Непрофесионалистки ( да поддържа сем. бюджет )
-
- Благодарил: 14 пъти
- Благодарен: 26 пъти
Re: Непрофесионалистки ( да поддържа сем. бюджет )
Някой може ли да даде инфо за софийската ветеринарка?
Ти май си объркал форума. Това не е "БГ Мама"ImWithMolly написа: ↑Пон Авг 05, 2024 12:09 am Някой може ли да даде инфо за софийската ветеринарка?
-
- Благодарил: 110 пъти
- Благодарен: 186 пъти
- Обратна връзка:
Я раздуй ква е тая, да я намериме и да й се отебеме като животни, щом е ветеринаркаImWithMolly написа: ↑Пон Авг 05, 2024 12:09 am Някой може ли да даде инфо за софийската ветеринарка?
WTF
-
Някаква палавница 45-50 годишна,която се ебяла на поразия, висока, леко къдрава, има си собствена клиника. Бях я издирил във фейса, но грам не помня,снощи случайно се сетих,че има такава звезда.razputin написа: ↑Пон Авг 05, 2024 1:58 pmЯ раздуй ква е тая, да я намериме и да й се отебеме като животни, щом е ветеринаркаImWithMolly написа: ↑Пон Авг 05, 2024 12:09 am Някой може ли да даде инфо за софийската ветеринарка?
-
- Благодарил: 110 пъти
- Благодарен: 186 пъти
- Обратна връзка:
Мерси.
Тва хуу, ама така като почнете да издирвате некоа си, дето съществува само в митове и легенди трудна работа.
Тва е се едно да кажа - знаете ли я врачанската циганка дето въртеше страшни свирки на пазара навремето, че ми е затребвала.
Язе я знам вие - никъв шанс, ма да ви питам е така.
Все пак, ако я откриеш, кажи - ше я опраскаме и ние аз лично ше я еба като хамстер
Тва хуу, ама така като почнете да издирвате некоа си, дето съществува само в митове и легенди трудна работа.
Тва е се едно да кажа - знаете ли я врачанската циганка дето въртеше страшни свирки на пазара навремето, че ми е затребвала.
Язе я знам вие - никъв шанс, ма да ви питам е така.
Все пак, ако я откриеш, кажи - ше я опраскаме и ние аз лично ше я еба като хамстер
WTF
-
- Благодарил: 73 пъти
- Благодарен: 82 пъти
Има две ветеринарки, които точно отговарят на описанието. И двете са над 40 г., и двете имат собствени клиники. Първата има брак и три деца, а втората има брак и две деца. На първата клиниката е в широкия център, а на другата в Бъкстон. Сериозни жени са, но не вярвам да са ебливи.
БрейййййБатеБончо написа: ↑Вто Авг 06, 2024 9:27 pm Има две ветеринарки, които точно отговарят на описанието. И двете са над 40 г., и двете имат собствени клиники. Първата има брак и три деца, а втората има брак и две деца. На първата клиниката е в широкия център, а на другата в Бъкстон. Сериозни жени са, но не вярвам да са ебливи.
ти познаваш всички ветеринарки в София и околностите ли ?
-
- Благодарил: 115 пъти
- Благодарен: 18 пъти
Здравейте!
Някой може ли да промотира мацка с хъс за кура за Пловдив?
Някой може ли да промотира мацка с хъс за кура за Пловдив?
Клиниката в Бъкстон е на Ирина Тодорова, по описание отговаря , познавам я но не загатваше да е палавницаImWithMolly написа: ↑Пон Авг 05, 2024 2:25 pmНякаква палавница 45-50 годишна,която се ебяла на поразия, висока, леко къдрава, има си собствена клиника. Бях я издирил във фейса, но грам не помня,снощи случайно се сетих,че има такава звезда.razputin написа: ↑Пон Авг 05, 2024 1:58 pmЯ раздуй ква е тая, да я намериме и да й се отебеме като животни, щом е ветеринаркаImWithMolly написа: ↑Пон Авг 05, 2024 12:09 am Някой може ли да даде инфо за софийската ветеринарка?
