Плюене
Re: Плюене
+1 . Колега бях пуснал подобна тема с плюене в уста или със шамари , но за жалост никой не отговори , дано тук пише някой
-
-
- Благодарил: 5 пъти
- Благодарен: 28 пъти
Може ли и на мен? Мерси
-
- Благодарил: 13 пъти
Брачет ,май не схванаха , че си педерунгел и се предлагаш себе си. Пояснявай ,че някой ще дойде и ще ти напука кратуната ,ако не е подготвен за педал
-
- Благодарил: 110 пъти
- Благодарен: 186 пъти
- Обратна връзка:
Педалчето само си го търси - щото си знае, че ако не го изплющат в анала поне ще му ударят едно садо-мазо накрая.
WTF
-
- Благодарил: 110 пъти
- Благодарен: 186 пъти
- Обратна връзка:
Хаха, дообре ве мъжки курволяк. (винаги съм смятал, че ако има по лошо от курва, тва е мъжкия й вариант, особено такъв парадиращ с педерастията си, и ти си живо доказателство)deqn7354 написа: ↑Чет Сеп 05, 2024 8:57 amДа, ама за разлика от Вас, аз си доставям удолоствие с хората без да ме е страх, че жена ми ще ми сметне за откачен или твърде перверзен! Седете си вкъщи и си чукайте жените, тайно мечтаейки си, че фетишите ви ще се сбъднат някой си ден, да ама не. Докато вие си мечтаете и тайно се надявате някой да ви даде малко свобода, аз си доставям кеф по начини, които искам и ми харесват. Никого не съм залъгвал и на лично получих няколко запитвания - да ти кажа, нямат против, че съм мъж, даже показаха доста по-силен интерес именно от това Напиши и ти един подобен пост да се намери нещо и за тебе, че като гледам бая стрес си събрал, злобата ти излиза от думичките
Радвай се, че те храня тука в темите, че ако бях отговорил и аз на стенанията ти за среща, сега от ушите ти щеше да блика бело и вече щеха а ти шият разпрания гъз с губер за обуща на оверлог. Ма и не мога да се прежала даже а ти го наамам немиен в посрания сфинктер, че ме е гнъс от такива кат Вас, тромпет недоклатен.
WTF