Лелка или баба
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
ImWithMolly
- Благодарил: 25 пъти
- Благодарен: 33 пъти
-
Bedata
- Благодарил: 391 пъти
- Благодарен: 23 пъти
Re: Лелка или баба
Силвана
Stoyan a.k.k Stputkoy или нещо такова: С прошляци като теб не се занимавам. Пиши си каквото искаш! Бъди жив и здрав!
Баси , за баба ти Силвана има куп теми из форума та нужно ли е още една да се отваря ?
Вероятно не, ама заради разни спамаджии се налага. А иначе темата на колегата изобщо не е за конкретна личност или обява, просто въпросната Силвана беше препоръчана няколко пъти, а аз проявих интерес. Други въпроси или подобни коментари имаш ли?
Естествено !
Подобна "неконкретизирана" тема с подобни питания има не една във форума и е леко натоварващо да отвориш форума па да ти изскочи поредната дублирана за безброй пъти тема със съдържание :
- От всички птички на света
си обичам аз най-много баба !
Да ме загърне с висналите телеса
да ме нарани на лебо с меката среда
омазана с лютеница с боП .
само защото на някой не му се е скролвало .
Разбирам , че всеки има право на фетишите си , ама .....
Та това по отношение коментарите .
Сега към въпросите ?
Абе пичове , не ви ли притеснява , че докато некоя сластна бабка страстно ви мачка , земе та земе как се е ухилила да се озъби от прекомерно физическо натоварване ?
-
razputin
- Благодарил: 305 пъти
- Благодарен: 499 пъти
- Обратна връзка:
Мое да мине за трудова злополука и да намажат унуците, ма требва да има договор
Иначе за фетишите кат гледам некои има дето моа да й са покефат и доде е озъбена бахси.
Койнаре rulez