Осрахте форума
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Осрахте форума
Не знам дали има някой, които да следи нещата и бисери те на 2-3 човека но... Форума става безсмислен. Теми се пускат от едни и същи и отг. са пак едни и същи та даже насират и на читавите хора темите. Как да се пуска нова тема, като тези пак ще си заврът ЗАДНИЦИТЕ там.
Извинявам се на Админа но е факт.
Re: Осрахте форума
Благодарение на тримата капута:alfredoo написа: ↑Пон Ное 03, 2025 6:27 pm Не знам дали има някой, които да следи нещата и бисери те на 2-3 човека но... Форума става безсмислен. Теми се пускат от едни и същи и отг. са пак едни и същи та даже насират и на читавите хора темите. Как да се пуска нова тема, като тези пак ще си заврът ЗАДНИЦИТЕ там.
разпутьо, бесериюс, хълк
-
razputin
- Благодарил: 262 пъти
- Благодарен: 447 пъти
- Обратна връзка:
Ти ли бе точно недъгав сперматозоид дебилен ше говориш за капути.
Последно промяна от razputin на Пон Ное 03, 2025 9:32 pm, променено общо 1 път.
Коса расте, акъл не доада
По някаква причина адмима на този форум толерира писането не по темите на форума.
Затова има няколко профила които не пишат по темите, не дават ревюта, никаква информация не дават, но затова пишат и коментират чуждите постове.
Като бабички пред вход на блок са ,.никаква полза от тях, крадат времето на хората ...но не са блокирани ,.не знам причината.
Затова има няколко профила които не пишат по темите, не дават ревюта, никаква информация не дават, но затова пишат и коментират чуждите постове.
Като бабички пред вход на блок са ,.никаква полза от тях, крадат времето на хората ...но не са блокирани ,.не знам причината.
Иначе има докладване - бутона с удивителната, и има обяснение - "не е по темата ", но това няма никакъв ефект.
Така е, форумът се съсипва от няколко потребителя по различен начин, но ефектът е един и същи. Нищо не се предприема, защото има ЕДИН администратор, който влиза от дъжд на вятър и ЕДИН, повтарям ЕДИН модератор!!! Тоя човек, денонощно да виси тука, пак не може да смогне да прегледа всички раздели и теми, физически е невъзможно. За форум с такъв размер си трябва екип от 7-8 души, които да отделят всеки ден по някой и друг час, за да може да се въдвори ред, иначе е на съвестта на потребителите и ето го ефекта.
И в другия не е много по-добре, като там пък е някакъв тотален контрол и цензура. Държат те на до 4 мнения, докато не решат, че си надежден - и да пишеш, трият ти старите и оставят новите и така си все на 4, за да могат да те четат преди да ти се публикува мнението. Или пък минаваш вече ситото и в някакъв момент те зануляват - трият ти мненията или не знам, направо профила може би и тръгваш пак от нула. Имаше не малко такива случаи - потребители с по 300+, 400+ мнения и извъднъж - 0. Не знам дали и Хълк не беше един от тия, дето от много мнения, в един момент беше на 0 пак. Не знам, но и това не е добре.
И в другия не е много по-добре, като там пък е някакъв тотален контрол и цензура. Държат те на до 4 мнения, докато не решат, че си надежден - и да пишеш, трият ти старите и оставят новите и така си все на 4, за да могат да те четат преди да ти се публикува мнението. Или пък минаваш вече ситото и в някакъв момент те зануляват - трият ти мненията или не знам, направо профила може би и тръгваш пак от нула. Имаше не малко такива случаи - потребители с по 300+, 400+ мнения и извъднъж - 0. Не знам дали и Хълк не беше един от тия, дето от много мнения, в един момент беше на 0 пак. Не знам, но и това не е добре.
-
beserious1
- Благодарен: 95 пъти
Лудите имали чувство за хумор.Jo99 написа: ↑Пон Ное 03, 2025 6:39 pmБлагодарение на тримата капута:alfredoo написа: ↑Пон Ное 03, 2025 6:27 pm Не знам дали има някой, които да следи нещата и бисери те на 2-3 човека но... Форума става безсмислен. Теми се пускат от едни и същи и отг. са пак едни и същи та даже насират и на читавите хора темите. Как да се пуска нова тема, като тези пак ще си заврът ЗАДНИЦИТЕ там.
