Дани

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Naturalsexlover

Дани

Мнение от Naturalsexlover »

Пичове, ако може някой да сподели как да се свържа с Дани? Ебе ми се Дани. Телефон не вдига. Веднъж ми вдигна преди доста време, но ми даде неудобно време и от тогава пак няма никой.
Nikolaj
Благодарил: 116 пъти
Благодарен: 122 пъти

Re: Дани

Мнение от Nikolaj »

Naturalsexlover написа: Пон Дек 29, 2025 6:33 pm Пичове, ако може някой да сподели как да се свържа с Дани? Ебе ми се Дани. Телефон не вдига. Веднъж ми вдигна преди доста време, но ми даде неудобно време и от тогава пак няма никой.
Дани-та има много. От къде да знаем за коя точно пишеш ти.!?!
Naturalsexlover

Една е Дани, срещу ЦУМ.
ivanavi
Благодарил: 65 пъти
Благодарен: 27 пъти

Мнение от ivanavi »

И ние кЪк баш да ти помогнеме?! ....като тази "единствена Дани" срещу ЦУМ не ще да ти вдигне телефона?!
Да идеме и да наебеме Данито вместо теб ли (или да й кажем, че има един мноооо загорел пич, дека сака да я оножда)......Упъти ни в таз безпътица баце.
razputin
Благодарил: 296 пъти
Благодарен: 481 пъти
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Щом му са ебе Дани, та а загорел на тенжера, следващия път ша знае да иде и в неудобно време кат му дигне, кат е толко единствена и неповторима.
Койнаре rulez :!:
sfpolice
Благодарил: 41 пъти
Благодарен: 59 пъти

Мнение от sfpolice »

Тази Дани да не се казва…. И кажи как изглежда има ли отличителни белези примерно; черна/ руса коса, някакви отличителни татуировки по тялото, други някакви белези дето я прави Дани….
Hardcore88

Мнение от Hardcore88 »

Абсолютно и за мене, Дани дълбокото гърло (или на голо във дупе) си беше най добрата оферта за курва в София. Отиваш и си правиш каквото искаш. То освен че тя изчезна, изчезнаха и цифра нейни снимки, клипчета, даже в ютуб имаше клип с обява нейна как обикаля по жартиери горе из хостелчето, с едни слънчеви очила и според мене много направена ахаха
Дано се появи или поне момиче предлагащо тия неща като нея😺
Dinko-Dinev
Благодарил: 18 пъти
Благодарен: 14 пъти

Мнение от Dinko-Dinev »

Всеки един от нас се досети, че момчето попита за Дани /дълбокото гърло/, срещу ЦУМ, при която кой ли не е ходил да й пълни дупето и сливата, но същевременно не изпускаме случай да се направим на много остроумни, и разбира се, важно е за един конкретен остроумник тук, мнението му да стои последно в темата, за да почувства вътрешно удовлетворение, че ни е "затапил" всички, и ни е поставил на мястото ни...!

По същество - мисля, че повече от година същата публикува обяви, но вече не си вдига телефонна, дава свободно, звъни, но не вдига. Не знам каква е целта на всичко това. Мисля, че като цяло не работи, или ако го прави, най-вероятно, си се боцка с определен кръг, много близки и познати момченца и чичковци - другите ги е игнорирала. Това мога да кажа аз по темата. Бъди здрав, колега, и не обръщай внимание на дребни закачки и простащина.

Честита Нова Година на всички!
Последно промяна от Dinko-Dinev на Чет Яну 01, 2026 8:36 pm, променено общо 1 път.
IvanIvanov1980
Благодарил: 20 пъти
Благодарен: 25 пъти

Мнение от IvanIvanov1980 »

Dinko-Dinev написа: Чет Яну 01, 2026 2:10 pm Всеки един от нас се досети, че момчето попита за Дани /дълбокото гърло/, срещу ЦУМ, при която кой ли не е ходил да й пълни дупето и сливата, но същевременно не изпускаме случай да се направим на много остроумни, и разбира се, важно е за един конкретен остроумник тук, мнението му да стои последно в темата, за да почувства вътрешно удовлетворение, че ни е "затъпил" всички, и ни е поставил на мястото ни...!

По същество - мисля, че повече от година същата публикува обяви, но вече не си вдига телефонна, дава свободно, звъни, но не вдига. Не знам каква е целта на всичко това. Мисля, че като цяло не работи, или ако го прави, най-вероятно, си се боцка с определен кръг, много близки и познати момченца и чичковци - другите ги е игнорирала. Това мога да кажа аз по темата. Бъди здрав, колега, и не обръщай внимание на дребни закачки и простащина.

Честита Нова Година на всички!
Честита и на теб мъжки!!! А този педал ни е " затъпил" колкото му е празна северозападналата тиква. Ако изобщо е оттам. Имам страхотни приятели от Видин, Лом , Белоградчик, Монтана. И приятелки :D :D :D . Нема ни кьорав олигофрен като него. Ни един. Се са мъже и путки, та дрънка. А не хермафродит като него.
razputin
Благодарил: 296 пъти
Благодарен: 481 пъти
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Dinko-Dinev написа: Чет Яну 01, 2026 2:10 pm
Тоа па, коги ма видиш да са заядям с ора, дет са точни, тогава са прозевай из коневръза. И язе търса Петранка от срещу плодзеленчука, та да я гнясам, ма кат нема обява не разпитвам тука по име.
IvanIvanov1980 написа: Чет Яну 01, 2026 7:39 pm
Ма немаш приятеле от Койнаре и от Бръкачево, че а си стъпнал тама, а са та прибиле наместо с твойто пишманбабаитене "мъжки"
Aко не верваш, па яла да празнуваме нова година
Последно промяна от razputin на Съб Яну 03, 2026 7:57 pm, променено общо 2 пъти.
Койнаре rulez :!:
MrUnknown
Благодарил: 1 път
Благодарен: 6 пъти

Мнение от MrUnknown »

При тази преди ходех редовно за извращения беше ми казала да не гледам кога е активна обявата и а да и звънна и ми е връщала обаждания но последните 6 месеца спря да ми вдига/връща обаждане наи вероятно си работи с отбрани хора не ми се занимава да взема друг номер и да и звъня да видя поне дали работи
gg18
Благодарил: 14 пъти
Благодарен: 9 пъти

Мнение от gg18 »

За тази ли говорите?
https://www.alo.bg/4009330
Naturalsexlover

Да
sfpolice
Благодарил: 41 пъти
Благодарен: 59 пъти

Мнение от sfpolice »

Момичето от нон стопа доло е по добра !
diqn
Благодарил: 28 пъти
Благодарен: 6 пъти

Мнение от diqn »

sfpolice написа: Нед Яну 04, 2026 6:42 pm Момичето от нон стопа доло е по добра !
Кой нон стоп и кое момиче, колега? :mrgreen:
Публикувай отговор