Лиана кв.лозенец 0876070053
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Лиана кв.лозенец 0876070053
Здравейте ходих при Лияна миналата седмица 80 кинта ми взе два пъти ме източи , бих казал че беше перфектно пак бих повторил държи на хигиената
-
- Благодарил: 1 път
- Благодарен: 60 пъти
източила ти е пилешкия мозък КАК на вас олигофрените не ви ПИСНА да черните ИСТИНСКИТЕ масажистки,щото са ви отсвирили,и да заблуждавате хората???
Точно обратното плешоple6iv4i4ka написа: ↑Пет Фев 24, 2023 3:55 pmизточила ти е пилешкия мозък КАК на вас олигофрените не ви ПИСНА да черните ИСТИНСКИТЕ масажистки,щото са ви отсвирили,и да заблуждавате хората???
отсвирили са тебе и сега от яд плюеш по форума
Съгласен съм със колегата Strat.
Лелята източва уникално.
Яка дупара и цица има
пък и терена е много удобен в Лозенец.
Партерен етаж
Чисто и уютно, има и баня.
-
колегата страт,това си ти.И те е яд,че баш тебе са те отсвирили и сега бълваш зм ии и гущери.А това,че е в лозенец и къде е,го има в САЙТА.Най-официално.Иначе да.На долната глава съм плешивjo9 написа: ↑Пет Фев 24, 2023 5:57 pmТочно обратното плешоple6iv4i4ka написа: ↑Пет Фев 24, 2023 3:55 pmизточила ти е пилешкия мозък КАК на вас олигофрените не ви ПИСНА да черните ИСТИНСКИТЕ масажистки,щото са ви отсвирили,и да заблуждавате хората???
Лелята източва уникално.
Яка дупара и цица има
Партерен етаж
Уникално прост си плешоple6iv4i4ka написа: ↑Пет Фев 24, 2023 6:06 pmколегата страт,това си ти.И те е яд,че баш тебе са те отсвирили и сега бълваш зм ии и гущери.А това,че е в лозенец и къде е,го има в САЙТА.Най-официално.Иначе да.На долната глава съм плешивjo9 написа: ↑Пет Фев 24, 2023 5:57 pmТочно обратното плешоple6iv4i4ka написа: ↑Пет Фев 24, 2023 3:55 pm
източила ти е пилешкия мозък КАК на вас олигофрените не ви ПИСНА да черните ИСТИНСКИТЕ масажистки,щото са ви отсвирили,и да заблуждавате хората???
Лелята източва уникално.
Яка дупара и цица има
Партерен етаж
Сега последно на кого да вярва чиляк? Двама казват коренно различни мнения? Мен ме интересува дали прави хубав масаж, теренът на удобно място ли е и дали е студио?
-
ооо,пъпчивото очилато чикиярче с малката пишко-кожичка си е направило 3!!!акаунта и се самозащитава!jo9 написа: ↑Пет Фев 24, 2023 10:05 pmУникално прост си плешоple6iv4i4ka написа: ↑Пет Фев 24, 2023 6:06 pmколегата страт,това си ти.И те е яд,че баш тебе са те отсвирили и сега бълваш зм ии и гущери.А това,че е в лозенец и къде е,го има в САЙТА.Най-официално.Иначе да.На долната глава съм плешив
-
- Благодарил: 13 пъти
- Благодарен: 11 пъти
Значи, jo9/ Ero1313/ BigT1/ Strat (май само тези профили му знаем за сега), е чикибоец. Всички коментари от него са дрънканици, сънувани неща, и генерални измислици. Тотален игнор и това е. Почти съм сигурен, че и майка му не е искала да му види пишока, камо ли друга жена (бе сигурно и мъжете не са заинтересовани).
Да игноррррррррррKurusmuk написа: ↑Чет Мар 30, 2023 5:09 pm Значи, jo9/ Ero1313/ BigT1/ Strat (май само тези профили му знаем за сега), е чикибоец. Всички коментари от него са дрънканици, сънувани неща, и генерални измислици. Тотален игнор и това е. Почти съм сигурен, че и майка му не е искала да му види пишока, камо ли друга жена (бе сигурно и мъжете не са заинтересовани).
-
- Благодарил: 16 пъти
- Благодарен: 41 пъти
Според мен и "оо1" можеш да го добавиш в списъка.Kurusmuk написа: ↑Чет Мар 30, 2023 5:09 pm Значи, jo9/ Ero1313/ BigT1/ Strat (май само тези профили му знаем за сега), е чикибоец. Всички коментари от него са дрънканици, сънувани неща, и генерални измислици. Тотален игнор и това е. Почти съм сигурен, че и майка му не е искала да му види пишока, камо ли друга жена (бе сигурно и мъжете не са заинтересовани).
Рядко пиша мнения, но тук не мога да се сдържа вече от този индивид. Не знам с колко профила разполага, но за тази жена гарантирам, че няма нищо освен масаж и то не са обикнвени масажи, а техники, терапии, антицелулитни и др.
Този който казва, че 80 имало източване ще му кажа следното поне като лъжеш провери цените ѝ.
Никъде няма подобна услуга за 80 лв
Лично съм я разпитвал и подпитвал и си казала много пари са ми предлагани, но няма да променя начина си на работа. Ако някой иска други услуги тук не е мястото
Този който казва, че 80 имало източване ще му кажа следното поне като лъжеш провери цените ѝ.
Никъде няма подобна услуга за 80 лв
Лично съм я разпитвал и подпитвал и си казала много пари са ми предлагани, но няма да променя начина си на работа. Ако някой иска други услуги тук не е мястото