-
Не е тя, доста по-млада е Ирина, тъкмо я видях във фейса.Leo написа: ↑Нед Авг 18, 2024 1:32 pmКлиниката в Бъкстон е на Ирина Тодорова, по описание отговаря , познавам я но не загатваше да е палавницаImWithMolly написа: ↑Пон Авг 05, 2024 2:25 pmНякаква палавница 45-50 годишна,която се ебяла на поразия, висока, леко къдрава, има си собствена клиника. Бях я издирил във фейса, но грам не помня,снощи случайно се сетих,че има такава звезда.
.
Последно промяна от hakerat9 на Пет Сеп 06, 2024 2:05 pm, променено общо 1 път.
-
- Благодарил: 46 пъти
- Благодарен: 78 пъти
Здрасти колега. Може да разменим нещо на лични. Пиши какви предпочиташ да видим какво мога да намеря.hakerat9 написа: ↑Чет Авг 29, 2024 8:34 pm Здравейте, колеги! Интересувам се от непрота за Пловдив и София
Имам доста контакти за тези градове ,както и за Стара Загора и за Варна
Искам да подчертая че тези контакти които имам са изцяло непро и са проверени
Ако някой има интерес да обменим информация може да пише на лично или на мейла
profilidrehi@gmail.com
-
- Благодарил: 115 пъти
- Благодарен: 18 пъти
Здравейте!
Нещо ново и палаво в района на Бургас има ли?
Нещо ново и палаво в района на Бургас има ли?
Тъпчо, тука не ти е сергия. Ползвай си личните по предназначение и се радвай че не са те прибрали за помагачество все още. Тъпак тъп.Nikolaj написа: ↑Пет Авг 30, 2024 7:22 amЗдрасти колега. Може да разменим нещо на лични. Пиши какви предпочиташ да видим какво мога да намеря.hakerat9 написа: ↑Чет Авг 29, 2024 8:34 pm Здравейте, колеги! Интересувам се от непрота за Пловдив и София
profilidrehi@gmail.com
Колкото си по-тъп толкова по-лесен ти изглежда живота, а?
Не е завинаги обаче.
Smart Men Don't Get Married
-
Ш.шш...ненормалните да си пият хапчетата редовно и навреме. Знам че ти убива я обувката я липсата на сиво вещество,но не се меси там където не те канят. Дишай дълбоко,и подминавай. Като не ти харесва нещо се научи че всички не можем да бъдем по един калъп направени тип завършени идиоти като теб. Някой сме различни.deep написа: ↑Съб Авг 31, 2024 7:48 pmТъпчо, тука не ти е сергия. Ползвай си личните по предназначение и се радвай че не са те прибрали за помагачество все още. Тъпак тъп.Nikolaj написа: ↑Пет Авг 30, 2024 7:22 amЗдрасти колега. Може да разменим нещо на лични. Пиши какви предпочиташ да видим какво мога да намеря.hakerat9 написа: ↑Чет Авг 29, 2024 8:34 pm Здравейте, колеги! Интересувам се от непрота за Пловдив и София
profilidrehi@gmail.com
Колкото си по-тъп толкова по-лесен ти изглежда живота, а?
Не е завинаги обаче.
Точно ти пък, местният селски полуидиот, няма как да ми кажеш какво да подминавам и какво неNikolaj написа: ↑Нед Сеп 01, 2024 5:20 pmШ.шш...ненормалните да си пият хапчетата редовно и навреме. Знам че ти убива я обувката я липсата на сиво вещество,но не се меси там където не те канят. Дишай дълбоко,и подминавай. Като не ти харесва нещо се научи че всички не можем да бъдем по един калъп направени тип завършени идиоти като теб. Някой сме различни.
Smart Men Don't Get Married
-
Това ли успя да ти роди главичката само. Не се учудвам .deep написа: ↑Нед Сеп 01, 2024 8:38 pmТочно ти пък, местният селски полуидиот, няма как да ми кажеш какво да подминавам и какво неNikolaj написа: ↑Нед Сеп 01, 2024 5:20 pmШ.шш...ненормалните да си пият хапчетата редовно и навреме. Знам че ти убива я обувката я липсата на сиво вещество,но не се меси там където не те канят. Дишай дълбоко,и подминавай. Като не ти харесва нещо се научи че всички не можем да бъдем по един калъп направени тип завършени идиоти като теб. Някой сме различни.