ebalnik е по-добър от Kovri
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
ebalnik е по-добър от Kovri
Коври не е добър. те не одобряват никакви публикации, никога не ви казват защо, а мястото е гадно. модераторите са глупаци и никога не можем да имаме открити дискусии, защото те изтриват всичко. защо всички не започнем да използваме това повече баща, отколкото Коври? тук няма цензура и е по-добре
-
- Благодарил: 110 пъти
- Благодарен: 186 пъти
- Обратна връзка:
Re: ebalnik е по-добър от Kovri
Ча па толкова.
Аз ги чета само коврите и там има тва онова ма има и некви невероятни кУрифеи на мисълта и те не са ич малко.
Аз ги чета само коврите и там има тва онова ма има и некви невероятни кУрифеи на мисълта и те не са ич малко.
WTF
-
- Благодарил: 46 пъти
- Благодарен: 78 пъти
Абее, май яко са те ритнали от там и още те боли ,а..? Майтап бе Уили.... макар че с този първобитен български с който драскаш тук не знам дали ще ме разбереш.Стой си тука сега мирен..!Rooder написа: ↑Чет Дек 14, 2023 11:33 pm Коври не е добър. те не одобряват никакви публикации, никога не ви казват защо, а мястото е гадно. модераторите са глупаци и никога не можем да имаме открити дискусии, защото те изтриват всичко. защо всички не започнем да използваме това повече баща, отколкото Коври? тук няма цензура и е по-добре
Вярно е, че Koври има странна и непонятна цензура а в същото време се пускат и много глупости.
- водач_на_мпс
- Благодарил: 86 пъти
- Благодарен: 46 пъти
Сългасен съм с колегата Rooder. Политиката за преглеждане преди публикуване за новите потребители е уж с цел - елиминиране на спам, но всъщност е за друго - заглушаване на ревюта, които не се харесват на модераторите.
1. Ревюта
Написах няколко ревюта с детайли и факти, но само някои бяха одобрени. В същото време одобряват коментари като "тая е от боята", "бегай бегай Студентски ужас", "нестава греда е". Както и следните въпроси:"колеги, преди 7 години на оня булевард до кръстовището работеше една много добра, пратете ми гсм номера и"...
2. Ревюта с цел реклама
Такива има всеки ден и предимно от току-що регистрирали се потребители. И това минава одобрението на модератор! Варират от "колеги, някой тук? - 'номер на обявата'", до по-качествените реклами, в които някой пише ревю уж е ходил и всичко е на 6, но нещо малко не му е харесело(има куче на терена, не е сменила чаршафи, 1 мин френска,...). Кликаш на обявата и гледаш чудесни снимки, с един малък минус/забележка си заслужава да се пробва. Ще кажете, че това е истинско ревю, ама не е. Защото същият ден се регистрира да го постне, и като и отвориш обявата и видиш как от седмица преглежданията и спадат, е ясна работата. И изведнъж след него се появяват още 4-ма, които също споделят положително мнение за въпросната. Е защо досега не са я коментирали!? Това го наричам 'промоционална' акция. Доказателство за тази моя хипотеза е, че има 11 000 регистрирани акаунта, от които активни 100. Ще забележите, че всяка седмица най-много през една, се промотира по този начин една много неприятна греда от Младост, посреща в луксозен апартамент. След като написах 1 ревю и 1 коментар за нея, които естествно не бяха одобрени, бях занулен с 0 коментари, тоест целият ми труд беше изтрит от модератор. За тази същата, и да търсите, няма да намерите негативни коментари. Е това нормално ли е!? На нито един да не му е харесела!? Всякаш си плаща жената такса 'спокойствие', или дава безплатно екстра по избор на модераторите.
3. Ревюта с цел анти-реклама
Редовно се организират 'наказателни' акции. Те рядко са насочени към услугата на компаньонката, а към външния и вид с цел body shaming и заклеймяване като греда. Вероятно защото е отказала да изпълни нещо нестандартно на модератор или от приятелския им кръг. Наскоро имаше такава за Вики-Деси. Ей така от нищото започна и сумати ти народ се изсипа да я обижда. Съвсем не организирано, нали...Аз написах, че тя е по-красива и в тяло и в лице от онази прехвалената със луксозния апартамент, и следователно бях занулен. Защо!? Това е личното ми мнение, изразява моята позиция. Е да, ама модераторите в коври са на друго мнение, вероятно финансирано предвид, че на онази се позволява да пише там, а няма нужния 'левъл', за да мине без апрувал. А на Сияна Голд не се позволява.
