?
Коса расте, акъл не доада
-
- Благодарил: 1 път
- Благодарен: 26 пъти
Интересна особа. Изглежда се е напатила, първият път излезе да ме посрещне, но не ме взе, тъй като не ме познавала, нямам вид на следовател, след това при телефонно обаждане ме отлагащи, а накрая ме отряза. Иначе на вид нико особено на вид, имаше обява и в еротичния отдел “но подчертавайки без еротик” ….
ТочноGenehirsh написа: ↑Чет Авг 14, 2025 10:01 pm Интересна особа. Изглежда се е напатила, първият път излезе да ме посрещне, но не ме взе, тъй като не ме познавала, нямам вид на следовател, след това при телефонно обаждане ме отлагащи, а накрая ме отряза. Иначе на вид нико особено на вид, имаше обява и в еротичния отдел “но подчертавайки без еротик” ….
Преди имаше обява в еротични раздел.
Пък беше написала без еротика.
Има противоречия или просто се крие да не я разберат.
https://www.alo.bg/masaj-za-ceniteli-5185842