Какво стана с клуба на ул. Йосиф Щросмайер? Преди там се събираха бюджетни курви, май от Враца бяха. Посрещаха на първия етаж, над входа. Коронният им номер беше да нанизват презерватива с уста.
Скоро не съм виждал техни обяви. Работят ли още, или са се преместили на друго място?
Клубчето на ул. Йосиф Щросмайер
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 107 пъти
- Благодарен: 152 пъти
Re: Клубчето на ул. Йосиф Щросмайер
Митичен клуб, абе бардак.Hippo001 написа: ↑Чет Юли 17, 2025 8:25 am Какво стана с клуба на ул. Йосиф Щросмайер? Преди там се събираха бюджетни курви, май от Враца бяха. Посрещаха на първия етаж, над входа. Коронният им номер беше да нанизват презерватива с уста.
Скоро не съм виждал техни обяви. Работят ли още, или са се преместили на друго място?
Точно на булеварда. Тристаен апартамент на първия етаж. В едната стая момичетата, в другата маман, а в третата се лупаме. Понеже не можеха да смогнат, стаята беше все заета и се изчаквахме отвън с колегите. Събирахме се по двама-трима на опашка. Културна работа. Имаше си ред. Ставаше лафа с момчетата. Нещо като коври и ебалник на живо.
Един ден пуснахме едно момче с колело и раница на "Фууд панда" (още не го бяха купили Голово), бързал между поръчки. Да сме го пуснали, за да олаби жилата, че жена му скоро родила и не му пускала. Е, ние го пуснахме. Що цигари съм изпушил отпред докато дойде моят ред.
Евтини бардак. Часът се спазваше. Врачански циганчета с хубави тела. Бяха окей в секса. Хубавото е, че там часът се спазваше. Затова и чакахме търпеливо пред входа.
Моята любима звезда беше Маги. Говореше ми на "Вие". Така и не се отпусна. Ту беше там, ту в Слатина. Гледам се е върнала. Но се чудя дали е тя. За около година липса е остаряла според обявата с 9 години. За съжаление по едно време почна да предлага секс без предпазни мерки.
https://adamieva.info/obiava-4857230/ma ... -na-liniia
https://adamieva.info/obiava-4858331/magi-otnovo-tuk