Дани
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
Naturalsexlover
Дани
Пичове, ако може някой да сподели как да се свържа с Дани? Ебе ми се Дани. Телефон не вдига. Веднъж ми вдигна преди доста време, но ми даде неудобно време и от тогава пак няма никой.
-
Nikolaj
- Благодарил: 116 пъти
- Благодарен: 122 пъти
Re: Дани
Дани-та има много. От къде да знаем за коя точно пишеш ти.!?!Naturalsexlover написа: ↑Пон Дек 29, 2025 6:33 pm Пичове, ако може някой да сподели как да се свържа с Дани? Ебе ми се Дани. Телефон не вдига. Веднъж ми вдигна преди доста време, но ми даде неудобно време и от тогава пак няма никой.
-
Naturalsexlover
-
ivanavi
- Благодарил: 65 пъти
- Благодарен: 27 пъти
И ние кЪк баш да ти помогнеме?! ....като тази "единствена Дани" срещу ЦУМ не ще да ти вдигне телефона?!
Да идеме и да наебеме Данито вместо теб ли (или да й кажем, че има един мноооо загорел пич, дека сака да я оножда)......Упъти ни в таз безпътица баце.
Да идеме и да наебеме Данито вместо теб ли (или да й кажем, че има един мноооо загорел пич, дека сака да я оножда)......Упъти ни в таз безпътица баце.
-
razputin
- Благодарил: 296 пъти
- Благодарен: 481 пъти
- Обратна връзка:
Щом му са ебе Дани, та а загорел на тенжера, следващия път ша знае да иде и в неудобно време кат му дигне, кат е толко единствена и неповторима.
Койнаре rulez 
-
Hardcore88
Абсолютно и за мене, Дани дълбокото гърло (или на голо във дупе) си беше най добрата оферта за курва в София. Отиваш и си правиш каквото искаш. То освен че тя изчезна, изчезнаха и цифра нейни снимки, клипчета, даже в ютуб имаше клип с обява нейна как обикаля по жартиери горе из хостелчето, с едни слънчеви очила и според мене много направена ахаха
Дано се появи или поне момиче предлагащо тия неща като нея
Дано се появи или поне момиче предлагащо тия неща като нея
-
Dinko-Dinev
- Благодарил: 18 пъти
- Благодарен: 14 пъти
Всеки един от нас се досети, че момчето попита за Дани /дълбокото гърло/, срещу ЦУМ, при която кой ли не е ходил да й пълни дупето и сливата, но същевременно не изпускаме случай да се направим на много остроумни, и разбира се, важно е за един конкретен остроумник тук, мнението му да стои последно в темата, за да почувства вътрешно удовлетворение, че ни е "затапил" всички, и ни е поставил на мястото ни...!
По същество - мисля, че повече от година същата публикува обяви, но вече не си вдига телефонна, дава свободно, звъни, но не вдига. Не знам каква е целта на всичко това. Мисля, че като цяло не работи, или ако го прави, най-вероятно, си се боцка с определен кръг, много близки и познати момченца и чичковци - другите ги е игнорирала. Това мога да кажа аз по темата. Бъди здрав, колега, и не обръщай внимание на дребни закачки и простащина.
Честита Нова Година на всички!
По същество - мисля, че повече от година същата публикува обяви, но вече не си вдига телефонна, дава свободно, звъни, но не вдига. Не знам каква е целта на всичко това. Мисля, че като цяло не работи, или ако го прави, най-вероятно, си се боцка с определен кръг, много близки и познати момченца и чичковци - другите ги е игнорирала. Това мога да кажа аз по темата. Бъди здрав, колега, и не обръщай внимание на дребни закачки и простащина.
Последно промяна от Dinko-Dinev на Чет Яну 01, 2026 8:36 pm, променено общо 1 път.
-
IvanIvanov1980
- Благодарил: 20 пъти
- Благодарен: 25 пъти
Честита и на теб мъжки!!! А този педал ни е " затъпил" колкото му е празна северозападналата тиква. Ако изобщо е оттам. Имам страхотни приятели от Видин, Лом , Белоградчик, Монтана. И приятелкиDinko-Dinev написа: ↑Чет Яну 01, 2026 2:10 pm Всеки един от нас се досети, че момчето попита за Дани /дълбокото гърло/, срещу ЦУМ, при която кой ли не е ходил да й пълни дупето и сливата, но същевременно не изпускаме случай да се направим на много остроумни, и разбира се, важно е за един конкретен остроумник тук, мнението му да стои последно в темата, за да почувства вътрешно удовлетворение, че ни е "затъпил" всички, и ни е поставил на мястото ни...!
-
razputin
- Благодарил: 296 пъти
- Благодарен: 481 пъти
- Обратна връзка:
Тоа па, коги ма видиш да са заядям с ора, дет са точни, тогава са прозевай из коневръза. И язе търса Петранка от срещу плодзеленчука, та да я гнясам, ма кат нема обява не разпитвам тука по име.
Ма немаш приятеле от Койнаре и от Бръкачево, че а си стъпнал тама, а са та прибиле наместо с твойто пишманбабаитене "мъжки"
Aко не верваш, па яла да празнуваме нова година
Последно промяна от razputin на Съб Яну 03, 2026 7:57 pm, променено общо 2 пъти.
Койнаре rulez 
При тази преди ходех редовно за извращения беше ми казала да не гледам кога е активна обявата и а да и звънна и ми е връщала обаждания но последните 6 месеца спря да ми вдига/връща обаждане наи вероятно си работи с отбрани хора не ми се занимава да взема друг номер и да и звъня да видя поне дали работи
-
Naturalsexlover