Осрахте форума

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
beserious1
Благодарен: 96 пъти

Re: Осрахте форума

Мнение от beserious1 »

5_finger_death_punch написа: Съб Ное 15, 2025 9:24 pm Последен пост в дискусията ми с теб.
След това те блокирам във форума и няма да виждам мненията ти,защото няма смисъл за мен.
Моето пожелание към теб момче е (слушай внимателно няма да повтарям):
Еби си майката ,защото само тя би ти пуснала.
Друга дори срещу заплащане се съмнявам ,че ще ти пусне.
Не си прави труда да ми отговоряш (или си прави все тая).
Аз те блокирам.
Защото си имам друга работа.
Да еба курви и да изкарвам пари за да мога да го правя.
Не да се занимавам с малоумни комплексари.
Не няма да пиша ревюта тук ,нито в Коврите ,защото не го заслужавате.
Have a nice life, looser.
Естествено че ще ти е последен :)
Сега вече се разстроих :)
Мъж в рокля щял да ме блокира хаха :)
Полезния потребител който си е направил акаунт за да се подмазва на платени жени и да псува мъжете :)
Форумите няма да страдат много без теб, точно обратното - те са за мъже които си споделят мнения при коя да изпразнят топките не да се псуват с безгръбначни пълзящи подмазвачи :)
Вече всички знаят защо те мислят за жена или сводник и всеки прочел забавната ни дискусия ще те третира както трябва :)
С подигравки и унижение, но ти си свикнал имаш богат опит с това не би трябвало да е проблем :)

И внимавай с вдигането на акциите при платените и да не се почувстваш твърде специален.
Това ти го казвам приятелски.

Тъжното в цялата история че ти говоря мъжки, за твое добро с подобно мислене и поведение те чакат доста унижения и подигравки.
Адекватен мъж ще разбере, ще помисли.
Неадекватния ще продължи да се стреми да бъде специален за платени жени, да бъде добър, харесван да компенсира за липса на реален живот.

И като ходиш по курви ги питай дали не са ти намирали топките преди да паднеш да им целуваш краката :)
razputin
Благодарил: 272 пъти
Благодарен: 453 пъти
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

beserious1 написа: Съб Ное 15, 2025 8:45 pm
5_finger_death_punch написа: Съб Ное 15, 2025 7:22 pm

Аз мога да не вляза повече в този или онзи форум и изобщо не ми дреме за теб или който и да било от тук или там.
Ти обаче не можеш да имаш парите ,връзките и курвите ми.
Ти явно нямаш живот щом спамиш глупости по форумите дори без ясна цел.
Айде аз съм се регистрирал да защитя тази или онази.
А ти защо се регистрира,да казваш на хората ,че нямат гръбнак ?

Да ги анализираш.
Get a life.
Ясно е че не можеш да имаш моя живот ,но поне някакъв си намери ;)
Боли ме фара за теб или който и да било.
Ще ми пръднеш на хуя както се казва.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Нека видим подчертаната част :)
Значи ти можеш да си направиш акаунт за да защитаваш жени в еротиката да псуваш другите мъже като хамалин и да твърдиш че си полезен :)
Защо аз да не мога да си направя акаунт да анализирам хора като теб?
Защото не ти харесва ли?
Съжалявам но на хората които те бъркат с жена едва ли им е приятно мъж в пола с отрязани топки да ги обижда :)

Показах ти реалността, а ти прави каквото желаеш с нея.
Може да се замислиш или да избягаш.

Не ми се искаше да ти го казвам грубо но има измислена дума за мъже като теб и тя е СИМП.
Можеш спкойно да избереш да те презират и унижават до края на живота ти няма абсолютно никакъв проблем.

Но дали иска някой да е като теб?
Не мисля.
Те тава си е баш биНАСЕРЮс в целата си същност на едноименната диагноза.

Има ли гръчове, фръга ли пеня, сополе и г0вна из сички дупки, посега ли да руча л@йна - дефиниривно биНАСЕРЮс, нема вапцина, нема лечение, силно заразно е - бегай спасявай са.
Целта му е да има дришня около него басекъде и такова кат си остане само в изолатора са чуди що му са не обръща внимание жъдно-жъдно да апне неко пресен дрисък, ма оно е и нервно, че вече нема кой да му го подаде са изплюва по сичко и търси нови жертви. А оно от тва живее че е паразит, от тва са рани кат крълеж, кат глист. Ако не глъфа л@йна оно ша са сгръчи на пуржина на слънце и ша пукяса за тва си тръси жертви постоянно.
Пазете са ей - че ако ви фане таа болес биНСЕРЮс тежко и горко.
Коса расте, акъл не доада
alfredoo
Благодарил: 7 пъти
Благодарен: 7 пъти

Мнение от alfredoo »

