Здравейте и за много години на всички,
От доста време следя форума с чисто информативна цел, а може би и не само с такава. Разцъквал съм доста обяви, но все още не съм се навил да отида за първи път при някоя. Не е като да не съм си "харесал" няколко, но това което ми прави впечатление е, че по някои обяви снимките изглеждат някак си като крадени от нета, а при други - даден е телефон, който се намира и по други обяви с други снимки на други хора. Та въпросът ми е как успявате да филтрирате фалшивите обяви или всичко си е въпрос на "риск печали, риск губи"?
Поздрави,
Фалшиви профили
-
- Благодарил: 13 пъти
- Благодарен: 1 път
Re: Фалшиви профили
Аз лично съм доста недоверчив, когато става дума за такива отношения и много разчитам на колеги от форума. Освен това, задължително проверявам телефоните и ако се повтарят, за мен това е сигнал, че нещо не е ОК. Проверявам и снимките, като съм по-склонен да отида при някоя не толкова привлекателна, отколкото да рискувам, като съм видял очевидно фалшиви снимки.
- pizdec
- Благодарил: 31 пъти
- Благодарен: 36 пъти
Re: Фалшиви профили
Темата е коментирана многократно. Накратко - към момента само alo.bg е ориентир, според мен. Такива с повече от две обяви отпадат веднага. Един телефон с различни момичета е допустимо, ако в текста коректно е казано, че са повече от една на този адрес (масажен салон, например). Мненията във форума са с различна тежест, понеже то има потребители от целия спектър - от заслужаващи абсолютно доверие, през пъпчиви пубери, дето се правят на интересни, та до откровени сводници. За мен има значение и обаждането до момичето за уговорка, понеже съм попадал на тотална неадекватност (по моите критерии) и съм се отказвал, измъквайки се как друг път ще звънна, въпреки че съм имал доброто намерение да я посетя веднага. Важно е и в текста на обявата ясно и конкретно да е описано кое как е и колко струва. Примерно, никога не звъня на обяви с очевидна липса на логика в цените (да речем, цената за едно и също нещо за два часа е по-голяма от цената за час умножена по две). Избягвам и обяви с текст, претрупан със сърчица и удивителни (да не говорим и за такива със заплахи или лигавене), това си е търговска сделка и имаме нужда от ясна и недвусмислена оферта (вече дали се изпълнява коректно - ей затова после можем да споделяме тука).