Здравейте,
Май разбиха коврите, вече не ми се отваря, а изписва този текст - Forbidden
You don't have permission to access this resource /Забранено Нямате разрешение за достъп до този ресурс/.
При Вас така ли е, да не би при мен нещо да се е преебал компютъра? Не бях влизал няколко дни викам чекай да видя кво става с баталите и хоп-греда. Да не отиде при "ебането".....
Благодаря
Коври инфо блокиран?
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 67 пъти
- Благодарен: 7 пъти
Re: Коври инфо блокиран?
изчерпват си плана за който са платили на хостинга, и ги спират - на 1ви ноември като зареди новия месец, ще са пак на линия. Това се случва всеки месец вече, нищо конспиративно няма.
-
- Благодарил: 22 пъти
- Благодарен: 13 пъти
Пичаги неразбирам от вашите хостинги и хеуинги и.т.н. И само и единствено се ндявам този път коврите да ги няма, и то за винаги !!!
П.С
Ебал съм ги у платените копелета !!!
П.С
Ебал съм ги у платените копелета !!!
-
- Благодарил: 114 пъти
- Благодарен: 191 пъти
- Обратна връзка:
Язе вече три чифта чорапи разплетох, че не работи и те са ше си почвам пуловера.
Проблема е че нема качествени курви, за тва сме ги oбърнале форумите на седенки, а некой ги избива на час по философия или литературно четене за чекиджии осмокласници с косми между пръстите на ръцете.
Проблема е че нема качествени курви, за тва сме ги oбърнале форумите на седенки, а некой ги избива на час по философия или литературно четене за чекиджии осмокласници с косми между пръстите на ръцете.
WTF