Някой пробвал ли я е 0884677755

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Peepiti
Благодарил: 3 пъти
Благодарен: 28 пъти

Re: Някой пробвал ли я е 0884677755

Мнение от Peepiti »

Отплеснахме се и темата на момичето стана тема на изперкалата и самозабравила се простапутка :D
Линдорката е към четиридесеттака. Аз съм я ебал в един блок на пазара Красно село преди 11- 12 години. Тогава на 80лв. бръмчеше и нямаше толкова претенции. Като я подхванех и докато не и омекнат колената не я оставях. Тамън се еманципираше от сводниците си и почваше да кифлее.
После си повярва и само стойки чупи, а в секса стана дърво с претенции. Не я слуша много главата.
razputin
Благодарил: 194 пъти
Благодарен: 330 пъти
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Извод: кат види човек обява наблъскана с чалготия и претенции или му ги сервират наместо - подпетва клефарете па бега с триста баце.
Коса расте, акъл не доада
veshtia

Мнение от veshtia »

БатеБончо написа: Пет Юни 20, 2025 8:22 am Има продължение. Но трябва да седна да го напиша. Вчера бях при едно момиче да му лижа гъза и путката. Поздрави на колегата дето ми препоръча Мила.
Тука също ходих да лижа и ебЪ:

https://www.alo.bg/vreme-e-da-se-izchukame-6679825
Но ще седна да опиша всичко.

Брат кажи с тая как беше че ми се ще да и скъсам дупето
БатеБончо
Благодарил: 104 пъти
Благодарен: 125 пъти

Мнение от БатеБончо »

veshtia написа: Вто Юни 24, 2025 8:12 am
БатеБончо написа: Пет Юни 20, 2025 8:22 am Има продължение. Но трябва да седна да го напиша. Вчера бях при едно момиче да му лижа гъза и путката. Поздрави на колегата дето ми препоръча Мила.

Брат кажи с тая как беше че ми се ще да и скъсам дупето
Обиграна е в професията. Поне от 7 г. е на пазара. Ходил съм от времето, когато беше в Слатина. Беше единствената ставаща, която предлагаше скат. Бих описал с подробности това, но веднъж вече не изгониха от другия форум за това. Когато говорим за стандартна услуга тя е компромисен вариант. Не й се седи един час, но става. За пози не ми е мрънкала. Явно съзнава, че има хубаво тяло и застава нахлузена за кучешката поза, за да те изпразни по-бързо. В началото говори мръсотии. Към 40-45 Мин. е вече тотално отегчена.
При нея ми прави впечатление и друго. Преди години, когато средната цена беше 80-100 лв., тя беше на висока за тогавашния пазар цена от 150 лв. Оттогава не я е вдигала. Говоря за поне 5 г.
При принцеса Линдор е същото. Не е вдигала цената на основната си услуга от 200 лв. вече трета година.
Traper4o
Благодарил: 5 пъти
Благодарен: 10 пъти

Мнение от Traper4o »

Ходих при това цигане преди да сложи циците, мен естествени виснали ми харесваха повече! чаках я в слатина до блока сиг 15 мин да се била оправила....както и да е седях 30 мин и си тръгнах. не беше на кеф изобщо, а отидох около обяд, представям си вечер вече колко е отегчена.
Bavnogopodavam
Благодарил: 4 пъти
Благодарен: 2 пъти

Мнение от Bavnogopodavam »

И преживяванията ми при принцеса Линдор трябва да ги споделя. Там ме мери на кантар, щото смяташе, че съм над 100 кг. Но аз ядох четири дена домати и краставици, за да получа разстройство и да падна под 100 кг. Четири дена висях в тоалетната за да чукам рускиня със самочувствие до небесата.
За коя Мила става въпрос.
Mani_87
Благодарил: 4 пъти
Благодарен: 6 пъти

Мнение от Mani_87 »

