То и другия акаунт е негов. Не му ли.схвана начина на писане вечеrazputin написа: ↑Съб Дек 13, 2025 12:31 am Jo99 отдавна си мечтае тоа спаружен грозен лелюгер да му бръкне в гъзината до лакъта та да му почеше сливиците откъде пърделника посран и да продължи се така да прониква по гърчавите му запечени черва, доде му обрише зелените гнойни цифки ча през устата от другата стрън, та да го прокара изцело накрая.
И се не му се получава таа мечта. Но па Jo99 e упорит дебил и продължава да опитва.
Силвана - silvanaana.alo.bg
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
Ss1488
- Благодарил: 138 пъти
- Благодарен: 82 пъти
Re: Силвана - silvanaana.alo.bg
-
razputin
- Благодарил: 286 пъти
- Благодарен: 463 пъти
- Обратна връзка:
Бако, язе моа съм си прос, ма не съм дотам тъп.
Коса расте, акъл не доада
-
Jo99
- Форумният фантазьор
- Благодарил: 89 пъти
- Благодарен: 107 пъти
Дреме ми колко акаунта имаSs1488 написа: ↑Нед Дек 14, 2025 5:24 amТо и другия акаунт е негов. Не му ли.схвана начина на писане вечеrazputin написа: ↑Съб Дек 13, 2025 12:31 am Jo99 отдавна си мечтае тоа спаружен грозен лелюгер да му бръкне в гъзината до лакъта та да му почеше сливиците откъде пърделника посран и да продължи се така да прониква по гърчавите му запечени черва, доде му обрише зелените гнойни цифки ча през устата от другата стрън, та да го прокара изцело накрая.
И се не му се получава таа мечта. Но па Jo99 e упорит дебил и продължава да опитва.![]()
Форумния фантазьор

-
razputin
- Благодарил: 286 пъти
- Благодарен: 463 пъти
- Обратна връзка:
Щи задреме и още как, коги ти направат тонзилектомия през ануса без вазелин, а то ша е скоро.
Коса расте, акъл не доада