разпутьо, бесериюс, хълк
Ти лично си първия луд който почна да сере тук и няма потребител който да не ти е казвал че си идиот и ти да не си псувал.
Кристално ясен си на всички - луд си
Инак по темата
Темата "Осрахте форума" е закъсняла с поне две години.
Този форум отдавна не е място за информация, а огледало на психичните състояния на половината интернет.
Тук пишат хора с обсесии, комплекси и мании — някои псуват, други се хвалят, трети воюват с въображаеми врагове.
Резултатът е един и същ - онлайн лудница.
"Свободата на словото" без ред винаги води до това - анархия и лудост.
Даваш трибуна, идват лудите.
Не я пазиш, и те започват да мислят, че форумът е техен и имат право да правят всичко в това число 5-6 акаунта и половината съдържание или да псуват на селско-цигански и да го мислят за готино.
Всяка платформа без твърда модерация се превръща в онлайн психиатрия.
Форумът е просто огледало на обществото - когато няма ред, всяка граница се разпада и всеки прави каквото си иска.
Подобни неща се оправят с твърдост и решителност и с бутните "ban" и "delete"
На който му тежи – изходът е горе вдясно и търси други източници на информация или разчита на себе си.
Или пък да осмива целия абсурд и се забавлява като моя милост
точно, ползвай изходът горе вдясноbeserious1 написа: ↑Пон Ное 03, 2025 9:22 pmЛудите имали чувство за хумор.Jo99 написа: ↑Пон Ное 03, 2025 6:39 pmБлагодарение на тримата капута:alfredoo написа: ↑Пон Ное 03, 2025 6:27 pm Не знам дали има някой, които да следи нещата и бисери те на 2-3 човека но... Форума става безсмислен. Теми се пускат от едни и същи и отг. са пак едни и същи та даже насират и на читавите хора темите. Как да се пуска нова тема, като тези пак ще си заврът ЗАДНИЦИТЕ там.
разпутьо, бесериюс, хълк
Ти лично си първия луд който почна да сере тук и няма потребител който да не ти е казвал че си идиот и ти да не си псувал.
Кристално ясен си на всички - луд си
Инак по темата
Темата "Осрахте форума" е закъсняла с поне две години.
Този форум отдавна не е място за информация, а огледало на психичните състояния на половината интернет.
Тук пишат хора с обсесии, комплекси и мании — някои псуват, други се хвалят, трети воюват с въображаеми врагове.
Резултатът е един и същ - онлайн лудница.
"Свободата на словото" без ред винаги води до това - анархия и лудост.
Даваш трибуна, идват лудите.
Не я пазиш, и те започват да мислят, че форумът е техен и имат право да правят всичко в това число 5-6 акаунта и половината съдържание или да псуват на селско-цигански и да го мислят за готино.
Всяка платформа без твърда модерация се превръща в онлайн психиатрия.
Форумът е просто огледало на обществото - когато няма ред, всяка граница се разпада и всеки прави каквото си иска.
Подобни неща се оправят с твърдост и решителност и с бутните "ban" и "delete"
На който му тежи – изходът е горе вдясно и търси други източници на информация или разчита на себе си.
Или пък да осмива целия абсурд и се забавлява като моя милост![]()
-
razputin
- Обратна връзка:
Ма абцелютно не е длъжен модератора да кибичи тука да брише сички редки дришни дето са бълват и да го играе моля другарката та да са крие некой зад полъта й.
Нали демокрация - ми те демокрация кво.
Иначе кат не се меси модератора - немало го, кат се намеси - тирания било. Епа нема угодия
Ми създаден е тоа форум да се ползва с благоволение на некой си, толко, тава е и от юзърите зависи дали и как ше е засран.
И има една приказка - квото сам си направиш или гъз глава затрива.
Умирам си от смех коги най-големите дебилни посерници тука квичат на вдовици за уй, че форума бил засран и обвиняват тоа и оня, и как им не аресва, ма пак кесат тука да дрищат денонощно, други се свиват на заспали путки, траят си и накрая го обръщат срещу форумната администрация.
