Е музувирския педераст с малка пишка, дето уж е идвал в София да ебе миризливи циганки се изказа много точно. Но за себе си. Явно е пуснат скоро я от Карлуково, я от някоя друга специализирана болница за психиатрично лечение. Прав е колегата Николай. Тези двамата ако им спрат достъпа до интернет, еле па до този измислен сайт. Светът за тях свършва. Те получават оргазъм ( то на друг няма как и да са способни, то за онова си требе голем хуй, какъвто е на 1000 процентна че не притежават ) виртуален за който бленуват със всяка буквички и точица дето оставят в нета плазмодиите.. Колега да спрем да им пишем на късопишковците. Ще умрат горките в самота.razputin написа: ↑Чет Окт 23, 2025 10:20 pm
Ама точно така бе Рокфелер, кое си е верно то си е баш истина - коги чуеш че ти отговарят така следващия път да знаеш, че предстои двама чичковци от една от службите (сигур ги познаваш добре) да ти връжат ръкавите на ризката отзаде и а ти шибнат една маркова седираща инжекция. Моа отнесеш и неко шамар, ако много буйстваш, че от таа баш служба не са млого хуманни и ич ги не интересува кви други служби знаеш.
После кво ша прават с тебе - въпрос на правилна диагностика.
Дообре ЖПръци.
Ма млого готини шарени картинки добаваш насекъде из текста, толкова са милички, възхищаваш ма с напредъка си - вече си бетер кат професионалните космати мангалки в Алото дето не им обсъждаш обявите. Айде сиги обувай чорапогашника и роклята и бръм на колелото бръже къде Чеп...абе там по софийските села с активна складово-манафска дейнос, че шси изтървеш късмета в Неделя. Цунки, па шсе видиме в Койнаре след сватбичката.
Офф-Топик
-
IvanIvanov1980
- Благодарил: 15 пъти
- Благодарен: 21 пъти
Re: Офф-Топик
-
razputin
- Благодарил: 255 пъти
- Благодарен: 433 пъти
- Обратна връзка:
Re: Офф-Топик
Що пуснат скоро бре, ми ако съм неко шеф или собственик, кат тебе примерно ма на 'парка за психично болни' ДПБ Карлуково и дъщерния филиал на нашта мега компания в съседство на Младос - МБАЛНП Св. Наум и зам здравния министър а ми идва на посещения през ден да си пиеме рикията с него а секретарката му а ми плаща вечерите, че ми е 38.5 санта патлака- само ти си шеф на 'логистичен парк' в Чепинци, мислиш, а не си прос впиянчен и откачен склададжия на смени.
Апа ти наеш кой съм язе, Наш па язе кви ора знам, а? Па кви служби знам - то са ТЕЛК, то а НЗОК, то а БЧК - сичките са мои ора, ми ако зема а та намера и да та пусна по неко здравна пътека с таа твойта шизофрения, а, наеш кво ша стане, ма язе що па да си аба патроните.
Да земете а са запрете викаш, ма тизе къде ша идеш да са бабаитиш на глоемия мъж, кого ша псуваш и ша прибиваш и клакьорката ти ЖПръци къде щи са тура. Еш, че сигур кат прочете сиги и за 20 санта дедовия и са подмокри, милата не знае, че има точка по средата между двойката и нулата.
То да запра и язе, ма моа да убия без да искам некой шизоиден глуак от софселатса с мълчанието си, ми не е хуманно некак, кво ша правиме със складовете после, кой ше менажира манафете от интернационала- то тва ша си е голема загуба за Чепръчане и околните села примерно и за Младос 6 да речеме. Па и ЖПръци а земе а овдовее без наследство складове и гарсониера.
Бе май ша е най-добре да са земете с ЖПръци, положително си влияете, еш ка убаво си гукате, то па къде медицината е безсилна любовта лекува.
Апа ти наеш кой съм язе, Наш па язе кви ора знам, а? Па кви служби знам - то са ТЕЛК, то а НЗОК, то а БЧК - сичките са мои ора, ми ако зема а та намера и да та пусна по неко здравна пътека с таа твойта шизофрения, а, наеш кво ша стане, ма язе що па да си аба патроните.
Да земете а са запрете викаш, ма тизе къде ша идеш да са бабаитиш на глоемия мъж, кого ша псуваш и ша прибиваш и клакьорката ти ЖПръци къде щи са тура. Еш, че сигур кат прочете сиги и за 20 санта дедовия и са подмокри, милата не знае, че има точка по средата между двойката и нулата.
То да запра и язе, ма моа да убия без да искам некой шизоиден глуак от софселатса с мълчанието си, ми не е хуманно некак, кво ша правиме със складовете после, кой ше менажира манафете от интернационала- то тва ша си е голема загуба за Чепръчане и околните села примерно и за Младос 6 да речеме. Па и ЖПръци а земе а овдовее без наследство складове и гарсониера.
Бе май ша е най-добре да са земете с ЖПръци, положително си влияете, еш ка убаво си гукате, то па къде медицината е безсилна любовта лекува.
Коса расте, акъл не доада