3. Модериране на форума
Също така модераторите в коври са откровени расисти спрямо българките от ромски етнос. Позволяват да се обиждат с всякави епитети, агресията срещу тях е ок, дори закана за физическо насилие и пожелания за смърт! Веднага репортвам такива коментари и след 20 мин получавам известие, че модератор kor е затворил репорта, като несъстоятелен...Обаче за негърките няма проблем, дори сводника на онази с увисналите цици карибската принцеса, свободно си пишеше фалшиви ревюта, които минаваха през модератор.
4. Защо форум коври не е полезен?
Защото идеята му е уж да спасява от греди, а всъщност с рестриктивната си политика, прави точно обратното - налага мнение и стандарт, коя е греда. А това е субективно - всеки търси различно преживяване и всеки от нас изглежда по различен начин, следователно няма как да получаваме еднаква услуга, тъй като момичетата не са роботи. Обаче девойките не могат да се защитят, като участват в тези дискусии. Аз като посещавал някои от тях, също не мога да си напиша ревюто. Е, за какво е онзи форум тогава!? Ми за реклама Уж там си помагали. С какво!? Всяка седмица се пита за ориентир в близост на адреса в центъра за три момичета, където наплива е сериозен, и тактично тези постове се пропускат. Но най-услужливо ти дават без да питаш точен адрес на скъпия апартамент в Младост... Като стане скандал относно това, веднага тезата се извърта, че било заради правилата на форума за личните данни, което не важи, защото става въпрос за ориентир до адреса. В същото време написали, че е забранено споделянето на линкове към социални мрежи, а редовно се постват тиктоци, инстаграми на момичета.
Та моето наблюдение е това за коврите - безполезен хейт форум, модериран от страхливци, които не могат да се защитят с думи. Толерират се гневни изблици на садисти, които отиват с цел да се гаврят с българка от ромски етнос, като я насилват за услуга, която не предлага, защото "си плащали" и на чичковци с меки инструменти, на които все момичетата им виновни. Който е блокиран/занулен там, да идва и пише тук в ебалника и да съживим този форум, където могат да се водят реални дискусии.
1. Ревюта
Написах няколко ревюта с детайли и факти, но само някои бяха одобрени. В същото време одобряват коментари като "тая е от боята", "бегай бегай Студентски ужас", "нестава греда е". Както и следните въпроси:"колеги, преди 7 години на оня булевард до кръстовището работеше една много добра, пратете ми гсм номера и"...
2. Ревюта с цел реклама
Такива има всеки ден и предимно от току-що регистрирали се потребители. И това минава одобрението на модератор! Варират от "колеги, някой тук? - 'номер на обявата'", до по-качествените реклами, в които някой пише ревю уж е ходил и всичко е на 6, но нещо малко не му е харесело(има куче на терена, не е сменила чаршафи, 1 мин френска,...). Кликаш на обявата и гледаш чудесни снимки, с един малък минус/забележка си заслужава да се пробва. Ще кажете, че това е истинско ревю, ама не е. Защото същият ден се регистрира да го постне, и като и отвориш обявата и видиш как от седмица преглежданията и спадат, е ясна работата. И изведнъж след него се появяват още 4-ма, които също споделят положително мнение за въпросната. Е защо досега не са я коментирали!? Това го наричам 'промоционална' акция. Доказателство за тази моя хипотеза е, че има 11 000 регистрирани акаунта, от които активни 100. Ще забележите, че всяка седмица най-много през една, се промотира по този начин една много неприятна греда от Младост, посреща в луксозен апартамент. След като написах 1 ревю и 1 коментар за нея, които естествно не бяха одобрени, бях занулен с 0 коментари, тоест целият ми труд беше изтрит от модератор. За тази същата, и да търсите, няма да намерите негативни коментари. Е това нормално ли е!? На нито един да не му е харесела!? Всякаш си плаща жената такса 'спокойствие', или дава безплатно екстра по избор на модераторите.
