0879036174 безименна с интересно представяне
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
0879036174 безименна с интересно представяне
https://www.alo.bg/5709990
Никаква информация няма за тази от никъде, единствено че един я бърка с друга заради татуировките на ръката и не е нова обява
Никаква информация няма за тази от никъде, единствено че един я бърка с друга заради татуировките на ръката и не е нова обява
-
- Благодарил: 110 пъти
- Благодарен: 186 пъти
- Обратна връзка:
Re: 0879036174 безименна с интересно представяне
Представянето е наистина наистина интересно ма не знам кат вида татуировки и банишора в комбинация що почва да ми иде да си срежа вените с тъп нож баце.
WTF
Коя е тази Мира? Дай нещо за нея,че текста е заинтригуваш сякаш ме кара да я пробвам
-
- Благодарил: 73 пъти
- Благодарен: 82 пъти
Дамата беше в Люлин допреди месец и половина.
Това, което виждате на снимката, това получавате.
Още по телефона се уговорих за екстра като тази екстра при мен винаги е била да лижа отпред и отзад. Изпразвания -две.
Теренът в Люлин беше панелка. Нищо особено. Бях през деня. За съжаление както при повечето така и при нея, въпреки моето настояване, тя не дръпна пердетата и си останахме на дискретна лампа. Исках да се насладя на тялото й и с око.
Цената с горепосочената екстра ми излезе 200 лв. Макар й да не ги заслужава, ги дадох, защото исках да лижа този гъз.
И започнах шпакловката. Разбира се припираше да свършваме по-бързо, видиш ли трябвало да ходи до Изипей да плаща наема.
Казах и, че съм си платил за час, защото честно казано ми писна да бъда доброто момче, дето все се съобразява с жените. Не стига, че за час получава двеста лева, а й я мързи да лежи и да я лижат. Казах к директно, че ако иска по-бързо да свършваме, то ще трябва да ми върне част от парите.
"Изпеят можел да почака.'
Нямаше миризми. И гъза лизах-там беше чисто.
Става за посещение. А дали ще последва второ-всеки от вас си преценява.
Това, което виждате на снимката, това получавате.
Още по телефона се уговорих за екстра като тази екстра при мен винаги е била да лижа отпред и отзад. Изпразвания -две.
Теренът в Люлин беше панелка. Нищо особено. Бях през деня. За съжаление както при повечето така и при нея, въпреки моето настояване, тя не дръпна пердетата и си останахме на дискретна лампа. Исках да се насладя на тялото й и с око.
Цената с горепосочената екстра ми излезе 200 лв. Макар й да не ги заслужава, ги дадох, защото исках да лижа този гъз.
И започнах шпакловката. Разбира се припираше да свършваме по-бързо, видиш ли трябвало да ходи до Изипей да плаща наема.
Казах и, че съм си платил за час, защото честно казано ми писна да бъда доброто момче, дето все се съобразява с жените. Не стига, че за час получава двеста лева, а й я мързи да лежи и да я лижат. Казах к директно, че ако иска по-бързо да свършваме, то ще трябва да ми върне част от парите.
"Изпеят можел да почака.'
Нямаше миризми. И гъза лизах-там беше чисто.
Става за посещение. А дали ще последва второ-всеки от вас си преценява.
https://www.alo.bg/8077022 Не съм я посещавал, но съм чувал че била едричка жена Доста е хвалена като цяло обаче.
Аз бях вчера при нея..
Явно тренира щото ми се видя доста по-слаба от снимките.
Явно тренира щото ми се видя доста по-слаба от снимките.
-
- Благодарил: 32 пъти
- Благодарен: 58 пъти
С тия лайна ще си докараш инфекция на дванадесетопръстника и ще направиш кървяща язва. Дано поне пиеш антибиотици, че ще хвърлиш топа иначе
От Дупница до Сливница са само 2 пръста, но пътя е хлъзгав
Непрочетено мнение от Говедо » Вто Фев 27, 2024 8:12 pm
БатеБончо написа: ↑Вто Фев 27, 2024 11:23 am
Дамата беше в Люлин допреди месец и половина. Макар й да не ги заслужава, ги дадох, защото исках да лижа този гъз.
И започнах шпакловката.
С тия лайна ще си докараш инфекция на дванадесетопръстника и ще направиш кървяща язва. Дано поне пиеш антибиотици, че ще хвърлиш топа иначе
======================
E Наталия и много други дето правят федерос, са си живи и здрави...
Непрочетено мнение от Говедо » Вто Фев 27, 2024 8:12 pm
БатеБончо написа: ↑Вто Фев 27, 2024 11:23 am
Дамата беше в Люлин допреди месец и половина. Макар й да не ги заслужава, ги дадох, защото исках да лижа този гъз.
И започнах шпакловката.
======================
E Наталия и много други дето правят федерос, са си живи и здрави...
- водач_на_мпс
- Благодарил: 86 пъти
- Благодарен: 46 пъти
Говорех за Мира,колега.
При другата не съм бил.
-
- Благодарил: 110 пъти
- Благодарен: 186 пъти
- Обратна връзка:
БатеБончо никви инфекции не го плашат той е железен щом става въпрос за лайна. Но е един от малкото пичове дето пишат истински мнения и представяния тука - евала, да е жив и здрав.
WTF
Говорих с тази нямала терен ми каза. Дали си струва за хотел? Вече се отчаях със звъненето звънях на толкова много обяви и ако ми вдигнат или греди или не се свързвам
Да е жив и здрав, още 100 години, ама туй с лайната не го вдявам...нещо требе да е сбъркано у неговата картуна. Да я ебеш у газо, разбирам, ама....ай шси сипя една рикия.razputin написа: ↑Сря Фев 28, 2024 9:11 amБатеБончо никви инфекции не го плашат той е железен щом става въпрос за лайна. Но е един от малкото пичове дето пишат истински мнения и представяния тука - евала, да е жив и здрав.
-
- Благодарил: 73 пъти
- Благодарен: 82 пъти
Правилно колега, аз точно с ракия ги прокарвам през гърлото.masaja написа: ↑Пон Апр 08, 2024 10:49 pmДа е жив и здрав, още 100 години, ама туй с лайната не го вдявам...нещо требе да е сбъркано у неговата картуна. Да я ебеш у газо, разбирам, ама....ай шси сипя една рикия.