Здравейте.
Отварям тази тема тъй като имаше едно момиче което предлагаше доминация оншайн срвщу заплащане и подаръци и в замяна ти даваше задачи неща и др унизителни неща в стил строга господарка българка но не помня от кой град.
Някой знае ли такива познава ли или чул ли е за подобни жени в бг дето да правят такива неща. Не е о лайн камера секс а доминация.
Online findom
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Online findom
Аз ебах bdsmstereolife от гепи и тя ме помоли да и напиша коментар
но го пиша където не може да го изтрие
Огказа да лази като посреща , като почнах обработка и да доминирам опита да кръшка че да не чуели съседите сякаш е мой проблем - имаше мятане и викане отначалото чак с шамарите клекна и поспря да мрънка . Тясна е но в лице не става -пиках и в устата и мрънкаше да пие докато не натиснах за косата .циците не са големи и няма щипки и предмети за пъхане макар да го предлага.
Става само за гавра и то не скъпа. прави от гъза в устата и аналингус чак като я накарах насила
Огказа да лази като посреща , като почнах обработка и да доминирам опита да кръшка че да не чуели съседите сякаш е мой проблем - имаше мятане и викане отначалото чак с шамарите клекна и поспря да мрънка . Тясна е но в лице не става -пиках и в устата и мрънкаше да пие докато не натиснах за косата .циците не са големи и няма щипки и предмети за пъхане макар да го предлага.
Става само за гавра и то не скъпа. прави от гъза в устата и аналингус чак като я накарах насила
Колега, може ли телефон и като цена да кажеш?krokusa39 написа: ↑Пон Ное 14, 2022 4:10 pm Аз ебах bdsmstereolife от гепи и тя ме помоли да и напиша коментар
поиска ми 200 но я отрязах на 100 , седях няколко часамакар да мрънкаше за времето
първото пикане не изтълта всичо и чак след шамарите пое всичката пикня
пиках и директно в кухнята и до банята я влачих втория
приятеля и не се показа макар тая да квича бая
в софия в зоната
първото пикане не изтълта всичо и чак след шамарите пое всичката пикня
пиках и директно в кухнята и до банята я влачих втория
приятеля и не се показа макар тая да квича бая
в софия в зоната
Как мога да се свържа с bdsmstereolife. Писах им в гепи но не ги четат. Пичове помогнете че отдавна търся робиня за БДСМ !