Миньонче със страхотно тяло , по-слабо от непрофесионалните и снимки от преди пет години с които все още се презентира .
Не вярвам да си я посещавал , въпреки преразказа по картинка който правиш .
Не , не предлага друго !
Хълк написа: ↑Сря Май 28, 2025 1:58 pm
Миньонче със страхотно тяло , по-слабо от непрофесионалните и снимки от преди пет години с които все още се презентира .
Не вярвам да си я посещавал , въпреки преразказа по картинка който правиш .
Не , не предлага друго !
Поради неспособност да ми отговориш защото така и не си я посещавал никога , респективно за пореден път те хващам в лъжа , те изби на инфантилност и взе да парадираш със синдрома на късото си чури ?
Сефте !
Хълк написа: ↑Сря Май 28, 2025 3:03 pm
Поради неспособност да ми отговориш защото така и не си я посещавал никога , респективно за пореден път те хващам в лъжа , те изби на инфантилност и взе да парадираш със синдрома на късото си чури ?
Сефте !
Сефте , лъжим от 1350 години .
И кво като лъжим , тече ти олио от дупето ли, педьо ?
Хваща ме бил
Хълк написа: ↑Сря Май 28, 2025 3:03 pm
Сефте !
Сефте , лъжим от 1350 години .
И като лъжим , тече ти олио от дупето ли, педьо ?
Хващал ме бил
Зациклил си нещо комплексарче лъжливо , дублирал си се , изнервил си се в безсилието си един вид ?
А в случаят лъжеш , че си ходил някога при Ида !
Щеш ли да ти задам една , две питанки та да се окаже , че и при Маги от другият ти преразказ по форумни мнения на други хора не си ходил ?
Хълк написа: ↑Сря Май 28, 2025 6:29 pm
Зациклил си нещо комплексарче лъжливо , дублирал си се , изнервил си се в безсилието си един вид ?
А в случаят лъжеш , че си ходил някога при Ида !
Щеш ли да ти задам една , две питанки та да се окаже , че и при Маги от другият ти преразказ по форумни мнения на други хора не си ходил ?
Никъде не съм ходил, никога и при никоя
Айде спи спокойно сега педьо и отивай да те чукат
В дупето