Редовно се организират 'наказателни' акции. Те рядко са насочени към услугата на компаньонката, а към външния и вид с цел body shaming и заклеймяване като греда. Вероятно защото е отказала да изпълни нещо нестандартно на модератор или от приятелския им кръг. Наскоро имаше такава за Вики-Деси. Ей така от нищото започна и сумати ти народ се изсипа да я обижда. Съвсем не организирано, нали...Аз написах, че тя е по-красива и в тяло и в лице от онази прехвалената със луксозния апартамент, и следователно бях занулен. Защо!? Това е личното ми мнение, изразява моята позиция. Е да, ама модераторите в коври са на друго мнение, вероятно финансирано предвид, че на онази се позволява да пише там, а няма нужния 'левъл', за да мине без апрувал. А на Сияна Голд не се позволява.
3. Модериране на форума
Също така модераторите в коври са откровени расисти спрямо българките от ромски етнос. Позволяват да се обиждат с всякави епитети, агресията срещу тях е ок, дори закана за физическо насилие и пожелания за смърт! Веднага репортвам такива коментари и след 20 мин получавам известие, че модератор kor е затворил репорта, като несъстоятелен...Обаче за негърките няма проблем, дори сводника на онази с увисналите цици карибската принцеса, свободно си пишеше фалшиви ревюта, които минаваха през модератор.
Защото идеята му е уж да спасява от греди, а всъщност с рестриктивната си политика, прави точно обратното - налага мнение и стандарт, коя е греда. А това е субективно - всеки търси различно преживяване и всеки от нас изглежда по различен начин, следователно няма как да получаваме еднаква услуга, тъй като момичетата не са роботи. Обаче девойките не могат да се защитят, като участват в тези дискусии. Аз като посещавал някои от тях, също не мога да си напиша ревюто. Е, за какво е онзи форум тогава!? Ми за реклама Уж там си помагали. С какво!? Всяка седмица се пита за ориентир в близост на адреса в центъра за три момичета, където наплива е сериозен, и тактично тези постове се пропускат. Но най-услужливо ти дават без да питаш точен адрес на скъпия апартамент в Младост... Като стане скандал относно това, веднага тезата се извърта, че било заради правилата на форума за личните данни, което не важи, защото става въпрос за ориентир до адреса. В същото време написали, че е забранено споделянето на линкове към социални мрежи, а редовно се постват тиктоци, инстаграми на момичета.
Та моето наблюдение е това за коврите - безполезен хейт форум, модериран от страхливци, които не могат да се защитят с думи. Толерират се гневни изблици на садисти, които отиват с цел да се гаврят с българка от ромски етнос, като я насилват за услуга, която не предлага, защото "си плащали" и на чичковци с меки инструменти, на които все момичетата им виновни. Който е блокиран/занулен там, да идва и пише тук в ебалника и да съживим този форум, където могат да се водят реални дискусии.
-
- Благодарил: 11 пъти
- Благодарен: 2 пъти
Аз съм нов и на 2те места, обаче тук си пиша без проблеми, а там дори някои постове не ги ,,одобряват'' или по цял ден чакат одобрение. В съшото време си пишат всякакви олигофрени с всякакви малоумни въпроси..
Забелязал съм че там сводниците си рекламират стоката като пишат дълги коментари, в които изказват негативно мнение за 5-6 обяви и измежду тях слагат линк към "добрата" обява. Така коментарите им изглеждат истински и много балъци се подвеждат. Също така над 90% от коментарите са предимно мерене на пишки и избиване на комплекси. Все пак аз го следя, защото там се пише повече и понякога може да се прочете нещо интересно, но като цяло избягвам да пиша там. Самият форум там е по-скоро като социален отдушник, от колкото форум за дискусия по-конкретни обяви и теми.
-
- Обратна връзка:
Далеч съм от идеята да защитавам някого, но когато не сте доволни имайте предвид, че админите и модовете на тези форуми се занимават с това изключително доброволно, не стига това,че плащат и за домейн най-малкото.stan написа: ↑Нед Дек 17, 2023 11:33 pm Забелязал съм че там сводниците си рекламират стоката като пишат дълги коментари, в които изказват негативно мнение за 5-6 обяви и измежду тях слагат линк към "добрата" обява. Така коментарите им изглеждат истински и много балъци се подвеждат. Също така над 90% от коментарите са предимно мерене на пишки и избиване на комплекси. Все пак аз го следя, защото там се пише повече и понякога може да се прочете нещо интересно, но като цяло избягвам да пиша там. Самият форум там е по-скоро като социален отдушник, от колкото форум за дискусия по-конкретни обяви и теми.
