Колеги внимавайте с такива със стари детски снимки, да не попаднете на измамата ловци на педофили. Не харесвам жени под 25 г. но бих ви посъветвал да внимавате, ако ви прати някой профил, някоя детска снимка и ви записва чатовете.
Непрофесионалистки ( да поддържа сем. бюджет )
-
- Благодарил: 5 пъти
- Благодарен: 28 пъти
Re: Непрофесионалистки ( да поддържа сем. бюджет )
Здравей, може ли да дадеш контакт, с тези милфове, или нещо друго за СофияBlackman_37 написа: ↑Нед Май 07, 2023 11:50 am Милфовете са вече дадени по веднъж,дано са имали късмет,колегите!
Ако се завърти нещо ново и"зажадняло"за пари ще пиша!
Нямам за размяна, но ще почерпя
Може ли контакт, ще почерпяyzerman написа: ↑Чет Май 11, 2023 12:20 pm Писах ти на лично!
Bgdndbg написа: ↑Чет Май 04, 2023 4:33 pm Имам 2 непрота за размяна около 35 са и двете .Едната го прави за пари ,а другата се навива и за без .Разменям за контакт на друго непро,за мен е важно само да го прави с кеф ,външен вид и години не са ми от особено значение.
Извинявам се ,за София става въпрос
Здравейте, може ли някой да ми даде контакт на не професионалистка, да го прави с желание, за София
Нямам за размяна но ще почерпя
Нямам за размяна но ще почерпя
Сахер1 една почти непрофесионалистка от Гепиме . https://www.gepime.com/profile/6594441
Не пише нито в гепиме нито във вайбераAnder написа: ↑Чет Май 25, 2023 12:13 am Сахер1 една почти непрофесионалистка от Гепиме . https://www.gepime.com/profile/6594441
Последно кога си бил с нея?
-
- Благодарил: 1 път
Може ли да пратиш и на мен, пиши на лично и какво искаш в замяна??
https://www.gepime.com/profile/7574897 - Devito 71
Още една непрофесионалистка, въпреки че по едно време имаше обява .
За съжаление нямам актуален телефонен номер .
Аз последно съм я посещавали края на миналата годинаjo9 написа: ↑Пет Май 26, 2023 8:52 amНе пише нито в гепиме нито във вайбераAnder написа: ↑Чет Май 25, 2023 12:13 am Сахер1 една почти непрофесионалистка от Гепиме . https://www.gepime.com/profile/6594441
Аз и имам номераAnder написа: ↑Съб Май 27, 2023 12:57 am https://www.gepime.com/profile/7574897 - Devito 71
-
- Благодарил: 46 пъти
- Благодарен: 78 пъти
Ами тя с деца не се чука бе охлюв.jo9 написа: ↑Пет Май 26, 2023 8:52 amНе пише нито в гепиме нито във вайбераAnder написа: ↑Чет Май 25, 2023 12:13 am Сахер1 една почти непрофесионалистка от Гепиме . https://www.gepime.com/profile/6594441
-
- Благодарен: 5 пъти
Къдраво и симпатично,около 33,ебливо.Ще бъде в Сф само понеделник и вторник.Иска 200лв за среща,по 1 мъж на ден,ще си купува нещо женско и ценно.Нещо подобно за размяна или почерпка?
Лъжеш, ебалник и мен ме прецака, дай да смениме и се направи на мн отворен................. лъжец е колегатаBlackman_37 написа: ↑Пет Юни 02, 2023 3:27 pm Къдраво и симпатично,около 33,ебливо.Ще бъде в Сф само понеделник и вторник.Иска 200лв за среща,по 1 мъж на ден,ще си купува нещо женско и ценно.Нещо подобно за размяна или почерпка?
-
И с какво те излъгах?Ти контакт даде ли ми?Каза име Дани,май на 33години..и това е.Снимка не показа.Реши да ми дадеш номер,но и такъв не даде(аз и не искам хвърчащ номер).Какво се очакваше да ти дам като инфо?Traper4o написа: ↑Пет Юни 02, 2023 4:57 pmЛъжеш, ебалник и мен ме прецака, дай да смениме и се направи на мн отворен................. лъжец е колегатаBlackman_37 написа: ↑Пет Юни 02, 2023 3:27 pm Къдраво и симпатично,около 33,ебливо.Ще бъде в Сф само понеделник и вторник.Иска 200лв за среща,по 1 мъж на ден,ще си купува нещо женско и ценно.Нещо подобно за размяна или почерпка?
Момето се казва Мария,има си финансови проблеми,според нея временни,иска най-много да се види с 2-ма или 3-ма.
Ако имаш подобен контакт,дай да го разменим.Ако нямаш,не спами.Единственото,което иска момето е мъжът да е нормален.
-
Студентка на около 21-22,учи медицина във Варна.До утре е в София Търси си "плащач"-400лв иска за час.Положителни качества-има големи цици:)
Здравейте, търся някоя която бие чикии. Няма значение възрастта.
-
- Благодарил: 5 пъти
- Благодарен: 28 пъти
Ако може и за мене такава или същата. Секс и френска не искам и цената да не е космическа /повече от 100 лв./.
-
И мен ме интересува .
Ще съм благодарен ако някой сподели нещо;)
Ще съм благодарен ако някой сподели нещо;)
ако някой има кака 45 50+ за София или Бургас
може да обменим инфо
имам какво да предложа
може да обменим инфо
имам какво да предложа