Има ли добри курви в студентски град
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 244 пъти
- Благодарен: 408 пъти
- Обратна връзка:
Re: Има ли добри курви в студентски град
Препоръчвам на секи дестинацията студенски да си я избие от главата завинаги. Ако случайно ви хрумне таа мисъл за одене там - по добре си стиснете чамалюгата с неко менгеме, веднага ше ви минат тия идеи
Коса расте, акъл не доада
В студентски само греди мангалки и черни кисели сводници не си губете времето и парите няма нищо читаво там
Аз в Студентски град съм ходил само един път при една Моника за анален секс. Беше в блока срещу Биллата,останах доволен.След като ходих няколко месеца след това тя изчезна и повече не съм засичал нейна обява.
Иначе и аз съм чувал само лоши коментари за Студентски град.
Иначе и аз съм чувал само лоши коментари за Студентски град.
Един съвет ако ще ходиш към Студентски. Сигурно над 90% са от боята. Ако не те бърка това, като мен, защото има и хубави сексапилни ромки (аз лично мн пъти съм се поглъгвал). Препоръчително е да оставаш само за максимум половинка, като застраховка да не цакат с време и глупости ако изгориш да е с малко и да имат по малко време да измислят някоя прецакваща за теб тъпотия. И да си взимаш портмонето в банята или да ходиш само с точно приготвена сума
Не се знае на какво ще попаднеш но по принцип циганските номера са пословични и коректно цигане е рядкост.

-
- Благодарил: 248 пъти
- Благодарен: 21 пъти