Та, ако започнат да се церемонят с някого или да издирват кой какъв е, трябва да висят денонощно.
Никой от тях няма това свободно време и най-вече нерви.
WTF
какво има за модериране? нека хората говорят със свобода на словото като тук.razputin написа: ↑Пон Дек 18, 2023 2:19 pmДалеч съм от идеята да защитавам някого, но когато не сте доволни имайте предвид, че админите и модовете на тези форуми се занимават с това изключително доброволно, не стига това,че плащат и за домейн най-малкото.stan написа: ↑Нед Дек 17, 2023 11:33 pm Забелязал съм че там сводниците си рекламират стоката като пишат дълги коментари, в които изказват негативно мнение за 5-6 обяви и измежду тях слагат линк към "добрата" обява. Така коментарите им изглеждат истински и много балъци се подвеждат. Също така над 90% от коментарите са предимно мерене на пишки и избиване на комплекси. Все пак аз го следя, защото там се пише повече и понякога може да се прочете нещо интересно, но като цяло избягвам да пиша там. Самият форум там е по-скоро като социален отдушник, от колкото форум за дискусия по-конкретни обяви и теми.
Та, ако започнат да се церемонят с някого или да издирват кой какъв е, трябва да висят денонощно.
-
- Обратна връзка:
Ми хуу, хайде нищо няма, админите нищо не правят, тогава дай да си плямпяме на воля и файда почти никаква, само инфото не е структурирано и ще трябва много ровене.
Всъщност докато се ъпдейтва тук базата с гредите от ромски произход, мен ме устройва.
Как ще накараш другите да дойдат от коврите, обаче, не знам.
Накрая като гледам пак ще има недоволство, само да не е от твоя страна. Да не оревеш после другия форум колко е лош този.
Всъщност докато се ъпдейтва тук базата с гредите от ромски произход, мен ме устройва.
Как ще накараш другите да дойдат от коврите, обаче, не знам.
Накрая като гледам пак ще има недоволство, само да не е от твоя страна. Да не оревеш после другия форум колко е лош този.
WTF
-
Каква свобода на словото бе пич.? Само аз дето не съм модератор или админ до сега съм открил 2-ма олигофрена с по 10 профила плямпащи откровени глупости. Хубаво ли ще ти е да прочетеш една хубава лъжа за някоя курва да отидеш при нея,да и платиш и оная да те изгони на 10-та Мин..., а? И после кой ще ти е виновен..? Пак модератори ли..или олигофрена на който си повярвал..? А загубеното ти време в разкарване..а нервите.. парите въобще не ги смятам. Айде пак ми говори за свобода на словото пак.Rooder написа: ↑Пон Дек 18, 2023 8:19 pmкакво има за модериране? нека хората говорят със свобода на словото като тук.razputin написа: ↑Пон Дек 18, 2023 2:19 pmДалеч съм от идеята да защитавам някого, но когато не сте доволни имайте предвид, че админите и модовете на тези форуми се занимават с това изключително доброволно, не стига това,че плащат и за домейн най-малкото.stan написа: ↑Нед Дек 17, 2023 11:33 pm Забелязал съм че там сводниците си рекламират стоката като пишат дълги коментари, в които изказват негативно мнение за 5-6 обяви и измежду тях слагат линк към "добрата" обява. Така коментарите им изглеждат истински и много балъци се подвеждат. Също така над 90% от коментарите са предимно мерене на пишки и избиване на комплекси. Все пак аз го следя, защото там се пише повече и понякога може да се прочете нещо интересно, но като цяло избягвам да пиша там. Самият форум там е по-скоро като социален отдушник, от колкото форум за дискусия по-конкретни обяви и теми.
-
- Обратна връзка:
Айде по друг начин.
