Еротични масажи - 0879627505
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Еротични масажи - 0879627505
https://www.alo.bg/7284398
Мнение за тази дама, слаба ли е, дебела ли е, нормална ли е. Питах я по телефона изключително любезно, като се извиних за неудобния въпрос, колко тежи, и тя ми отговори също много любезно - 200 кг. Затова питам вас.
Мнение за тази дама, слаба ли е, дебела ли е, нормална ли е. Питах я по телефона изключително любезно, като се извиних за неудобния въпрос, колко тежи, и тя ми отговори също много любезно - 200 кг. Затова питам вас.
-
- Благодарил: 46 пъти
- Благодарен: 78 пъти
Re: Еротични масажи
Не съм бил при нея, приятел но от снимката мога и така да ти кажа че 75кг,ги има от раз. За това и се е засегнала за килограмите.Estefes написа: ↑Сря Дек 29, 2021 6:24 pm https://www.alo.bg/7284398
Има коремче и голям гъз,трътлеста е но се старае и прави добър масаж.Nikolaj написа: ↑Сря Дек 29, 2021 8:35 pmНе съм бил при нея, приятел но от снимката мога и така да ти кажа че 75кг,ги има от раз. За това и се е засегнала за килограмите.Estefes написа: ↑Сря Дек 29, 2021 6:24 pm https://www.alo.bg/7284398
-
- Благодарил: 115 пъти
- Благодарен: 18 пъти
Честита Нова Година!Iwailo написа: ↑Съб Яну 01, 2022 11:53 amИма коремче и голям гъз,трътлеста е но се старае и прави добър масаж.Nikolaj написа: ↑Сря Дек 29, 2021 8:35 pmНе съм бил при нея, приятел но от снимката мога и така да ти кажа че 75кг,ги има от раз. За това и се е засегнала за килограмите.Estefes написа: ↑Сря Дек 29, 2021 6:24 pm https://www.alo.bg/7284398
Освен добрият масаж, нещо друго прави ли добре?
Не само ще те изпразни с ръка
Re: Еротични масажи - 0879627505
Преди година съм бил при нея. Работеше в Лозенец с още две колежки, обявите им бяха една след друга. Уговаряш се с тази а те посреща друга. Като казва че колежката била в другото студио така и не каза къде е това друго студио.
Терен 3/10 приземен етаж мизерно ателие с кофти баня.
Визия 3/10 не е тя колежката е невзрачно лелче.
Не бях доволен и си тръгнах
Терен 3/10 приземен етаж мизерно ателие с кофти баня.
Визия 3/10 не е тя колежката е невзрачно лелче.
Не бях доволен и си тръгнах
Сега и се обадих, на к Величков е, прави и свирки но по тел не е от най общителните
Някой ходил ли е там и ако може да сподели как е
Съблича ли се гола, дава ли да я пипат, такива неща
Мисля че щом прави свирки и ще се ебе
Някой ходил ли е там и ако може да сподели как е
Съблича ли се гола, дава ли да я пипат, такива неща
Мисля че щом прави свирки и ще се ебе
Все още е до К. Величков метростанцията. В един сутерен, малко и кофти "студио".
Доплаща се да се съблече до кръста и дава да пипаш и целуваш циците, но не по-надолу.
Секс не предлага, френска с кондом с доплащане.
Около 160см е висока и е дебела. Определено има корем и я е срам да го показва. Съблича се до циците, да не й се вижда шкембето.
НО МАСАЖА Е УЖАСЕН! БЯГАЙТЕ ОТ НЕГО!
Буквално няма никаква идея какво прави и просто настиска с все сила по рандом места от гърба.
Казах й да спре преди да ме е осакатила.
Доплаща се да се съблече до кръста и дава да пипаш и целуваш циците, но не по-надолу.
Около 160см е висока и е дебела. Определено има корем и я е срам да го показва. Съблича се до циците, да не й се вижда шкембето.
Буквално няма никаква идея какво прави и просто настиска с все сила по рандом места от гърба.
Верно е греда тази слоница и е доста арогантнаsrhshgsg написа: ↑Пет Апр 21, 2023 9:43 pm Все още е до К. Величков метростанцията. В един сутерен, малко и кофти "студио".
https://www.alo.bg/7284398
-
- Благодарил: 5 пъти
- Благодарен: 28 пъти
Преди не беше толкова зле - даже първия път бях много доволен. После започнаха простотиите и - в обявата пише една цена, но още по телефона ти иска повече, в обявата уж било за класически масаж. Чакаш пред гаража - не мога да го нарека студио, непроветрявано и нехигиенично /въпреки че има баня/, докато я докара сводника и или който я вози. В студиото гледа да ти надигне още цената. За килограмите - качила е, но не това е проблема, а това че стана много алчна и арогантна.
Всъщност колегата е прав, не е студио а гараж, нямаше смисъл да бъда толкова дипломатичен в предния си пост.Чекиджията написа: ↑Съб Апр 22, 2023 10:20 am Преди не беше толкова зле - даже първия път бях много доволен. После започнаха простотиите и - в обявата пише една цена, но още по телефона ти иска повече, в обявата уж било за класически масаж. Чакаш пред гаража - не мога да го нарека студио, непроветрявано и нехигиенично /въпреки че има баня/, докато я докара сводника и или който я вози. В студиото гледа да ти надигне още цената. За килограмите - качила е, но не това е проблема, а това че стана много алчна и арогантна.