Нов мускулест милф 0887980546
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Нов мускулест милф 0887980546
https://www.alo.bg/bezkraino-udovolstvie-9661708
Минус е че е без терен , някой ако е бил да каже в процеса как е
-
- Благодарил: 32 пъти
- Благодарен: 58 пъти
Re: Нов мускулест милф
Единствено зърната върху силиконовите цици дават надежда да не е травестит с пластика (за пуберите, това е кога са отрезали уя и са направили изкуствена путка). Не ми е в категорията милф, па си пише и че е на 30. Само снимката в коридора ме възпира да тествам. 10 чифта обувки, боклуците в плика са в кадър. Явно семейна решила да заработи за фитнес добавките.nqkoi написа: ↑Съб Сеп 21, 2024 12:20 pm https://www.alo.bg/bezkraino-udovolstvie-9661708
Ако някой се прежали да пробва пръв и потвърди, че не е траверса, бих я посетил
От Дупница до Сливница са само 2 пръста, но пътя е хлъзгав
-
Re: Нов мускулест милф
Жена е със сигурност.Мис малко коте като напишеш в гугъл веднага излиза тя.В другия форум имаше мнение че е закъсняла с 1.5ч и била не много добре изглеждаща,чорлава, и се виждали екстекшъните къде са Лепени! Иначе и аз съм й навит...Говедо написа: ↑Съб Сеп 21, 2024 5:53 pmЕдинствено зърната върху силиконовите цици дават надежда да не е травестит с пластика (за пуберите, това е кога са отрезали уя и са направили изкуствена путка). Не ми е в категорията милф, па си пише и че е на 30. Само снимката в коридора ме възпира да тествам. 10 чифта обувки, боклуците в плика са в кадър. Явно семейна решила да заработи за фитнес добавките.nqkoi написа: ↑Съб Сеп 21, 2024 12:20 pm https://www.alo.bg/bezkraino-udovolstvie-9661708
Ако някой се прежали да пробва пръв и потвърди, че не е траверса, бих я посетил
Последно промяна от TvoqBolenBubrek на Пон Сеп 23, 2024 3:04 pm, променено общо 1 път.
-
- Благодарил: 32 пъти
- Благодарен: 58 пъти
Re: Нов мускулест милф 0887980546
На малко коте излиза една Десислава Милева, коят с нищо не ми прилич на тази от обявата. Как направи връзката между двете?
От Дупница до Сливница са само 2 пръста, но пътя е хлъзгав
-
Не е ли друга тази е с много татуировки ?! Съмнява ма да не се окаже траверс .. никой не пише нищо като мнения..
-
Абсолютно същата е поне спрямо описанието татусите и снимката на вайбър.Навит съм й,но колега беше писал че мн неподдържана му се е появила и си тръгнал
Когато някой наистина пробва ще разберем , онзи я видял .. дали е така или го е хванало страх е друг въпрос
Хора ...чудо е ! Ходил съм на 20 различни сигурно! Обаче нещо страшно е! Незнам от къде да започна - отивам в една Червена кооперация, тая ме посреща на врата! В тъмното се изплаших, но нали съм ебал всякакви кучета - викам влизам ( бях пил една камагра ) ,оня ще ми се пръсне в гащите и целия съм зачервен,като свинска слива ! Качваме се в асансьора и я оглеждам на светло - дърто куче ,поне на 45 години ( най-малко ) екстейшаните толкова зле ,че всеки момент ще паднат! Оглеждам я в дрехите - все едно я влачил пороя във Венеция! Стискам зъби и продължавам нагоре ( до 3 тия етаж ) . И от тук нататък става интересно ... отваря ми вратата и ченето ми пада !!! Вътрешно не искам да пристъпя прага,но оная ми работа ще излезе от дънките. Немога да Ви го опиша хора ,просто немога ! 3 стаен апартамент , заринат от долу до 2 метра височина с всичко ,което може да Ви роди умът! Лекарства ,дрехи ,стари кенчета от безалкохолни, шампоани, кутии ,обувки ,незнам какво още ...от всичко което изброих по 1000 ! Един дебел френски булдог на име Катерина се опитва да се снушава с Бяла плюшени мечка на пода! Чудя се ,къде съм виждал тази ситуация и ми изниква в умът ,че по TLC дава за хора с подобно психично разстройство, където събират всякакви боклуци!
