Elisyia Elisiya

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
razputin
Благодарил: 296 пъти
Благодарен: 481 пъти
Обратна връзка:

Re: Пълна загуба на пари и време 0884958280

Мнение от razputin »

dochev написа: Пет Дек 19, 2025 3:26 pm Колкото трябва ще го кажа да не се прецакват хората!
Дочев, гле са, язе щи го oбясна некак си тактично сиги, а не земе а са засегнеш, ако ти го река преко в очи, че си тъп и да излезе тка, че не съм нещо дипломатичен и да ти накръна чувствата.
Та виж са- кой си е прос на гадулка кат тебе да не ползва тръсачките или а ги не чете резултатите, шса прецака баш как и ти и пак проз шси остане. И двеста пъти а го повториш тука как си са преебал, файда нема, че кретените сте точно така - пише ви са, обяснява ви са, ма са засилвате на бойно тропедо а си биете главите чугунени право в стенъта, та дрънчат на камбани и после са прозевате из форумите на жъдни пръчове посред лето връз празно цинково ведро от тънка ламарина.
Та земи са запри, къ ти рекоа ората любезно и им са не отяждай баре туке
кат та съветват, че само са излагаш и ша задебилееш още, а то нема млого накъде, кат та гледам къв си прост пустиняк.
Нали не e сложно и ма разбра, или да зема а ти го разясна пак, ма без диполмация тоа път , та да ма разбереш?
Койнаре rulez :!:
dochev
Благодарен: 4 пъти

Re: Elisyia Elisiya

Мнение от dochev »

А ти кат си толко "умен" от северозапада и на кило ракия какво разбра?Като не ти харесва недей да четеш, форума е свободен за споделяне на полезна и важна информация по темата! Така че господин "разбирач" мнението ти неуместно и още много неща мога да кажа но няма да ги споделя тук!Ако си решил да се заяждаш със селския ти и балкански манталитет това не е мястото!
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Дочев, ти верно кво да кажеш повече, разбрахме та, че си тъп задръстен пустиняк с шизоидни отклонения, дето моа и веднъж да а бил на курва, моа и да не е, ма квичи за шестима, та а ясно, че си по -сбръкан от таа дето темата е за нея. Щото язе моа а съм прост от северозапада, ма не съм тъп и тикиви ви надушвам от далече, даже и туба рикия да съм изжмоцал.
Па ако ти не аресва северозападната ми любезна дипломация, въри са застреляй да я не чететеш, че форума не е да ти бършеме цивките зеленясале тука, а ти да са отядаш за благодарнос.
dochev

Мнение от dochev »

Абе я се скрий най накрая че започваш да ме ядосваш! Изобщо не знаеш нищо за това момиче а чак тръгнал да обяснява!
IvanIvanov1980
Благодарил: 20 пъти
Благодарен: 25 пъти

Мнение от IvanIvanov1980 »

dochev написа: Чет Яну 01, 2026 7:58 am Абе я се скрий най накрая че започваш да ме ядосваш! Изобщо не знаеш нищо за това момиче а чак тръгнал да обяснява!
Колега писах в друга тема, този е такъв олигофрен. Че ако не пише тук, няма да му се изправи малката мизерна чурка. Ако изобщо я вдига. Нали я знаеме приказката" на всяка манджа мерудия". Та този най-вероятно е с някакво биполярно разстройство, или друга психопатия. Не ми се губи малкото ценно свободно време дето имам, иначе мога да се опитам да му наместя чакрите, с някой друг ритник в празната кратуна.
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Що така ве шаолин ? Коги не си зает да са бабаитиш от комлекси из форумите, си ангажиран в складовете с чепинските манафи от интернационала, та ти не остава нещо време ли, кво ли, клефар подпетен. Виж та задели ценно време та са обади на психиатърката поне, а ти изпише там апченца, ма от по-силните, нали ти е приателка :)
Последно промяна от razputin на Съб Яну 03, 2026 8:01 pm, променено общо 2 пъти.
dochev

