Васито--френска с федеросче 0876421640
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 15 пъти
- Благодарен: 13 пъти
Re: Васито--френска с федеросче 0876421640
Тръмп а ти като четеш негативни коментари, защо се нвираш точно там където не ти е работа??? Ти луд ли си ???
Последно промяна от sfpolice на Нед Авг 25, 2024 3:28 pm, променено общо 1 път.
-
Колега "sfpolice", всеки може да ѝ види снимките в Телеграм и да се увери сам в това което твърдя - не е нужно да ходи и да я гледа "на живо". Хем е дебела, хем е наркозависима! И щом за теб не е дебела, значи си за офталмолог!!!
Иначе преди 5-6 години на първи път направих няколко неуспешни опита да си уредя среща с нея и все греда. 2021 пак, и пак същото. Но тогава на снимките изглеждаше по съвсем различен начин, не като сега!!
А ти как така хем яростно я защитаваш, хем сам признаваш, че коментарите за нея са в огромното си болшинство от лоши по-лоши?! Т.е. хората имат съвсем реални основания да я плюят и го правят с удоволствие.
Че се друса е повече от ясно също, не е нужно да изглежда като ония утайки на Сточната.
P.S.
Съдейки по "никнейм"-а ти, най-вероятно си "мръсен софийски милиционер" То цялото ви МВР си е една откровена ОПГ!!! Даже и последните събития в кочината България за пореден път го доказват недвусмислено!!! Успех с новия ви министър Атанас Илков. Утре Главанака ще го поднесе на тепсия на Льотчика "Путьо Маринкин".
Толкова от мен. Жив и здрав бъди!!
А, и много те моля не ми приписвай своите собствени сексуални неудовлетворености. Като "мръсно ченге" със сигурност знаеш че почти всяка платена кака предлата и BDSM: пенис колан, други играчки, анален фистинг към клиента, писинг итн. Така че бягай докато не си напълно изперкал и си начешай педалската краста с цялата гама от предлагани услуги в тази област!!!
Иначе преди 5-6 години на първи път направих няколко неуспешни опита да си уредя среща с нея и все греда. 2021 пак, и пак същото. Но тогава на снимките изглеждаше по съвсем различен начин, не като сега!!
А ти как така хем яростно я защитаваш, хем сам признаваш, че коментарите за нея са в огромното си болшинство от лоши по-лоши?! Т.е. хората имат съвсем реални основания да я плюят и го правят с удоволствие.
Че се друса е повече от ясно също, не е нужно да изглежда като ония утайки на Сточната.
P.S.
Съдейки по "никнейм"-а ти, най-вероятно си "мръсен софийски милиционер" То цялото ви МВР си е една откровена ОПГ!!! Даже и последните събития в кочината България за пореден път го доказват недвусмислено!!! Успех с новия ви министър Атанас Илков. Утре Главанака ще го поднесе на тепсия на Льотчика "Путьо Маринкин".
Толкова от мен. Жив и здрав бъди!!
А, и много те моля не ми приписвай своите собствени сексуални неудовлетворености. Като "мръсно ченге" със сигурност знаеш че почти всяка платена кака предлата и BDSM: пенис колан, други играчки, анален фистинг към клиента, писинг итн. Така че бягай докато не си напълно изперкал и си начешай педалската краста с цялата гама от предлагани услуги в тази област!!!
-
- Благодарил: 110 пъти
- Благодарен: 186 пъти
- Обратна връзка:
Aбе Тръмп, не с лошо, че аз ако съда по прекора ти май вече си са насираш и напикаваш и BDSM ич ти не требва.
И не знам на таа възраст кво дириш у форум за курви като си зел дал и пацата очевидно ти не става или си търсиш бавачка да ти трие лигите
Съдейки пак от nick-a ти Нормално е на 71 деменцията да те треска яко, иначе нема как ем да се мъчиш да се срещнеш с нея ем да твърдиш че нещо не е у ред.
И не знам на таа възраст кво дириш у форум за курви като си зел дал и пацата очевидно ти не става или си търсиш бавачка да ти трие лигите
Съдейки пак от nick-a ти Нормално е на 71 деменцията да те треска яко, иначе нема как ем да се мъчиш да се срещнеш с нея ем да твърдиш че нещо не е у ред.
WTF
- водач_на_мпс
- Благодарил: 86 пъти
- Благодарен: 46 пъти
Тръмп, каква тенекия ти е вързала Васи!? Би ли споделил. Тя работи на конвейер и стандартно се чака 10-15 мин в натоварените часове, докато ти дойде реда. Това за настроенията е вярно, но и в лошо да е, пак ще те вземе и претупа за 5 мин. Така че май те е върнала на вратата, което не говори добре за теб и външния ти вид. Или цялото ти ревю е фейк впредвид информацията, която имаш за нея, но след толкова години чак сега си се наканил да я пробваш. Да не си някоя от бабите при Наталия?
Тази ме беше блокирала още преди да стигна до адресът. Не знам какъв и е филмът и не ме интересува.
Re: https://www.alo.bg/9638290 0876421640 София Банишора
Президенте ! Абе ти дебел наркоман виждал ли си ? , щ'ото аз НЕ !Donald J. Trump написа: ↑Съб Авг 24, 2024 2:48 pm https://www.alo.bg/9638290
ВСЕИЗВЕСТНАТА ВАСИЛКА "СВИРКАТА" ВАСКОВА от София!!! Тел. 0876421640, ул. Враня 77, Банишора.
Още навремето беше известна с тенекиите, които връзва на клиентите - както потенциални, така даже и на редовните понякога. Непрекъснато е на настроения, най-вероятно от дрогата, с която се друса постоянно.
Освен това от непрекъснатото друсане е заприличала на типична наркоманка в лицето + много сериозното напълняване!!!
Аз лично реших да я пробвам заради прякора ѝ + многобройните коментари навремето от DATA.BG, че е най-добрата софийска свиркаджийка + федероса. Същевременно обаче всеки втори коментар в DATA.BG предупреждаваше, че е и потенциална тенекеджийка.
Е, и мен ме върза. Така че преценете си сами!!! А НАЙ-ДОБРЕ ПРОПУСНЕТЕ...
-
- Благодарил: 14 пъти
- Благодарен: 26 пъти