Примерно аз влизам тук като няма кво да еба в момента. Като вляза и разгледам - пак няма кво да еба защото темите са все излеания за страшилища от хипопотам нагоре.
Кво ми остава - да подритна нечий гъз и да прегледам коя гадна сиганка от списъка да опъна отзаде. Да речем така.
И това как помага на общото благо да намерим качествени курви ?
Иначе словото е свободно, а нема нищо читаво да му го отпереш
Примерно аз влизам тук като няма кво да еба в момента. Като вляза и разгледам - пак няма кво да еба защото темите са все излеания за страшилища от хипопотам нагоре.
Кво ми остава - да подритна нечий гъз и да прегледам коя гадна сиганка от списъка да опъна отзаде. Да речем така.
И това как помага на общото благо да намерим качествени курви ?
Иначе словото е свободно, а нема нищо читаво да му го отпереш
Последно промяна от razputin на Чет Дек 21, 2023 10:22 am, променено общо 1 път.
WTF
-
- Обратна връзка:
Аре бе банда, нали свобода на словото, а-у, кво мълчите - има ли некое уфатно курве да го разчепиме
WTF
-
Забавен си ми честно с тези твои разсъждения и предположения. А, оставих ти точките да видиш че и математиката нещо ти куца както и разсъжденията. И да е ясно за хората кои циганки защитаваш а не само да пишеш и обвиняваш че те редактирали и цензурирали да ги покажа,а..? https://www.alo.bg/9190309 https://www.alo.bg/9189484 Тази сигурно ти е любимка,а https://www.alo.bg/9176620 За мен човек който ходи при такива не само не трябва да пише за тях ами най-вероятно го прави с цел. Ти си знаеш защо го правиш но не прави хората на глупаци,пич..!водач_на_мпс написа: ↑Нед Дек 17, 2023 3:43 pm Сългасен съм с колегата Rooder.
1. Ревюта
2. Ревюта с цел реклама
3. Модериране на форума
Също така модераторите в коври са откровени расисти спрямо българките от ромски етнос. Позволяват да се обиждат с всякави епитети, агресията срещу тях е ок, дори закана за физическо насилие и пожелания за смърт!
Та моето наблюдение е това за коврите - безполезен хейт форум, модериран от страхливци, които не могат да се защитят с думи. Толерират се гневни изблици на садисти, които отиват с цел да се гаврят с българка от ромски етнос, като я насилват
-
- Обратна връзка:
Ибаси долните грозни миризливи кирливи мангалки. Тия са само за мене, да си ги плющъ Особено тая последната е най-яка.
Иначе тези дето много реват от някаква нечестност, най-често са не-честни
Иначе тези дето много реват от някаква нечестност, най-често са не-честни
WTF
Аз ебалник го харесвам повече, заради дизайна/лейаута - това, че може да се прави отделна тема за всяка обява, вместо всичко да е в 1 тема и да трябва да прелистваш 3000 мнения за да намериш нещо, дори с търсачка.
Честно казано не знаех, че има цензура, но благодаря на споменалите, вече ще имам едно наум.
Честно казано не знаех, че има цензура, но благодаря на споменалите, вече ще имам едно наум.
- водач_на_мпс
- Благодарил: 86 пъти
- Благодарен: 46 пъти
Nikolaj, не съм бил с нито една от тези трите! Как ти дойде на ум, че даже съм ги защитавал точно тях!? За пръв път виждам тези обяви и на такива снимки, дори не кликам да прочета цените. Явно се припозна, или си модератор в коври. Доста странно е това обвинение за тези трите, при положение, че всичките ми коментари в коври са изтрити.Nikolaj написа: ↑Чет Дек 21, 2023 6:32 pmЗабавен си ми честно с тези твои разсъждения и предположения. А, оставих ти точките да видиш че и математиката нещо ти куца както и разсъжденията. И да е ясно за хората кои циганки защитаваш а не само да пишеш и обвиняваш че те редактирали и цензурирали да ги покажа,а..? https://www.alo.bg/9190309 https://www.alo.bg/9189484 Тази сигурно ти е любимка,а https://www.alo.bg/9176620 За мен човек който ходи при такива не само не трябва да пише за тях ами най-вероятно го прави с цел. Ти си знаеш защо го правиш но не прави хората на глупаци,пич..!водач_на_мпс написа: ↑Нед Дек 17, 2023 3:43 pm Сългасен съм с колегата Rooder.
