Препоръки за девойки на адрес?
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 1 път
Препоръки за девойки на адрес?
Здравейте, пичове!
Нов съм тук, от два дни разглеждам тоя форум и смея да твърдя, че ви обичам всички, въпреки че не ви познавам (nohomo) - толкова полезна информация и в wikipedia няма.....
Аз обаче ще пропиша за пръв път с молба - искам някоя, която да ми дойде вкъщи на гости. Затова моля да препоръчате жени, които:
- Не превъртат стрелките на часовника напред, т.е. които си събуват обувките с думите "я, то станало време да си ходя".
- Не връзват тенекия с "дай парите да платя на сводника", и да отпраши към залеза с него.
- Да предлагат обичайните екстри, с или без заплащане. Пълна програма също става, макар че аз по анален не си падам, но обичам 69 и сФирка без.
- Или GFE (в рамките на разумното, че тая услуга ... едни целувки каква разлика правят само).
Демек, искам нещо проверено. Възрастта не е важна, бюджетът не е ограничен (както казах, нека е в рамките на разумното).
Новодомец съм в луксозен комплекс и тоя апартамент следва да се освети подобаващо. Благодаря предварително!
Нов съм тук, от два дни разглеждам тоя форум и смея да твърдя, че ви обичам всички, въпреки че не ви познавам (nohomo) - толкова полезна информация и в wikipedia няма.....
Аз обаче ще пропиша за пръв път с молба - искам някоя, която да ми дойде вкъщи на гости. Затова моля да препоръчате жени, които:
- Не превъртат стрелките на часовника напред, т.е. които си събуват обувките с думите "я, то станало време да си ходя".
- Не връзват тенекия с "дай парите да платя на сводника", и да отпраши към залеза с него.
- Да предлагат обичайните екстри, с или без заплащане. Пълна програма също става, макар че аз по анален не си падам, но обичам 69 и сФирка без.
- Или GFE (в рамките на разумното, че тая услуга ... едни целувки каква разлика правят само).
Демек, искам нещо проверено. Възрастта не е важна, бюджетът не е ограничен (както казах, нека е в рамките на разумното).
Новодомец съм в луксозен комплекс и тоя апартамент следва да се освети подобаващо. Благодаря предварително!
-
- Благодарил: 110 пъти
- Благодарен: 186 пъти
- Обратна връзка:
Re: Препоръки за девойки на адрес?
Баце кефиш ма и понеже уж си нов щи препоръчам един съвет от сърце - дръж ги курвите по-далече от вазе.
Иди мандръсай некоя у тех и после по живо по здраво. Нема нужда а та знаат къде си простираш гащите.
Иди мандръсай некоя у тех и после по живо по здраво. Нема нужда а та знаат къде си простираш гащите.
WTF
-
- Благодарил: 11 пъти
- Благодарен: 2 пъти
Аз съм на същото мнение, няма нужда да пускам някаква курва в личното си пространство, след това малко или много ще имам едно на ум, така че отивам еба и си тръгвам.
Абе пич,колегите са прави. Аз бих те посъветвал да си направиш по един профил в Бадоо Тиндер и някой друг сайт и пиши,че подпомагаш финансово в замяна за любов може пък да ти се закачи някоя. Ако върже нещо каниш на среща първо после преценяваш и пак бъди внимателен,че на жена доверие не може да се има.
-
Прави са колегите, не че аз не съм викал, ама това е бил 'другия" в мен трезвен не бих викна никога . Все едно те да приемат, там където живеят (не че няма изключения) . И още един съвет ще ти дам щом питаш, никога, ама никога не им позволявай да те манипулират с каквито и да е сърцераздирателни истории. Имат една цел - да вземат повече и по-често парите ти . Аз си научих урока, като олекнах 2 пъти с по 2 к
-
- Благодарил: 73 пъти
- Благодарен: 82 пъти
И аз наскоро олекнах с малка сума заради сърцераздирателните истории на една масажистка.
-
- Благодарил: 7 пъти
- Благодарен: 9 пъти
-
Благодаря за съветите. Наясно съм, че на терен е по-добре, макар в това да има някои минуси - теренът да е някой кимизарник, сводникът да гледа ТВ в съседната стая, неудобните разминавания с предния клиент. Но явно "Tonights Girlfriend" клиповете са ме накарали да повярвам в един прекрасен сценарий на "идва, чука ме и си отива" без аварии и изцепки
Моля, някой модератор да заключи темата. Благодаря.
Моля, някой модератор да заключи темата. Благодаря.