https://shayamassagealicante.com/
Така или инае съм на почивка, реших да пробвам,че нещо ме присърбя. Избрах мястото , защото ми е близо до хотела.Контакта става по телефон или whats app. Мястото е на малка пресечка и се влиза дириктно от улицата. Отсреща има градинка с кафене, но това за тук май не е проблем. В гугъл има клип как изглежда.Вляво от входа малка рецепция, на която те посреща момичето, което избираш от снимките.Избрах Кари, защото говори английски. Самото момиче -секси миньон, с черна коса сплетена на тънки плитчици, обица на носа, тънко кръстче и силиконови, но съразмерни гърди. Води те до стаята, събличаш се, баня после обратно. За процеса много бавно мазане с масло и после класическо тяло в тяло, като не пропуска да те обарва по дупето и чатала отзад, като ти шепне лекичко и те хапе по ухото.По гръб е същото, използва цялото си тяло. Позволява докосване, но без да се изгрубява. Финала беше ръчен, застава срещу кракатав чатала и ти прави добра ръчна като масажира топките. И понеже съм фетишист, като я хванах за стъпалата явно се усети и ги постави около малкия докато продължаваше с ръчката. Изригнах яко, почисти ме, продължи с още малко лек масаж, после душ и чао. Не съм питал за други екстри но вероятно има.
Хигиена - 10/10
Самото място 10/10
Момичето- 10/10
Може са се плаща е електронно и кеш.
Като отношение беше много топла мила и любезна.
За мен изпълнението като за 100 евро беше топ. Но както казват - разни хора, разни идеали.
Дано да съм бил полезен
Приятно лято
Аликанте Испания
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
Death_Warrior
- Благодарен: 6 пъти