Нали демокрация - ми те демокрация кво.
Иначе кат не се меси модератора - немало го, кат се намеси - тирания било. Епа нема угодия
Ми създаден е тоа форум да се ползва с благоволение на некой си, толко, тава е и от юзърите зависи дали и как ше е засран.
И има една приказка - квото сам си направиш или гъз глава затрива.
Умирам си от смех коги най-големите дебилни посерници тука квичат на вдовици за уй, че форума бил засран и обвиняват тоа и оня, и как им не аресва, ма пак кесат тука да дрищат денонощно, други се свиват на заспали путки, траят си и накрая го обръщат срещу форумната администрация.
-
beserious1
- Благодарен: 95 пъти
Убеден съм че много ти се иска
Кой ще предупреждава нормалните хора които си мислят че говорят с нормален човек че всъщност си имат работа с психопат с очевидно психично разстройство с тежка обсесия?
Спестявам време на хората те така или иначе разбират че си луд и ще се псувате, а нали идеята на форума е да сме полезни
Админите са решили форума да е лудница, място за изливане на простотия, за избиване на комични и жалки комплекси, за трагикомична реклама и за оплюване безразборно на всичко и на всеки.
Учудва ме че има хора които не са разбрали че този форум отдавна не може да се използва по предназначение и че е завладян от хора с проблеми.
Това се дължи на хора като теб с 5 акаунта, с хиляди постове безсмислена фантазия, разбира се razputin се справя отлично със свинското си грухтене което никой нито разбира нито чете, но не сте само вие.
Умни баровци с 30лв в джоба сортирали обявите по цена от ниска към висока в Адам и Ева, беззъби страшилища, сто килограмови чудовища, индивиди които ходят на масаж със скенер и датчици, ресторанти с прикрити куври, ютюб канали, пейки за клецане в градинки, украински неадекватни индивиди показващи ефекта от Чернобил, неграмотни сливенски пичове с подозрителен произход, готини млади пичове които размятат по 300лв за 5 минути на плюти от десетилетие разнебитени очукани курви, гнусни истории за 10 см косми по мършав задник са само част от бисерите тук
За отбелязване е и че човек говорещ за расизъм смята че Българите са гадове мръсни които тормозят добричките "българки от ромски произход" из студентски град.
Не е за пропускане и че топ моделите са в Люлин, студентски град и в близост до факултета и филиповци
Интелекта в този форум е в отпуск по болест от неизлечима болест
Психо фолклора е досаден, непоносим и абсурден за повечето хора, но пък ако знаеш че си в лудница може да бъде забавно
Та въпроса е към тези които смятат, че имат функциониращо сиво вещество - мислите ли че с наличието на гореспоменатите можете да получите адекватно мнение и да проведете нормална дискусия?
-
Bedata
- Благодарил: 272 пъти
- Благодарен: 13 пъти
Аз лично съм докладвал неуместни коментари, и дори съм се предлагал за временно назначение като модератор. И нито съобщенията са изтривани, нито авторите им наказани, нито коментар по молбата ми. 🫡Frank написа: ↑Пон Ное 03, 2025 8:26 pm Така е, форумът се съсипва от няколко потребителя по различен начин, но ефектът е един и същи. Нищо не се предприема, защото има ЕДИН администратор, който влиза от дъжд на вятър и ЕДИН, повтарям ЕДИН модератор!!! Тоя човек, денонощно да виси тука, пак не може да смогне да прегледа всички раздели и теми, физически е невъзможно. За форум с такъв размер си трябва екип от 7-8 души, които да отделят всеки ден по някой и друг час, за да може да се въдвори ред, иначе е на съвестта на потребителите и ето го ефекта.
Stoyan a.k.k Stputkoy или нещо такова: С прошляци като теб не се занимавам. Пиши си каквото искаш! Бъди жив и здрав!