Ха ха тук става все по забавно. Много хора губят желание да споделят и да се пазим от пачи. Вместо това се получава триене на теми, плюене един др. и прочие. Някои хора си ровят носа в лайното и после защо то се мисли за торта. Как някой, ще има желание да сподели нещо, добро или лошо за някоя, като след отзив или тема става мармалад. И аз нямам желание.
Цените на услугите отидоха на горе, качество няма при 85% от тях. Тупа лупа дай парата а ние си мерим шишките и големината на ЗАДНИЦИТЕ си, много умно. Па дайте отзиви като хората по темите без да се заяжда те или да ви говорят звездите. Па съберете се някъде да решите спора,
То е ясно, че форума е да се плюе но поне в правилна посока, така гола е в нашата врата
beserious1

Мнение от beserious1 »

Не е плюене :)
В наши дни обаче така се възприема.
Последно промяна от beserious1 на Пон Ное 17, 2025 8:55 am, променено общо 1 път.
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

beserious1 написа: Нед Ное 16, 2025 12:37 am Не е плюене :)
В наши дни обаче така се възприема.
Мъже реагират емоционално, не приемат реалността и не разбират от критика.
Soft ера ...

Подобни реакции като на този човек са нещо за съжаление станало нормално.
Аз не се заяждам с него а му казвам истината в очите да се замисли малко.
Истинската мъжка директност е грижа, не омраза и заяждане.
Ако си дебел ти казвам че си дебел не "станал си малко пухкав" това жените го правят :)

Когато един мъж каже на друг:
Виж се — мазен си, слаб си, това което правиш е жалко, стига лиготии, взимай се в ръце в 90% от случаите НЕ е за да го унижи или да се заяжда , а да го събуди, да му постави граница, да му покаже, че някой го гледа реално, да го дръпне нагоре.
Това е мъжкият начин да се спасяваме един друг не да защитаваме платени жени и да искаме да сме специални.
Мъжки стил е директност, липса на игрички и драматичност и казваме това което мислим и това което е.

Мъжка реакция на критика е стягане, мълчание, размисъл без лично изпускане на емоция.
Женска реакция на критика е емоционален изблик, опит за смях и омаловажаване, драма, опит за обръщане на ролите чрез безпочвени обвинения.
Този човек показа точно женския модел - еуфория, нужда да бъде харесан, реактивност, драматичност, агресия, желание за статус.
Това е липса на мъжка структура.
Не защото е лош, а защото времето е такова.

Не е само той, има много мъже които се държат като момичета, обиждат като момичета, говорят на заобикалки, правят се на специални, не могат да понесат реалност лъжат себе си, че са уникални.
Висшата форма на мъжко поведение - Ще ти кажа истината. Какво правиш оттук си е твоя работа.
Точно подобен тип мъже които се стремят да угаждат, подмазват се, искат да са специални разглезиха жените и те се взеха масово за принцеси.
Иронията е че жените не понасят тези мъже но ги използват докато могат след което ги изхвърлят с облекчение.
Аз му казах истината директно без заобикалки, а какво ще прави негова си работа.
Ако не го притеснява че го мислят за жена и сводник проблема е изцяло негов.
Хаха беНАСЕрюса изнаса лекция за мъжко поведение, бах тоо смех, бах тоо цирк.
Ма верно млого е лоша таа болес беНАСЕРЮС еййй, тва да си одрискан до ушите в смрад и да говориш кви биле другите е ебааахси психозата гадна.
Смех, смех, ма с маниера на долна недоебана одрискана курва без клиенти и в критическата, биНАСЕРюса си постига целта да изпооткаже сичко живо да пише у форума.
Ма нема нищо, и само язе да си остана тука, та да си подфръгам л@йненца на беНАСЕРюса и да гледам как си ги глъфа и са пеняви доде ги дъвче, пак ша е забавно.
Аватар
5_finger_death_punch
Благодарен: 21 пъти

Мнение от 5_finger_death_punch »

В миналото сме имали пререкания с разпутин,факт,но...в случая евала му правя.
Нещата ,които пише за въпросния болен индивид са on point
beserious1

Мнение от beserious1 »

5_finger_death_punch написа: Нед Ное 16, 2025 10:01 am В миналото сме имали пререкания с разпутин,факт,но...в случая евала му правя.
Нещата ,които пише за въпросния болен индивид са on point
Щом не те притеснява да разчиташ на индивид като razputin така да бъде :)

Отивай да работиш имаш да пълзиш да целуваш крака, да защитаваш платени жени :)
Имаш да си вдигаш акциите и да ставаш специален при жени при които всеки с малко пари е такъв.
И да не се учудваш че те наричат жена и ти се подиграват.
Не бива да те изненадва и женското презрение.

