Leo написа: ↑Вто Май 16, 2023 11:30 am
Здравейте колеги , може ли на л. с. инфо за мацките, откъм масаж и доколко може масаж +
Към настоящите съм бил при Мими и Стефка
Здравейте колеги , може ли на л. с. инфо за мацките, откъм масаж и доколко може масаж +
кютучеееее,прочете горе поста за УНИКАЛНАТА дупара..и пишеш.А откъм цици как е?Малки,средни,големи?От снимката не личи,а народа се интересува....Колко е висока,че народа иска дълъг бедър?Снимката на Хриската се види какво е,ама за другата?Тейба у смотания пъпчив провинциален смотаняк!
Пичове, в този салон имаше една мацка на която за съжаление не и помная името, а вече май не работи там. Питах Стефка за нея и ми каза, че се казвала Мариана. На снимката в обявата беше с очила. Ако някой се сеща за нея и има някакви координати, пишете.
IvanEL написа: ↑Съб Юли 22, 2023 1:05 pm
Пичове, в този салон имаше една мацка на която за съжаление не и помная името, а вече май не работи там. Питах Стефка за нея и ми каза, че се казвала Мариана. На снимката в обявата беше с очила. Ако някой се сеща за нея и има някакви координати, пишете.
Знам я, мимето с очилата, тя е 40 + години
Бачка си , но на друго място
Дай инфо де, линк към обява, телефон?
Няма линк бе
Бачка си самосиндикално къв линк искаш
Добре де, самосиндикална обява няма ли? Ако няма, дай телефон ако и имаш.
Не му се връзвай на глупостите на тоя малък,пъпчив спермояд.
Някой има ли линк към обява на мацката или телефон?
IvanELчо трябва да си много тъп определено
след като ти казах че бачка самосиндикално и няма обява друга, освен обявата на relax chillout, която архивирва от време на време.
Имам и координатите понеже се виждаме понякога.
Но понеже много сте отворени тука, телефона и координатите да ти ги даде миндила Ss1488
На нещастници йоооок
Ss1488 написа: ↑Съб Юли 22, 2023 8:31 pm
Не му се връзвай на глупостите на тоя малък,пъпчив спермояд.
Някой има ли линк към обява на мацката или телефон?
IvanELчо трябва да си много тъп определено
след като ти казах че бачка самосиндикално и няма обява друга, освен обявата на relax chillout, която архивирва от време на време.
Имам и координатите понеже се виждаме понякога.
Но понеже много сте отворени тука, телефона и координатите да ти ги даде миндила Ss1488
На нещастници йоооок
Пичове, специално си направих регистрация тук, за да намеря номера на Мимето. Някой има ли го? Ако да, споделете го, не сме конкуренция. Търсих го в облака, но номерата от обявите на massage chillout не са активни. Благодаря, предварително.