Става дума за тези мъжете които са ок жената с която са в сериозна връзка да работи тази работа а не за тези които ползват услугата темата беше за връзка с компаньонка.jultokanarche написа: ↑Сря Мар 08, 2023 7:51 am M4ogot, хайде сега обясни ние, които ползваме тези услуги какви сме за да е пълна картинката.
Бихте ли започнали връзка с компаньонка?
Re: Бихте ли започнали връзка с компаньонка?
Според резултатите от анкетата 12 от 29 гласували участници биха започнали връзка с компаньонка.
Това показва, че определено има хора, които не се притесняват от подобна връзка .
Това показва, че определено има хора, които не се притесняват от подобна връзка .
Ходя при едно и също момиче от години по няколко пъти в седмицата, и аз си мислех че това са измет но се оказа че не съм прав, има изключения. Бих забравил какво е работила и бих живял с нея без проблем
-
- Благодарил: 114 пъти
- Благодарен: 191 пъти
- Обратна връзка:
Имал съм дългосрочна връзка с курвенце след като се отказа, преди това я шибах и си плащах. С тая немаше не искам батко.
Още една ми се натягаше, ма не я огря.
Много стават платените курвентии за гаджета щото не е нужно да прикриваш квито и извратени мераци да имаш в леглото- просто немат право да отказват и да са праат на ощипани. Виж за съпруги е малко по-особено, ма на днешно време за коя и да се зажениш се е спала с целото село, та май по-лошо е такава дето ше ми се преструва на неква девственица.
Още една ми се натягаше, ма не я огря.
Много стават платените курвентии за гаджета щото не е нужно да прикриваш квито и извратени мераци да имаш в леглото- просто немат право да отказват и да са праат на ощипани. Виж за съпруги е малко по-особено, ма на днешно време за коя и да се зажениш се е спала с целото село, та май по-лошо е такава дето ше ми се преструва на неква девственица.
WTF
И аз съм чукал едно курве преди години и след като се отказа имахме няколко месеца връзка...
Чукаше се буквално навсякъде и даже искаше да живеем заедно в моята къща!
Аз обаче не се навих за сериозно съжителство с нея!
Може би ако попадне човек на свестна женица... примерно която се чука за да си плати заем или нещо подобно... знам ли
Чукаше се буквално навсякъде и даже искаше да живеем заедно в моята къща!
Аз обаче не се навих за сериозно съжителство с нея!
Може би ако попадне човек на свестна женица... примерно която се чука за да си плати заем или нещо подобно... знам ли
-
- Благодарил: 22 пъти
- Благодарен: 13 пъти
Момчета не вие а Компаньонката би ли започнала връзка с вас? Да това е въпроса, и да би започнала връзка с вас и то само и единствено ако има файда и интерес за ваша сметка, и то независимо от това как изглеждате вие може да сте дебел,дебил и грозник и.т.н за нея няма никакво значение стига да имате пари !!!
Тук си много прав като няма парички никой не те ще колко и да си хубавец
-
- Благодарил: 114 пъти
- Благодарен: 191 пъти
- Обратна връзка:
Ми таа с която ходех не ми е струвала и една стотинка в часния живот. И то не щото съм големата работа, просто я разбирах и се кефеше да я чукам по моя начин.sfpolice написа: ↑Пет Ное 08, 2024 4:05 pm Момчета не вие а Компаньонката би ли започнала връзка с вас? Да това е въпроса, и да би започнала връзка с вас и то само и единствено ако има файда и интерес за ваша сметка, и то независимо от това как изглеждате вие може да сте дебел,дебил и грозник и.т.н за нея няма никакво значение стига да имате пари !!!
И най-вече беше адски доволна, че не се чпока за кинти вече и има кой да я иска за гадже даже, след като той знае че го е правила за пари.
WTF