Тази е от бая време в бранша - по едно време го играеше и масажистка в ШАКТИ.
БатеБончо
Благодарил: 104 пъти
Благодарен: 125 пъти

Мнение от БатеБончо »

Може би това, че влязохме в спалнята беше едно от положителните неща от срещата ми с Теди. Спалнята е чиста и подредена. Помещението е проветрено и няма миризма на цигари или на застоял въздух. Тя е това, което очаква клиент от компаньонка. В чекмеджетата има типичните женски джуджории. Самите те са разхвърляни във всяко едно от тях – разните му там сутиени, спирали, прашки, потничета, чорап и т.н. Ще се запитате толкова ли нямаше какво да правя с момичето, че съм й ровил в чекмеджетата, но след като ви довърша разказа, ще добиете представа.

В спалнята има два гардероба. Единият срещу леглото, вторият до него. Всеки гардероб е с огледало. Това е много важно за възбудата. В един момент се стигна до това да лежа, а тя да ми прави свирка, Момичето се беше нагъзило максимално. Наведена над члена ми срещу мен, виждах лицето й, а в огледалото зад нея виждах цъфналото й дупе и сливата. Ако се чукате в кучешката поза, бихте могли да видите надупената Теди с члена ви вътре в нея и в огледалото на страничния гардероб лицето й, което прави мимики на екстаз. За съжаление, когато стигнахме до тази поза, тя си цъкаше на телефона с някого. Но за това, после.
Подплашен от предишни греди, седнах на ръба н акревата. „ама какво си се свил тука, лягай както си трябва. Писнало ми е аз да командвам. Не обичам тези идиотщини със строга господарка“, каза ми тя и отви завивката от матрака. Да, леглото си беше оправено. Легнах спокойно и се насладих на момента. „Само за момент!“, каза тя. Ако ви кажа колко пъти го чух това през всичките близо четири часа, в които бях в нейната компания… Това е началното изречение, което предвещава дълъг чат с някоя приятелка, а целия полов акт е на стенд бай. Като за първа среща бях дипломатичен и гледах да не я пришпорвам за нищо, з ада не се скараме и да ме изгони. Все пак исках да чукам това момиче. Както си легнах и както Теди започна да си чати, кучето Фрея, което уж беше заспало в другата стая дойде и легна до мен. Сви се на кравайче и сякаш заспа. Усещах топлината на тялото му. Теди продължаваше да се оплаква как е гладна и как Ани – нейната приятелка, която й обещала да донесе храна все не идвала. Уж била преди два часа на „Лъвов мост“ и щяла да й донесе печена скумрия, а се бавела. Много добре знаела, че от три дни не била яла.
Сега е време да отворя една скоба по отношение на тази й приятелка. През цялото време тя я наричаше Ани Армани и бях сигурен, че това е закачливо римуване на името й, докато в седмиците след тази среща и преди написването на този втори текст, не ми излезе предложение за приятелство във „Фейсбук“ – Ани Армани /на кирилица/. Оказва се, че самата тя така се наименова. Изглежда като кифла, но и пердашка.

Теди си включи телефона да се зарежда. Започна отново да се оплаква колко гладна била. Надигнах се и прескочих кучето и свалих прашките на Теди и започнах да целувам бузите на дупето й. Тя беше легнала настрани и заврях език в ануса й. Тя ме попита дали сме се уговаряли за това, а аз й натътрих, че имаме чат и изрично съм питал да ли лизането отпред и отзад /гледам да се изразявам кулутрно пред такива момичета, като изпускам любимите ми „путка и гъз“, че да не им напомням, че са компаньонки и че съм дошъл за единия анус, мамка му/. Тя се съгласи и каза, че принципно не обичала много да я лижат.

