Аликанте Испания

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Death_Warrior
Благодарен: 6 пъти

Аликанте Испания

Мнение от Death_Warrior »

https://shayamassagealicante.com/
Така или инае съм на почивка, реших да пробвам,че нещо ме присърбя. Избрах мястото , защото ми е близо до хотела.Контакта става по телефон или whats app. Мястото е на малка пресечка и се влиза дириктно от улицата. Отсреща има градинка с кафене, но това за тук май не е проблем. В гугъл има клип как изглежда.Вляво от входа малка рецепция, на която те посреща момичето, което избираш от снимките.Избрах Кари, защото говори английски. Самото момиче -секси миньон, с черна коса сплетена на тънки плитчици, обица на носа, тънко кръстче и силиконови, но съразмерни гърди. Води те до стаята, събличаш се, баня после обратно. За процеса много бавно мазане с масло и после класическо тяло в тяло, като не пропуска да те обарва по дупето и чатала отзад, като ти шепне лекичко и те хапе по ухото.По гръб е същото, използва цялото си тяло. Позволява докосване, но без да се изгрубява. Финала беше ръчен, застава срещу кракатав чатала и ти прави добра ръчна като масажира топките. И понеже съм фетишист, като я хванах за стъпалата явно се усети и ги постави около малкия докато продължаваше с ръчката. Изригнах яко, почисти ме, продължи с още малко лек масаж, после душ и чао. Не съм питал за други екстри но вероятно има.
Хигиена - 10/10
Самото място 10/10
Момичето- 10/10
Може са се плаща е електронно и кеш.
Като отношение беше много топла мила и любезна.
За мен изпълнението като за 100 евро беше топ. Но както казват - разни хора, разни идеали.
Дано да съм бил полезен
Приятно лято
Публикувай отговор