Абе тука е мътна и кървава. Както не един и двама намекнаха - кой плаща хостинга за форума, какъв му е интереса. Защо има разни потребители, дето се правят на луди, а не са, каква им е целта и т.н. Общо взето и аз хващам разни елементи, дето са силно съмнителни и имам чувството, че някои играят от един отбор, други са от друг и даже и те се подозират едни други и никой не е сигурен, иначе се хапят, правят се на луди... абе, пада смях
Както и да е, и двата форум се движат от някакви хора с някакви интереси, имам чувството, че целта и на двата е сходна, но ползват диаметрално противоположна тактика и общо взето, по-добре е, че ги има, но човек все се съмнява кое какво е, вярно ли е и т.н.
Както и да е, и двата форум се движат от някакви хора с някакви интереси, имам чувството, че целта и на двата е сходна, но ползват диаметрално противоположна тактика и общо взето, по-добре е, че ги има, но човек все се съмнява кое какво е, вярно ли е и т.н.
-
razputin
- Обратна връзка:
Проблема е, че качествен курволяк нема и нема кво да са префръга вина връз форума за таа работа.
Има ги секви болни изтрещелници тука иначе -едни идат да са олигофреносват, други да са бабаитат, трети да са фукат и сички тия откачалки плюят форума и пак висат тука, ама виж беНАСЕРюса е водещ пример за цветна диагноза, там нещата са връо, сичкия букет от психо заболеванията е на макс и по 100
Таа диагноза беНАСЕРюс ше я изучават с векове и студенти и светила по медицина на мозъчните възпаления, и как може да има въобще тикиви без да е наличен мозък.
Има ги секви болни изтрещелници тука иначе -едни идат да са олигофреносват, други да са бабаитат, трети да са фукат и сички тия откачалки плюят форума и пак висат тука, ама виж беНАСЕРюса е водещ пример за цветна диагноза, там нещата са връо, сичкия букет от психо заболеванията е на макс и по 100
Таа диагноза беНАСЕРюс ше я изучават с векове и студенти и светила по медицина на мозъчните възпаления, и как може да има въобще тикиви без да е наличен мозък.
Не ми бяха чак толкова много мненията , а и не ги занулиха напълно , изтриха двадесетина интервюта които бях направил за разни масажистки което ме наведе на мисълта , че няма смисъл да пускам такива а да се отдавам предимно на "консуматорство" с редки включвания .
Останах с впечатление , че определени масажиски "даряват" по нещо на администрацията там за да се трият негативи когато иде реч за тях , и позитиви когато иде реч за конкуренцията .
Някакво ДежаВю с Датата където бях регнат още от 2003г когато оная лесбийка мъжемразка - баба ти Линда я направиха модератор се получи , но тогава там напълно спрях да взимам участие и да споделям и се отдадох на упоменатото "консуматорство" на чужд опит .
И мен ме подразниха силно, като ми ликвидираха стари, определено полезни мнения, за да ми публикуват нещо дето съм питал, съответно без да мина границата от 4 мнения, което ще ми даде възможност да публикувам без да чакам одобрение. Бях писал в темата чичо доктор, при това неща, които рядко се засягат, а не е като да не е питано, бях отговарял и обяснявал надълго и нашироко за Будапеща, отделно бях давал информация за една от каките/лелките масажистки, за която се пита няколко пъти и още няколко мнения, които обаче не бяха пълни ревюта, а по-скоро допълнение към някого или отговор на въпрос. И не стига, че човекът питал вечерта и най-културно помолил, ако може някой да му отговори скоро, че е само за няколко часа в София и аз съм си играл да му отговарям в 12 часа вечерта, а те ми одобрили мнението на другия ден в 3 следобед. Не знам, мислех си в един момент, че искат 5 последователни пълни ревюта за кратко време да напишеш, за да те пуснат свободно, а не да са ревю, въпрос, отговор, странична информация, ново ревю и да са разделени в няколко седмици да речем и т.н., защото те старите ги трият малоумниците. Няма значение, да си пишат, да си модерират, да си дебнат тъпия форум. Тук като е в другата крайност пак не цъфти и връзва, ама, каквото - такова.
Е , имат си и плюсове , не може да им се отрече .
Все пак инфантилни комплексарчета като joзефа и баба и Линда там са с перманентен БАНН