Хана слънчев бряг
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Хана слънчев бряг
Някой виждал ли е масажистката в слънчев бряг, Хана? тя има двете деца и котката. какво предлага тя? украинка
-
- Благодарил: 46 пъти
- Благодарен: 78 пъти
Re: Хана слънчев бряг
Ами няма как да ти даде педалче малко щото Хана работи не в салон а в хотелска стая и не желае да се "рекламира" много. А и ти няма как да си довлечеш насрания задник от София до Бургас за 1 масаж,щото и това няма да получиш. Тоя е с 10 профила тук и спами по темите. Да го имате предвид колеги и да не му се връзвате на коментарите.
Имам един профил тук. просто видя какво предоставя, това е всичко, какви услуги и повече информация за това, което прави.
-
Не става дума за теб,а за това дребното ла*но jo9. Един от многото му никове с които драска по всички теми.
Разбирам. знаете ли нещо за това, което тя предлага? екстри? секс, орален, анален, 69 или само ръка? цени?
Мърльо стига спамиNikolaj написа: ↑Пет Май 26, 2023 8:43 pmАми няма как да ти даде педалче малко щото Хана работи не в салон а в хотелска стая и не желае да се "рекламира" много. А и ти няма как да си довлечеш насрания задник от София до Бургас за 1 масаж,щото и това няма да получиш. Тоя е с 10 профила тук и спами по темите. Да го имате предвид колеги и да не му се връзвате на коментарите.
Че ти ки тоя с 10 профила
-
Тъпак неграмотен. 2 изречения не можеш да напишеш правилно,а ще ми пише за спам. Почвам да докладвам вече всеки твои пост ако не е по темата.Педалче малко.jo9 написа: ↑Съб Май 27, 2023 2:50 pmМърльо стига спамиNikolaj написа: ↑Пет Май 26, 2023 8:43 pmАми няма как да ти даде педалче малко щото Хана работи не в салон а в хотелска стая и не желае да се "рекламира" много. А и ти няма как да си довлечеш насрания задник от София до Бургас за 1 масаж,щото и това няма да получиш. Тоя е с 10 профила тук и спами по темите. Да го имате предвид колеги и да не му се връзвате на коментарите.
Че ти ки тоя с 10 профила
-
До колкото знам е само ръка накрая. Не съм я посещавал просто са ми казвали някой неща за нея. Сина и често бил в АП.и не се чувствала спокойна за нещо повече.
момчета спрете да се биете тук. придържайте се към темата за нея и какво прави.
-
Ние не се бием колега ако взема да го бия тоя палячо ще се оплаче сигурно на майка си. Тоя jo9 е един идиот с 10 различни профила тук,и само спами по всички теми. А аз пиша за да го знаят хората и да не му се връзват,защото се прецакват с време и пари ако вземат да му повярват.
-
тя не дава повече? без секс или свирка? интересно. може би зависи от човека. някои ми казват различно на КовриAntonios91 написа: ↑Пон Юни 05, 2023 5:06 pm Колега нищо подобно не предлага въпреки уговорките и предложените пари
-