1. Ревюта
2. Ревюта с цел реклама
3. Модериране на форума
Също така модераторите в коври са откровени расисти спрямо българките от ромски етнос. Позволяват да се обиждат с всякави епитети, агресията срещу тях е ок, дори закана за физическо насилие и пожелания за смърт!
Та моето наблюдение е това за коврите - безполезен хейт форум, модериран от страхливци, които не могат да се защитят с думи. Толерират се гневни изблици на садисти, които отиват с цел да се гаврят с българка от ромски етнос, като я насилват
-
Да, всичко ти е изтрито но информацията в облака си остава.Но както и да е, не писах за да споря за глупости,още по-малко за такива обяви.А дали съм модератор в коври.не искаш да знаеш повярвай ми. Щото нали вече не те интересува този форум.Стой си тук и пиши каквото искаш но не се прави на жертва.водач_на_мпс написа: ↑Пет Дек 22, 2023 12:10 pmNikolaj, не съм бил с нито една от тези трите! Как ти дойде на ум, че даже съм ги защитавал точно тях!? За пръв път виждам тези обяви и на такива снимки, дори не кликам да прочета цените. Явно се припозна, или си модератор в коври. Доста странно е това обвинение за тези трите, при положение, че всичките ми коментари в коври са изтрити.Nikolaj написа: ↑Чет Дек 21, 2023 6:32 pmЗабавен си ми честно с тези твои разсъждения и предположения. А, оставих ти точките да видиш че и математиката нещо ти куца както и разсъжденията. И да е ясно за хората кои циганки защитаваш а не само да пишеш и обвиняваш че те редактирали и цензурирали да ги покажа,а..? https://www.alo.bg/9190309 https://www.alo.bg/9189484 Тази сигурно ти е любимка,а https://www.alo.bg/9176620 За мен човек който ходи при такива не само не трябва да пише за тях ами най-вероятно го прави с цел. Ти си знаеш защо го правиш но не прави хората на глупаци,пич..!водач_на_мпс написа: ↑Нед Дек 17, 2023 3:43 pm Сългасен съм с колегата Rooder.
1. Ревюта
2. Ревюта с цел реклама
3. Модериране на форума
Спри да се правиш на отворен и ти, бахти загубеняка си честно, писна ми на хуя от простотии от такива като тебе също.Nikolaj написа: ↑Пет Дек 22, 2023 6:30 pmДа, всичко ти е изтрито но информацията в облака си остава.Но както и да е, не писах за да споря за глупости,още по-малко за такива обяви.А дали съм модератор в коври.не искаш да знаеш повярвай ми. Щото нали вече не те интересува този форум.Стой си тук и пиши каквото искаш но не се прави на жертва.водач_на_мпс написа: ↑Пет Дек 22, 2023 12:10 pmNikolaj, не съм бил с нито една от тези трите! Как ти дойде на ум, че даже съм ги защитавал точно тях!? За пръв път виждам тези обяви и на такива снимки, дори не кликам да прочета цените. Явно се припозна, или си модератор в коври. Доста странно е това обвинение за тези трите, при положение, че всичките ми коментари в коври са изтрити.Nikolaj написа: ↑Чет Дек 21, 2023 6:32 pm
Забавен си ми честно с тези твои разсъждения и предположения. А, оставих ти точките да видиш че и математиката нещо ти куца както и разсъжденията. И да е ясно за хората кои циганки защитаваш а не само да пишеш и обвиняваш че те редактирали и цензурирали да ги покажа,а..? https://www.alo.bg/9190309 https://www.alo.bg/9189484 Тази сигурно ти е любимка,а https://www.alo.bg/9176620 За мен човек който ходи при такива не само не трябва да пише за тях ами най-вероятно го прави с цел. Ти си знаеш защо го правиш но не прави хората на глупаци,пич..!
Информацията в облака, ама аз не ходя по зверове (само дето ходих при оная дето е мъж и питам за отчетливи тини като зара, и други).
Аре запри се, ставаш наравно с оня дебил Jo още малко.
Модератор може да си само на собственото си комплексирано его, на нищо друго.
Smart Men Don't Get Married