Хриси (Христина) Господари на ефира

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
wireman74

Хриси (Христина) Господари на ефира

Мнение от wireman74 »

Здравейте колеги! Някой има ли идея, къде се дяна Хрисито, известна с веселите масажи (от Господарите на кЕфира)? За последно се подвизаваше в салона на Кирил и Методи. Не съм засичал нейна обява, да не би да се е отказала? Ако някой има инфо, Моля нека го сподели! Предварително благодаря и желая на всички по малко греди!!!
Sashosash
Благодарен: 6 пъти

Re: Хриси (Христина) Господари на ефира

Мнение от Sashosash »

И аз скоро не съм я засичал. Показваше се тук там. Бил съм няколко пъти при нея на различни места и когато е на кеф си изкарвах приятно, а понякога пълна загуба на време.
Pizzetti
Благодарил: 50 пъти
Благодарен: 63 пъти

Мнение от Pizzetti »

И аз се интересувам. На Кирил и Методий успях да отида един път, преди да зачезне, че ходя рядко по принцип на масажи.
Иначе вече й имам 4-5 телефона и не знам, кой е "истинският" и дали изобщо са още у нея :D :D :D
Jo99
Форумният фантазьор
Благодарил: 105 пъти
Благодарен: 133 пъти

Мнение от Jo99 »

wireman74 написа: Нед Яну 25, 2026 1:20 am Здравейте колеги! Някой има ли идея, къде се дяна Хрисито, известна с веселите масажи (от Господарите на кЕфира)? За последно се подвизаваше в салона на Кирил и Методи. Не съм засичал нейна обява, да не би да се е отказала? Ако някой има инфо, Моля нека го сподели! Предварително благодаря и желая на всички по малко греди!!!
Като огладнее ще,се появи.
Форумния фантазьор :D :D :D :D :D :mrgreen: 8-) :D
Публикувай отговор