Мнение от dochev »

https://www.alo.bg/10522815

Охооо, недуразумението с биполярна психоза се е появило отново в София :? :geek:

Тази Ники преди ковида бръмчеше в бардака до нотариата на Попа и тогава беше яка курва и си заслужаваше :D правеше и лесбо шоу с колешката ;) :D

После обаче изперка и стана пълна греда, последно я ебах преди около 3 г когато бръмчеше при Майчин дом и беше като труп :evil: Държеше си ръката на путката да не й го вкарам целия :twisted: хем съм среден размер и едно време си я бях ебал как си требе :D :D

Придобила е страшна параноя :o постояно сменя телефони и адреси а мене последния път ме мота един час докато ми даде адреса при Майчин дом :x

Пропускайте смело освен ако не сте психиатри :D :D
[/quote]
thor
Благодарен: 2 пъти

Мнение от thor »

razputin написа: Чет Яну 01, 2026 11:47 pm Що така ве шаолин ? Коги не си зает да са бабаитиш от комлекси из форумите, си ангажиран в складовете с чепинските манафи от интернационала, та ти не остава нещо време ли, кво ли, клефар подпетен. Виж та задели ценно време та са обади на психиатърката поне, а ти изпише там апченца, ма от по-силните, нали ти е приателка :)
Скрий се бе нещастник скапан ще те пречукам ако те видя някъде!
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

галош написа: Вто Яну 06, 2026 1:27 am
Еш па тоа цървул. Епа само толкова ли с тоа специалнорегистриран ник ?
Нема ли 'наеш ли кой съм язе, срещи у складовете у Чепинци, гарсониери в Младос, страшни четрибуквени съкращения, уиски, каляски маркови
а-у.
Аре, дай неко по-така впечатляващ бабаитлък, удри го в масата да дигна малката чурка и язе, да ти я нацепа в лайняния гъз ча до мъдете, кат ма видиш, избушляк смръдлив.
IvanIvanov1980
Благодарил: 20 пъти
Благодарен: 25 пъти

Мнение от IvanIvanov1980 »

thor написа: Вто Яну 06, 2026 1:27 am
razputin написа: Чет Яну 01, 2026 11:47 pm Що така ве шаолин ? Коги не си зает да са бабаитиш от комлекси из форумите, си ангажиран в складовете с чепинските манафи от интернационала, та ти не остава нещо време ли, кво ли, клефар подпетен. Виж та задели ценно време та са обади на психиатърката поне, а ти изпише там апченца, ма от по-силните, нали ти е приателка :)
Скрий се бе нещастник скапан ще те пречукам ако те видя някъде!
Колега не знам за кой ли път го пиша. Този е такава жалка отрепка, с коефициент на интелигентност клонящ към 0. Педал, с малка мизерна пишка, фен на миризливи циганки. Той ако не си оставя тук в този форум постоянно мнението, според теб дали има за нещо което да живее. Този олигофрен това му е спасението вечер една, две пърцуци и тук да пише пълни карикатурни мнения. Заеби го този долен ляв педал. Може накратко амбриаж.
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Сам ли си говориш вече, Чепинския Шаолин ? Ако тоа галош не ти е поредната бездарна клакьорка тамъ из селските складове след ЖПръци и компания, лошо - начи много отрано си отвoрил "марковото" уиски от Кауфланд или ич не си го затварал от Нова Година та ти са привиждат духове.
Та ако си ти тва земи запри са, изчекай до утре да са изтрезвиш и са почвай пак за именния ден, че от тия "марковите" освен раздвоение моа доста лошо да изгръмиш та и в токсикологеата не моа та оправат после.
Ако па не, земи си научи клакьорката галош на повечко бабаитски изцепки тип чикия на мокър песък от твоите че инги е млого беден репертоара. А може и нещо номер тип ЖПръци - секретно обсъждане на супрелитни с приятеле, демек кирливи евтини пачи из гетата.
Публикувай отговор