oniqtamnqkude написа: ↑Съб Окт 04, 2025 4:02 pm
Успях да се свържа с Луси , ама вече не се ебе за пари.
Това е качила преди 3 дни на стената на профила си Луси.! --" Original soundtrack by Lusifer. I specialize in improvised genre-transcending soundscapes, cinematic, tech-symphony, cybernetic music, experimental, classical, songs, shamanic, free-style. If you are interested to have any of my visuals or sounds in your project, or you want custom creations, contact me. I am Lusifer Sophia, renaissance visionary polymath from Sofia, art director, inventor, scientist, actor, clothes designer, photographer, art director, intuitive musician, composer, healer, writer, model. I design all costumes in my videos. Launching teaser series, prelude to Opus Infinitum, my hybrid media electronic bookfilm, combining my original soundtrack with stunning photorealistic illustrations that come to life when you click on one " - Типично в неин стил,нали.

Не знам дали е в Швейцария или другаде но знам със сигурност че малко преди да изчезне живееше с някакъв режисьор който работеше в кино центъра Бояна. Дори с личния си телефон имаше обява че търси статисти за нова камерна продукция за видео клипове ,изработване на саундтрак, към филми нетрадиционни музикални тонове и други такива . Дори и тогава се срещаше с стари клиенти но по-дискретно заради "режисьорчето" На 3859 и завършваше номера който не сменяше,дори и Вайбър имаше преди.