За съжаление и непротата изхитряха. Има, намират се( не една и две), за съжаление вече няма за къси пари. И те под 250-300 не се навиват повечето. А с дупето някои отиват на 400 и нагоре. Е поне не бързат. Стоят по час и половина - два.Nikolaj написа: ↑Нед Авг 24, 2025 12:29 pmТо и аз съм фен,но всички се "изучиха" да искат големи пари в България. Гледат пазара че масово средното нивото е от 180-200лв нагоре и пробват коя както се класира. А това че в момента я обсъждаме също играе в нейна ползаukecvetko написа: ↑Нед Авг 24, 2025 3:04 amТова има, на това се радваме. Лично аз съм фен на рускините. Някак си имтират хъс за ебане и някак си го правят естествено. Няма да забравя на въпроса "може ли втори път?" как една рускиня ми отговори, че не може, а задължително трябва. Да, дърта е Афродитка, ама за тия пари българка не може да направи такива неща, а безжизнен труп не ми се ебе, та ако ще и да е мис вселена. Ще ми се да опитам нещо по-младо в стила на Афродита, но не намирам. Някакви предложения?Nikolaj написа: ↑Съб Авг 23, 2025 12:44 pm
Разбирам какво искаш да кажеш приятел. Руската школа е на мода у нас от много години особенно по морето. А точно тая първо дойде в Бургас и знаеш ли от къде..? От съседна Турция приятел.А знаеш ли за колко се е чукала там същата тази "звезда" според теб..? Точно за малко повече от 2500 лири
Ти сам си сметни колко е това в български пари.Тук много хора я харесват защото отношението и е както трябва услугата също но айде моля ви за 50+ жена 300 лв не е нормално. Мислиш ли че ако имаше поне малко по-добра конкуренция тук цената и щеше да е 300 ? В Русия такива много трудно могат да се класират за такива пари. За това и Афродита смени Турция с България щото тук здравите ебачи са по-малко от там а парите и са в пъти повече. Шарани дал господ по нашите земи.
![]()
Идеалния вариант е човек да си намери не Профи мацка за къси пари и да си я посещава редовно без много шум. А ако са няколко още по-добре.
.
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 2 пъти
- Благодарен: 6 пъти
Re: Руски milf Afrodita мнения 0885994370
-
- Благодарил: 242 пъти
- Благодарен: 400 пъти
- Обратна връзка:
Re: .
Тов па, панелния Рокфелер, на тебе баш па кво ти пука за цените на некъв курволяк.
Нали са фалиш дек нги фъргаш по половин гарсониера в Младос секи 5-6 годин на разпоретините от списъка на Пешо, или 400 кинта за едно гнясане отзаде и дето иначе си ги изпиваш на уискита и на троянска пукавица сека вечер та ти не пука ич.
Па нали некои от курвите по душа, еле па тия по-младите, дет не са виждале удървен плешив чичак, даже си ти и плащат и вечерата, и са редат на опашка по две по три да ти са огъзат с протекли от мерак путки да ги изплющиш супер мощно с твоя 50+ годишен твръд на камик чеп.
Та кво си зел да ни са жалиш на назе простосмъртните тука, че изхитрели и поскъпнали разпоретините, тебе ти треме на пацата за цените, ние да тичаме срещу тебе не моа та стигнеме, та как точно да ти влеземе в положение
Ма вижте там обсъдете темата с другия мегаебач НиколаJвпръц на лични, да ви не завиждаме поне, тиа ваште луксове не са за прости амбреажи кат назе.
Нали са фалиш дек нги фъргаш по половин гарсониера в Младос секи 5-6 годин на разпоретините от списъка на Пешо, или 400 кинта за едно гнясане отзаде и дето иначе си ги изпиваш на уискита и на троянска пукавица сека вечер та ти не пука ич.
Па нали некои от курвите по душа, еле па тия по-младите, дет не са виждале удървен плешив чичак, даже си ти и плащат и вечерата, и са редат на опашка по две по три да ти са огъзат с протекли от мерак путки да ги изплющиш супер мощно с твоя 50+ годишен твръд на камик чеп.
Та кво си зел да ни са жалиш на назе простосмъртните тука, че изхитрели и поскъпнали разпоретините, тебе ти треме на пацата за цените, ние да тичаме срещу тебе не моа та стигнеме, та как точно да ти влеземе в положение

Ма вижте там обсъдете темата с другия мегаебач НиколаJвпръц на лични, да ви не завиждаме поне, тиа ваште луксове не са за прости амбреажи кат назе.
Коса расте, акъл не доада
-
- Благодарил: 2 пъти
- Благодарен: 6 пъти
Е че ти си съединител, то е очеизвадно.А че не можеш да ми правиш сметка на парите , и това е ясно. Аз мога да си позволя и за 200, и за 600. Не е в това въпроса. И да тичаш насреща , пак няма как да ме стигнеш . Ти си най обикновена клавиатура мишка. Хайде като си голям мъж, ела да се разберем като мъже. А че съм ебал и много читави курви и без пари, това също няма как да го разбереш. То не е точно без пари ( хотел, ресторант, дискотека (бар). Но не съм и ги давал в ръцете след секса. Безплатно отдавна няма нищо на този свят . А ти не мазоли, а артрит ще хванеш от толкова търкане на клавиатурата или дисплея на телефончето. По добре да си търкаш малката пишка в някоя разпоретина, ама явно и това не ти си отдава. Както казват познати от форума , убий тъпака с мълчание. За последно пиша на този екземпляр, защото човек трудно мога да те нарека.
Руски милф, преди 15 години! Сега си гилф, та гилф. Малки увиснали цици, с несъразмерно голям задник за тях. В процеса става, но на тези години, с тази визия и за тези пари си е фетиш, за койтообича да ебе дърти бабички. Добре, че вътрешното ми чувство казваше да платя за 30 минути поне спестих някакви пари.
-
- Благодарил: 242 пъти
- Благодарен: 400 пъти
- Обратна връзка:
Съединител съм ми - глей съединих ти двете мозъчни клетки с нищожен потенциал на късо и зе та изпуши.
Ич ми не дреме за псевдомутренската ти фалба, че е отдавна демоде и не връви даже в твоя любим квартал Младос, та ми е баш през уя как ше ма наричаш и колко точно ше ми са бабаитиш. Дрееми кой колко требва да тича назаде да та стигне ма язе комплексирам фуклив мутропитек не сметам да ставам че да та гона.
Аре, па ако си са намутрел достатъчно и си са нафукнявил тука за днеска колко имаш нужда, затварай там плювалника, пий една троянска пукавица, тресни си една треморна злобарка с фантазията ква си мутра, колко си напреде и как ебеш млади пички и не моа никой а та стигне. Демек, оди там да спечеш чаршафите като винаги, па си легай.
И утре по-кротко че ша станеш за срамотиите на 50+ да имаш тикиви силни невръстенишки грандомански полюции.

Коса расте, акъл не доада