До пазара Ситняково
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
До пазара Ситняково
Здравейте колегията!
Исках да споделя за една дама, за която липсва инфо, а може на някой да му се хареса...особено ако си пада по едрички и стегнати бели жени. Ситуацията в следната:
https://www.alo.bg/luks-relaks-10688923
Адреса се намира лесно, но се паркира трудно.
Дамата е възпитана. Определено чистотата там е в култ. Всяка точка на клиента се почиства собственоръчно в банята с нея, което малко ме шокира признавам, но си викам "...да видим все пак". Наистина дълга подготовка, но за час имаше време за всичко според моите критерии. Започна ме с френска с кондом за успокояване на напрежението. Последвана от масаж - от всичко по малко. Имаше елементи на тяло в тяло и класически. После ме обърна, пак сложи кондом и кратка френска, след което си легна с вибратор в ръка и се почна, пък аз й свърших на циците.
За самата дама - пълничка, но стегната. Не е красавица, но чаровна. Големи гърди и чудесно отношение.
Който е фен на пухкавите дами няма да сгреши, но си има и специфики. Прекалената вманиаченост по чистотата ми дойде изневиделица.
Успех!
Исках да споделя за една дама, за която липсва инфо, а може на някой да му се хареса...особено ако си пада по едрички и стегнати бели жени. Ситуацията в следната:
https://www.alo.bg/luks-relaks-10688923
Адреса се намира лесно, но се паркира трудно.
Дамата е възпитана. Определено чистотата там е в култ. Всяка точка на клиента се почиства собственоръчно в банята с нея, което малко ме шокира признавам, но си викам "...да видим все пак". Наистина дълга подготовка, но за час имаше време за всичко според моите критерии. Започна ме с френска с кондом за успокояване на напрежението. Последвана от масаж - от всичко по малко. Имаше елементи на тяло в тяло и класически. После ме обърна, пак сложи кондом и кратка френска, след което си легна с вибратор в ръка и се почна, пък аз й свърших на циците.
За самата дама - пълничка, но стегната. Не е красавица, но чаровна. Големи гърди и чудесно отношение.
Който е фен на пухкавите дами няма да сгреши, но си има и специфики. Прекалената вманиаченост по чистотата ми дойде изневиделица.
Успех!
Re: До пазара Ситняково
Благодаря за инфото. Няколко допълнителни въпроса:
Френска без предлага ли?
Можеш ли да я докосваш или малко повече?
Френска без предлага ли?
Можеш ли да я докосваш или малко повече?
-
spartan
- Благодарил: 74 пъти
- Благодарен: 37 пъти
Прави и без, не ме е ограничавала в докосванията. Но, според мен, всичко е индивидуално.
-
chiringito888
Тази е коментирана преди със старите и обяви. Може да потърсите с този номер на обява: 9148282
-
Pizzetti
- Благодарил: 45 пъти
- Благодарен: 58 пъти
За тази има изписано тонове - сменя обявите си често и трудно се откриват отзиви, ако не пази някой старите й номера на телефоните. Аз съм ги изтрил, че спрях да ходя при нея преди година и отгоре.
-
chiringito888
Явно следи и форума. Всеки път като тръгнат коментари за нея, сменя обявата:
https://www.alo.bg/relax-in-style-10775743
https://www.alo.bg/relax-in-style-10775743
-
razputin
- Благодарил: 286 пъти
- Благодарен: 463 пъти
- Обратна връзка:
Масово курволяка следат форумите и без тва нема кво да праат по цел ден.
Ма не моа да разбера колко требва да си прост при положителни мнения да си сменяш обявата - сигур я е страх, че пред тех шса извие опашка да я сцепат.
Кат я гледам ква е - нема нужда от тва баш да са опасява.
Ма не моа да разбера колко требва да си прост при положителни мнения да си сменяш обявата - сигур я е страх, че пред тех шса извие опашка да я сцепат.
Кат я гледам ква е - нема нужда от тва баш да са опасява.
Коса расте, акъл не доада
Да, това с честото сменяне на обявата (а и телефона понякога) е досадно. Аз съм я коментирал много подробно, но да спомена и тука: Плюсове: Изключително внимание и хигиена, къпе те изцяло всеки път. С времето не само, че не цака, а най–редовно просрочва. Минуси: Едричка. Доста говорене. Беше ми една от първите и отвереме на време си повтарям. Любимото ми е свирката й: Доста агресивна, яко смуче и дори сменя пози, но не препоръчвам на по–чувствителните. Бива я и в турската, но циците са силикон. Масажът не е зле хич, особено на краката, но аз съм по–фен на баш масажите и не за масажа ходя.