Сладострастна и нежна ще изпълни сетивата ви с екстаз - 0889145531
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Сладострастна и нежна ще изпълни сетивата ви с екстаз - 0889145531
Колеги, обявата е невалидна. Да не е сменила номера и обявата?
Без да съм ходил, мисля че е https://www.alo.bg/8665069 - 0878589906
Някой колега ако е ходил да потвърди.
Някой колега ако е ходил да потвърди.
Колега потвърждавам че е тя. С нов ценоразпис и нови килограми отгоре.
Невена https://www.alo.bg/8665069
https://www.alo.bg/8665069
тел: 0878589906
Здравейте,
наскоро четох, че Невена била отслабнала. Някой със скорошни отзиви? Да не е отслабнала и услугата така?
Благодаря предварително!
тел: 0878589906
Здравейте,
наскоро четох, че Невена била отслабнала. Някой със скорошни отзиви? Да не е отслабнала и услугата така?
Благодаря предварително!
-
- Благодарил: 14 пъти
- Благодарен: 39 пъти
-
Re: Невена https://www.alo.bg/8665069
Отслабнала е да и то доста!
Услугата си е на ниво както обикновено
Услугата си е на ниво както обикновено
Ходих веднъж преди 3-4 години,доста едричка беше но го пое с кеф отзад.Българка е.
- pizdec
- Благодарил: 30 пъти
- Благодарен: 27 пъти
Тя си е мощна дама, стоят ѝ месцата апетитно.
Когато отидох при нея, тя се учуди, че не съм ѝ поискал предварително снимки - ами, не съм очаквал красавица, а пък усетих, че наистина си заслужава.
Когато отидох при нея, тя се учуди, че не съм ѝ поискал предварително снимки - ами, не съм очаквал красавица, а пък усетих, че наистина си заслужава.
-
- Благодарил: 22 пъти
- Благодарен: 13 пъти
Бате интригуваш и това, че е мощна мадама не значи нищо. Дай по конкретни мерки височина, килограми,години според тебе, дай цвят на коса представяне в занаята и.т.н все пак и аз съм от копелета дето обичат класни мадами независимо от възрастта!!! а не надути дърти лигли или млади циганета дето гледат да те преебат с още 50лв. отгоре !!!
- pizdec
- Благодарил: 30 пъти
- Благодарен: 27 пъти
sfpolice, ами, като почнеш - локация, терен, хигиена, времетраене на процеса, да не ти пипа нещата - всичко това е перфектно. Цена - напълно приемлива. Има нещо несъразмерно в тялото ѝ, трудно ми е да дефинирам какво точно, но търсещите красавици ще са разочаровани (и за лицето също). По едно време демонстрира малко досада в процеса, но може и в мен да е вината. Като цяло си струва, от най-доброто в момента в София по моите критерии.
Значи, ръста (185) отговаря на описанието + - 1-2 сантиметра, косата леко къдрава, медно русо ли се води, не съм много наясно с цветовете. Годините си отговарят, може да е една-две повече. В лице е субективно, не е супер красавица, но не мога да я нарека грозна. Отслабнала е в сравнение с преди, но си е голяма, мисля че беше бивша волейболистка, гръдния ѝ кош е впечатляващ за жена. Гърдите ѝ не мога да кажа че са малки, ама не изглеждат впечатляващи. Иначе поддържана жена, чиста, старателна, френската дълга, с много слюнка (даже чаршафа беше мокър) не се умори, не е мрънкала. Терена е много добър, откъм хигиена безупречен, подреден, никакви притеснения.
Много добро попадение по принцип, но нещо не е моето. Малко ми е служебно и стерилно отношението ѝ.
Много добро попадение по принцип, но нещо не е моето. Малко ми е служебно и стерилно отношението ѝ.
-
- Благодарил: 114 пъти
- Благодарен: 191 пъти
- Обратна връзка:
Дайте и някви данни за килцата, отдавна се точа да я изгърма в гъза, ама ако е 75 кила тва ше си е хамалогия
WTF
Ми там някъде са килата, висока е и килата няма как да са 50 - 60 без да е скелет. Отзад не съм я пробвал ама колегите са доволни. Аз бях в една жега това лято и ме домързе та само на свирка го откарах
Ако е 185см и е 75кг... това са добри мерки!
Да, едра е явно, но не е чак такава кобила!
Иначе податлива ли е за свирка без?
Да, едра е явно, но не е чак такава кобила!
Иначе податлива ли е за свирка без?
-
- Благодарил: 11 пъти
- Благодарен: 4 пъти
Да, най-вероятно ще те пита със или без.
При мен не е имало проблем да е без, просто ме попита френската с презерватив или без.
Това е чудесно!
Наистина ли е толкова тясна???
Наистина ли е толкова тясна???