Мивката и шкафа, който я държи са почти паднали до земята ,но вода имаше ( после там изплю матряла). Баси майката! Трябва да видите с очите си ,иначе неможе да се опише!
Веднага се съблече лелката и тялото е както на снимките, смъквам Веднага гащите за свирка без ,защото съм пред припадък от силна ерекция и шок от стаята и оная ахна... " бах та ,голям го извади" ,като го грабна, не го извади от устата си 25 мин! Добра свирка врътна и още ме боли даже малко !
Забравих да кажа ,че се пробва да затвори дебелото куче в спалнята, но вратата не издържа и песа я отвори и тя пак му хвърли бялата мечка на земята да я Чока, иначе искаше да стои до нея !
Тръгвам си от там с такси и се през целия път си викам ,че вече съм виждал всичко в този живот и утре с кеф си заминавам към Провинцията и скоро няма да стъпа в тая изрудска София!
Мивката и шкафа, който я държи са почти паднали до земята ,но вода имаше ( после там изплю матряла). Баси майката! Трябва да видите с очите си ,иначе неможе да се опише!
Веднага се съблече лелката и тялото е както на снимките, смъквам Веднага гащите за свирка без ,защото съм пред припадък от силна ерекция и шок от стаята и оная ахна... " бах та ,голям го извади" ,като го грабна, не го извади от устата си 25 мин! Добра свирка врътна и още ме боли даже малко !
Забравих да кажа ,че се пробва да затвори дебелото куче в спалнята, но вратата не издържа и песа я отвори и тя пак му хвърли бялата мечка на земята да я Чока, иначе искаше да стои до нея !
Тръгвам си от там с такси и се през целия път си викам ,че вече съм виждал всичко в този живот и утре с кеф си заминавам към Провинцията и скоро няма да стъпа в тая изрудска София!
Последно промяна от Xristo13 на Пет Ное 08, 2024 8:32 am, променено общо 2 пъти.
С две думи Недейте ходи при тази лелка. Тя и мястото място са изродски в най-лошия смисъл на думата!
Последно промяна от Xristo13 на Чет Ное 07, 2024 10:54 pm, променено общо 2 пъти.
-
- Благодарил: 22 пъти
- Благодарен: 13 пъти
Пич извинявай ти на колко години си, че си виждал всичко ? То и аз така все си мисля , че съм виждал всичко но винаги има какво да ме изненада !
И Аз по какви кюмезарници съм се завирал. Веднъж да ти кажа ебах една дето баща и спеше на съседното легло !
На 36 съм ! Снощи тази Лелка ме остави замислен . Такава помия няма никъде!
Забравих да кажа, че постоянно повтаряше че има много работа и няма време да почисти! И като допълнение към интериора на стената имаше рисунка на Пепа пиг и семейство!
Тъжна гледка.. Тази жена трябва да се лекува
Забравих да кажа, че постоянно повтаряше че има много работа и няма време да почисти! И като допълнение към интериора на стената имаше рисунка на Пепа пиг и семейство!
Тъжна гледка.. Тази жена трябва да се лекува
кажи нещо за самото изпълнение: как е секса с нея, сменя ли пози.. пичето тясно/широко.. ебе ли се с кеф, дава ли да си играеш с нея или мрънка от типа на "не с пръсти там, не ми смучи зърната, че ме е гъдел/много са ми чувствителни".. колко пъти дава.. еблива ли е? качва ли се отгоре. държи ли на здраво клатене.. ей такива работи ни интересуват
В Гео Милев е апартамента! Никъде не съм я барал ,иначе 100% ще дава! Само свирка врътна ,за която 3 ден вече съжелявам! Тази жена и куптора в който живее ми оставиха психологична травма ! Който не вярва да пробва за какво става въпрос!
Като й гледам пъпчасалия задник сигурно е на "добавки"... знам ли... иначе такива релефни мускули за жена не са типични!?