Сега ще поясна по нейните думи какво не се включва в ГФЕ. Не се включват: целувки с език, прекалено много целуване по тялото й, д алиже гъзове, да я чукат отзад, не предлага анал, строга господарка, писинг. Общо взето за 800 лв. може да я целуваш по тялото, без лицето и да й свършиш в устата.
За самата хигиена н амомичето – тя е безупречна. Тези от вас, които са лизали жена знаят, че там може да смърди зверски, да ухае на лавандула /ако го кара на мокри кърпички без посещение на баня след всеки клиент/, на чистота, с вкус на човешко месо и най-сетне на нищо. Е, Теди не мирише там долу на нещо. Очевидно бе за мен, че момичето не страда от някакви инфекции долу и се мие добре, защото не мирише на застояла путка /така миришат офис-жените, което седят по цял ден на стол и ходят да пикаят и да тропат. Понеже не им се проветряват путките, те миришат на застояло бельо, иначе веднъж на ден, главно след работа се къпят/. Краката й бяха гладко избръснати. Галих по посока на косъма и на контра – никакво бодилно съпротивление. Сякаш никога не е имала косми или просто много поддържана жена. Гениталите й – без помен от косъм. Около ануса сякаш никога не имала такива. Дупето е чисто. Завирах език и т.н., не усетих нищо лошо.

Анусът не й е разработен. Малък анус, като на девствено момиче. Вероятно наистина не предлага анален. Гърдите са малки.
Изведнъж Теди скочи и си обу прашките, каза, че Ани е дошла. Нахлузи нещо и слезна да й отвори вратата, тъй като не можело автоматично. Въведе я в апартамента и й каза да влезе в хола, тъй като не е сама. Ани не разпита с кого е. явно си я знае нащта. Аз не видях Ани, само чувах гласовете им. И кат осе почна едно дърдорене за храна. Ани си тръгна и Теди дойде в стаята ядейки филия с лютеница. Кучето спеше до мен и въобще не се впечатляваше от шумовете. Тя каза, че трябва да поръча някаква храна и пак започна да рови в телефона. Този път преглеждаше менюто на някакъв рибен ресторант. Започна да ме разпитва коя риба е по-вкусна. Като очевиден лапнишаран изтърсих, че ципурата е най-вкусна. Тя си я поръча. Казах й да легне по гръб, за да я лижа, вече се изнервях. Тя легна и ме попита дали имам нещо против да си чати с една приятелка по телефона. Отговорих отрицателно. Тя започна да си чати, а аз започнах да я лижа отпред. Помоли ме да не акцентирам толкова на клитора, а да лижа по средата. Предварително си сложи възглавница под кръста, за да подигне таза и да ми е по-удобно да я лижа. Леко започна да стене. Похвали ме как си личало, че това ми е фетиш, тъй като съм лизал много добре. И както го каза не мина и минута и изпусна телефона, той се претърколи през леглото и падна на пода. Теди заспа. Спрях като си помислих, че й е станало лошо. Само това ми трябваше. Седя гледам я, а тя захърка. Успокоих се. Кучето лежи допряно до нея, а тя хърка. Продължих да лижа. Погледнах страничното огледало и си дадох сметка колко тъпа и нелепа е ситуацията. Запитах се дали тя не ми прави номер, з ада ме изгони. Но като си припомних как любимия й телефон падна на пода, си дадох сметка, че не е театро. Нащта хърка, а аз лижа. По една време се събуди от вибрацията на телефон. Забравих да ви кажа, че преди идването на Ани Армани си направи уговорка с друг клиент, но го предупреди, че ще трябва да почака като дойде на адреса, защото трябвало да чисти. Извини ми се. Каза, че това е от капките за нос.

Да ви кажа нещо, което не съм ви споменавал. Теди подсмърча непрекъснато. На мен не ми е досадно.

