Холистични масажи
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Холистични масажи
Привет Пичове,
попаднах на тази обява и честно казано ме заинтригува.
https://www.alo.bg/7494442
Моля за реални коментари!За пръв път ще ходя на подобна вид услуга.
попаднах на тази обява и честно казано ме заинтригува.
https://www.alo.bg/7494442
Моля за реални коментари!За пръв път ще ходя на подобна вид услуга.
-
- Благодарил: 1 път
- Благодарен: 1 път
Re: Холистични масажи
Ходил съм няколко пъти при Зоя. Последно преди около година.
Питал съм за екстри (френска / секс) - отказва.
Най-много съм получавал освобождаване с гърди.
А като цяло има много странен начин на освобождаване - ляга в/у теб и някакси се търка с корема си. Аз и затова престанах да ходя при нея.
Иначе съм чел в други форуми, че си е била пеперудка едно време.
А като цяло има много странен начин на освобождаване - ляга в/у теб и някакси се търка с корема си. Аз и затова престанах да ходя при нея.
-
- Благодарил: 46 пъти
- Благодарен: 78 пъти
Потвърждавам, беше си компаньонка преди години.С по-малко кг. от сега и фит.външност.И тогава услугата и не блестеше с нещо запомнящо се. Разчиташе предимно на външноста си за да привлича клиенти.Поне за мен беше така но инфото ми е старо.Сега какви масажи прави и струват ли си не знам.Glen_Moray написа: ↑Вто Яну 17, 2023 7:49 pm Ходил съм няколко пъти при Зоя. Последно преди около година.
Много ме е яд за тая.. Ебаси яката пичка, а такова слабо изпълнение.. Нямам думи..
-
- Благодарил: 16 пъти
- Благодарен: 41 пъти
Пусни номера на обявата й (7494442) в търсачката на kovri.info и виж коментарите. Повечето са отрицателни. Била е добре преди години, когато си е била компаньонка, даже е имала приятелки за тройки и т.н. Сега е зле - не може да масажира изобщо, качила е 15-20 кг спрямо снимките, които гледаш, отделно и самите снимки са пипнати.
Благодаря на всички! Темата може да бъде изтрита.
P.S. Ходих при лелката - става за един път.
P.S. Ходих при лелката - става за един път.
-
- Благодарил: 40 пъти
- Благодарен: 17 пъти
Здравейте сладурковци,
Включвам се и аз с лично мнение за въпросната „убавица“.
За тези, които се възхищават на хубостта и съблазънта на горепосочената – недейте! Жената е леко прегърбена, гърдите й не са така огромни като на снимките; дребничка и бих казал напълно безлична. Но, може би аз така я виждам. Има нещо по-притеснително при госпожицата, а именно отношението – отвратително човече, заядливо и сприхаво. Сякаш не си отишъл да се отпуснеш и насладиш на момента, а да се напрегнеш и си изтровиш нервите, че даже пък и пари й даваш… Съвет: Пропускайте смело!
Поздрави!
Включвам се и аз с лично мнение за въпросната „убавица“.
За тези, които се възхищават на хубостта и съблазънта на горепосочената – недейте! Жената е леко прегърбена, гърдите й не са така огромни като на снимките; дребничка и бих казал напълно безлична. Но, може би аз така я виждам. Има нещо по-притеснително при госпожицата, а именно отношението – отвратително човече, заядливо и сприхаво. Сякаш не си отишъл да се отпуснеш и насладиш на момента, а да се напрегнеш и си изтровиш нервите, че даже пък и пари й даваш… Съвет: Пропускайте смело!
Поздрави!
-
- Благодарил: 91 пъти
- Благодарен: 23 пъти
Не разбирам, пичове, все пишете, че е заядлива, но как точно, да не е някаква роля, фетиш? Отиваш, плащаш й 100-150 или колкото струва масажът при нея, не знам, и почва да ти се заяжда? Но как….малко повече инфо може ли, че всеки в пестелив….
-
- Благодарил: 40 пъти
- Благодарен: 17 пъти
Добър ден, бивши, настоящи и бъдещи гласоподаватели, в задаващите се поредните безсмислени парламентарни избори,
Изпитвам дълбоки съмнения, че конкретното процесно поведение, на тази иначе толкова изтънчена мома, е плод на режисиран фетиш, с цел самоналагане на някакъв собствен стил, с който същата да бъде запомнена. В Пиринския край има един хубав израз за хора като нея – „Епа шо да я напрáва, като она си е крива глава“. Просто си е такава - „крива глава“. ,
Още преди да отидеш и да ѝ дадеш тези 100-150 лв. получаваш едно пренебрежително и досадно отношение, сякаш целият свят ѝ дължи по 50 стотинки.
На място вече разбираш, че си се „преебал“ меко казано, ама пуст сексуален нагон и надежда, че с напредването на минутните, в които сте заедно „кралицата на масажите“ ще се поразчупи и започне да общува нормално…
Пич, отиди, опитай, може пък да те лъжем и да ни опровергаеш!
Приятно и вълшебно прекарване!
Поздрави!
П.С. – Теренът ѝ е с прекрасна локация е обаче.
-
- Благодарил: 91 пъти
- Благодарен: 23 пъти
Не бе, вярвам, ама никой не обяснява малко по-детайлно….,затуй ми се вижда странно, да не го играе нещо строга господарка, пък като я шляпнеш по дупето да вземе да омекне -;)
-
- Благодарил: 1 път
- Благодарен: 60 пъти
минала е покрай ХОЛИСТИЧНИ масажи Преди двайсе минути написах,че ме е МНОГО яд на еромасажистки и компаньонки,дето са се преквалифицирали на" честттттни масажистки"...Мацката беше преди 4-5 години върла секс бомба и строга господарка,ама се светна,че и така ,без нищо ще ви точи парите.Процедурата-лек "лолистичен",а не холистичен масаж-пипане,галене пощипване и евентуално чикия с кандърми и допълнително натоварване...
Добре е каката.
Малко е дръпната но отначало само.
После се разтича шундата ако те хареса