Отричането няма да промени нищо :P
Както и да си намираш защитник като razputin :D
Всеки мъж прочел думите ми вече знае какъв си и ти няма респект и уважение.
Защитник на платени жени, подмазвач което лесно може да се види не защото аз го казвам а защото е така.
Не аз те мисля за жена и сводник - всеки мъж те има за такъв и те презира.
Не аз ставам обект на подигравки и унижения публично.
Живота си е твой имаш пълното право да си го живееш като жена.
Успех защитнико на платени жени :P
Аватар
5_finger_death_punch
Благодарен: 21 пъти

Мнение от 5_finger_death_punch »

Също така искам да напомня нещо на пишещите тук.
Ако искате да се отървете от малоумните писания на Бесериус1 просто го игнорирайте ,както аз направих като го блокирах.
Може да си се псуваме помежду си на някакви теми,но просто го игнорирайте него.
Този тип тролове се хранят от вниманието на аудиторията.
Тях не им пречи да ги обиждате или каквото и да е друго стига да има интеракция с тях ,те са щастливи.
Игнорирате ли ги обаче те умират.
Защото не получават валидация на глупостите ,които пишат.
Така ,че вие решавате дали искате този трол тук или не ;)
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Много верно казано, баш къ си е. А тва кви пререкания сме имале преди нема никво значение, майната им кат е некой, дет мож да са разбереш с него, ма евала, малко са тия дето имат пипето да разберат, че не всеки път една попръжня примерно значи непременно нещо лошо по нашиа край, дет тава ни е за добър ден.
Последно промяна от razputin на Нед Ное 16, 2025 1:14 pm, променено общо 3 пъти.
beserious1

Мнение от beserious1 »

Ако пък не искате да ставате публично за посмешище не обръщайте внимание на 5_finger_death_punch :)
Той е мъж в рокля, без топки без самоуважение :)
Презрян и унижаван бъркан с жена и сводник.
Защитаващ платени жени, търсещ одобрението им, смятащ че ще си вдигне акциите и ще стане специален.
Не бъдете като 5_finger_death_punch.
Не избирайте презрението, унижението и подигравките като него.
Бъдете мъж!

Да оставя и цитирани негови думи какво се случва след като те кастрират и започнеш да мислиш и да се държиш като момиче:
5_finger_death_punch написа: Чет Ное 28, 2024 11:28 pm Момичетата тук разбраха кой съм...Без да знаят ,че това ми е ника.
Вие си мислите ,че съм жена... УАУ.
Ама екстра... така си вдигам акциите пред тях.
Така ще стана аз специален ... хаха.
Galactic brain момчета ;)
Вярно сте простиии...Майко мила :D :D :D
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

биНAСЕРюсa написа:
Че са насира мощно, насира са биНАСЕрюса то прекора такъв, темата такава, ма па ка дига рейтинга на форума из тръсачките само, баси якото. Па кой е за посмещище коги е осран до ушите, да са усира още повече та да са удуши от л@йна е ясно, тва моа да е само биСЕРюса щоро си го може, щото с тва става, с тва лега.
Найде са и химна на биНАСЕРюса:
https://youtu.be/vdmKr-dgwi0?si=_cFF0E5eL2K3E_Md
beserious1

Мнение от beserious1 »

Не бях му гледал много постове, но абсолютно всички са го усетили че е симп.
Полезния, неразбрания, всички и в двата форума са боклуци по негови думи без да осъзнава че се е превърнал в мъжка курва :)
Най-низшата човешка форма в наши дни.
Курвите го презират, мъжете не го понасят, нормална жена ще избяга от подобно създание светкавично.
Останало му е да си купи рокля, да си сложи лак на ноктите и да си пусне обява.
Смешното е че както и да му кажеш какъв е го отрича и агресира.
Някак си не му минава през главата на горкия че след като всички му казват че е симп, че го бъркат с жена или сводник то най-вероятно с нещо провокира това :)
Горкичното мъжко курвенце :)
Що не вземеш да си сложиш едни силиконови цицки и да си го клъцнеш ами се мъчиш :)
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

биНАСЕюс написа: Нед Ное 16, 2025 7:54 pm Не бях му гледал много постове, но абсолютно всички са го усетили че е симп.
Полезния, неразбрания, всички и в двата форума са боклуци по негови думи без да осъзнава че се е превърнал в мъжка курва :)
Най-низшата човешка форма в наши дни.
Курвите го презират, мъжете не го понасят, нормална жена ще избяга от подобно създание светкавично.
Останало му е да си купи рокля, да си сложи лак на ноктите и да си пусне обява.
Смешното е че както и да му кажеш какъв е го отрича и агресира.
Някак си не му минава през главата на горкия че след като всички му казват че е симп, че го бъркат с жена или сводник то най-вероятно с нещо провокира това :)
Горкичното мъжко курвенце :)
Що не вземеш да си сложиш едни силиконови цицки и да си го клъцнеш ами се мъчиш :)
биНАСЕРюса са самонапика и после са изсра мощно и си го самоизеде г0вното, тава a типичен пример за самозадоволяване и самодопълване с собствени фекалии - демек глъфане на секви л@йна включая собствените кат нема други и секви други нелечими неврологични девиации.
Браво на биНАСЕРюса, изявява са млого добре, заболеването има регрес баш как си пише по психиеатричните книги потвърждаващи едноименната никак нелечима дори със съвременни сретства даиагноза биНАСЕРюс
Публикувай отговор