Върна обаждане на момчето. Той каза, че е отпред, а тя му каза да се връща в колата и да поседи там, че имала да чисти. Щяла да му каже кога да дойде. Малко по-късно той щеше да й се обади отново и да я помоли да я качи в колата и да я води в една градинка, за да я ебе на някаква детска катерушка, защото му било фетиш. С учудване наблюдавах как тя се съгласява и даже се разбраха за градинката. Това е тази градинка преди последната спирка на петицата. Там обаче има фитнес уреди, но не и катерушка. Но както и да е. Когато той й се обади, за да си запази час, тя му обясни къде се намира. Това изключва да е редовен. Тогава как се съгласи в тъмното да я карат с кола и да я ебът на някаква катерушка. Може би едно време Лиман Франк Баум е попаднал в такава ситуация, за да напише своят знаменит детски роман „Алиса в страната на чудесата“.
Когато приключи телефонния разговор аз я обърнах свалих сутиена и вече Теди лъсна с цялата си прелест. Полапа ми на голо, надупена, както ми описах в началото. Гледката беше невероятна. Тя сложи презерватива. Има си кутийка с презервативи и лубриканти. Та сложи го и я надупих. Кучето се размести и легна до надупената си господарка. Тя взе телефона и започна да си чати докато аз започнах да чукам. Исках да свърша, толкова хубава гледка. Трябваше да забавя темпото, защото кучето се намести между нас двамата и ме беше страх да не нацеля Фрея с члена си, защото тогава скат преживяваната ми, щяха да ми се сторят нещо нормално. Сега разбрах, защо тя държи всичко да е на светната лампа. Теди изпрати няколко гласови съобщения, нищо че аз плясках като фон.

Естествено свърших така. Тяло на красива и млада жена, което е надупено. Трудно мога да се сдържам.

Облякох се бързо, защото знаех, че колегата чака отвън. Теди ме погледна учудено. Попита ме дали не ме е обидила с нещо. Аз й казах истината, че момчето чака отвън. Тя отвърна, че той ще чака. Но близо четири часа бях в компанията й. Изпрати ме с целувка на вратата.
Като обобщение мога да кажа следното: Момичето е красиво, добронамерена е. Услугата не е за 300 лв., но не защото иска да те претупа, а защото не може да спре да общува по телефона, а и от личните неща, които ми разказа, животът й разбираемо не е като на по-уредените жени на нейната възраст. Тя е с безупречна хигиена, жилището е чисто, кучето е навсякъде. Тя си го обича. Ако я викнете у вас, няма да дойде с кучето и срещата би протекла по-различно. А, да или ако я заведете в кварталната градинка, за да се чукате на катерушката. Тези 300 лв. а по-скоро за приятна компания от красива жена, която накрая завършва със секс – стандартен, обикновен. В морето от циганки и бели българки, но без зъби и хигиена, Теди е симпатяга.

800 лв. не си струват.
Cyborg
Благодарен: 23 пъти

Мнение от Cyborg »

ами не е яла три дена, щото не е спирала да си пудри носа три дена... не е лошо момиче, ама пълен провал за жалост.. пък майка и каква пичка е... ген бе ген. п.с. показвала ми е нейни снимки
paco04
Благодарен: 34 пъти

Мнение от paco04 »

От тази случка, дори от снимките и странното и държание си личи, че или има някакви психични отклонения или, че мозъка и емоциите и са в абсолютна каша от редовна дългогодишна употреба на наркотици.
razputin
Благодарил: 194 пъти
Благодарен: 330 пъти
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Яка друсалка. Бате ви Бонча е много тръпелив, язе нема а я изтръпа и 10 минути таа - подавам й го в устата да я запуша, опъвам я бръже и подпетвам с 300.
И точно за една минута щех да напиша тука, че е друсана греда.
Ма БатеБончо освен млого тръпелив е и майстор на "късия" разказ :mrgreen:
Иначе, нема как да не му благодариме за ревюто, язе ша знам таа да я отбегвам, попадал съм на тикиви и оттам мраза точно тиа наркомански истории, то тва си не е ебане а неква тежка пернишка драма баш как той я е описал.
Коса расте, акъл не доада
Публикувай отговор