Улични
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Улични
Преди много време ме спря една от тия които работят навън, сладко лице, доста ми хареса, беше на гарата в подлеза. Напоследък имам нужда от подобно изпълнение, само свирката ме интересува. Има ли някакви подходящи локации или нещата са се променили вече?
- pizdec
- Благодарил: 44 пъти
- Благодарен: 78 пъти
Re: Улични
На Лъвов мост много отдавна не са ме спирали, но в гаровия подлез си седят там на онова кръглото дето едно време беше шадраван; ама като ме е гнус...
-
ivanavi
- Благодарил: 67 пъти
- Благодарен: 29 пъти
На времето (когИ немаше интернет, адамиева, ало и т.н.) почти във всеки град привечер пичетата се въртяха около гарите (а през деня се подвизаваха по отбивките на близките обходните пътища на тези градове).
Днес вече са еволюирали и голямата част от курволяка ползва други начини за контакт с клиентите,..... демек станаА модеееерни и повечето забовариа от дека са тръгнале (та измислиа екстрите още + лв/евро да си свали сутиена, да я бараш за циците, да смени позата, да ти напрай турска, да ти бара мадурите ......., а некоги они си бее задължителни у репертоара за ебаньето, .......ооооо, па скоро даже една ми иска +25евро, че ше я еба у тях, демек в домаааашна обстановка, щело да ми бъде уютно и т.н. бръщолевения, ...не знам ква физиономия точно съм направил, но тутакси ми "свали" на 20евро за дом.обстановката......пратих я "Па пути Ленина", она са разсърди и ме блокна в последствие на всякъде, а язе си го преместих у другио крачол).
Днес вече са еволюирали и голямата част от курволяка ползва други начини за контакт с клиентите,..... демек станаА модеееерни и повечето забовариа от дека са тръгнале (та измислиа екстрите още + лв/евро да си свали сутиена, да я бараш за циците, да смени позата, да ти напрай турска, да ти бара мадурите ......., а некоги они си бее задължителни у репертоара за ебаньето, .......ооооо, па скоро даже една ми иска +25евро, че ше я еба у тях, демек в домаааашна обстановка, щело да ми бъде уютно и т.н. бръщолевения, ...не знам ква физиономия точно съм направил, но тутакси ми "свали" на 20евро за дом.обстановката......пратих я "Па пути Ленина", она са разсърди и ме блокна в последствие на всякъде, а язе си го преместих у другио крачол).
-
sfpolice
- Благодарил: 43 пъти
- Благодарен: 63 пъти
Ае ти си голем смелчага у подлеза на гарата е такава смрад, че все едно си стъпил на гарата в Чернобил, да не говориме, че там в момента живеят и се подвизават най-ниската прослойка на обществото беззъби циганки наркоманки, клошари, още наркомани.
От години няма качествен материал по улиците на София
Всичко което излиза на вън да работи в момента е леж и и невероятна смрад
По време на ковид, уличните римлянки се преместиха в Студентски и сводниците им вече карат Г Класи, а не 20 годишни опели 
-
razputin
- Благодарил: 305 пъти
- Благодарен: 499 пъти
- Обратна връзка:
Баш наместо. За тва в Студенски смрад нема и да стъпна повече - там ако уцелиш друго освен гаден, нагъл и мазен тъмнолилав космест дебилен миндил то требва да идеш да пуснеш тото и гаранция ше чукнеш шестица.
Последно промяна от razputin на Съб Яну 31, 2026 11:23 am, променено общо 1 път.
Койнаре rulez 
-
sfpolice
- Благодарил: 43 пъти
- Благодарен: 63 пъти
Най- известия циганин сутеньор беше плешивия с дългата коса така му викат защото от горе темето му беше плешиво а отзад имаше дълга коса вързана на опашка, та той ги возеше едно време и ги дислоцираше по Сливница, Ботев и лъвов мост с един бял Опел Астра комби
-
razputin
- Обратна връзка:
Ми не го знам кой е тоа плешивия известен, ама да иде в Студенски вече с един тир, че с астрата комби е за никъде, па да си натовари и да си изрине сичката таа смрад от там и да я стовари накуп ако ще пак къде старите локации или по-добре направо в гетата , ше направи огромна услуга на човечеството и ша стане верно млого известен, мое и нобелова награда да му дадат за таа работа.
Па язе ша му плата курса.
Па язе ша му плата курса.
Койнаре rulez 
Хаха всъщност треперех като лист тогава, бях девствен и даже не знаех, че има курви там. 100% беше наркоманка, но много ми хареса, хубаво лице, дребна и нещо в поведението й ми спря ума, странно беше. Спомням си, че наистина смърдеше ужасно, минаваха куки наоколо и си мислех, че някой ще ме наръга в тъмното.sfpolice написа: ↑Съб Яну 31, 2026 9:19 am Ае ти си голем смелчага у подлеза на гарата е такава смрад, че все едно си стъпил на гарата в Чернобил, да не говориме, че там в момента живеят и се подвизават най-ниската прослойка на обществото беззъби циганки наркоманки, клошари, още наркомани.
Даже като осъзнах какво правя по среда почна да ми спада яко, обаче момичето веднага усети и почна да го лъска и духа брутално и като ме изпразни още го помня, нещо в преживяването ми липсва. Но това беше сигурно 10+ години преди, може наистина нещата да са още по-зле и да не си струва изобщо. Спомням си, че след това се тествах и не излезе нищо, бях с гума на всичко. Може би не си струва да повтарям, като гледам коментарите може да съм извадил късмет, че нямам спин или нещо от сорта, но си беше вълнуващо по някакъв гнусен начин.
-
Kristodorov
- Благодарил: 1 път
- Благодарен: 10 пъти
-
ivanavi
- Благодарил: 67 пъти
- Благодарен: 29 пъти
Оно и тия с теренете не са много чистофайници. Такива смрадове има, че моо ти заюти на очите, нищо, че банята е до гъзо й. Мани, мани, направо неща и да са сещам на кви съм попадал.....ма кво да са прай - нагоня баце не ти дава мира дорде не олабиш жилата.Kristodorov написа: ↑Сря Фев 04, 2026 2:10 pm Не бих ебал улична. Няма къде да се измие, това е страшна смрад... НеЕеее
-
razputin
- Обратна връзка:
Хаха, оно смръди и юти та да са разревеш, ма мандръсаньето си е благо га си надул макарите на коч и си требе да ги олабиш, че ша земе а изгръмат.
Нищо една половинка яка сливовица и сланина с чесън после оправат работата и спираш да са сещаш кво а било - народна рецепта, работи безотказно.
Нищо една половинка яка сливовица и сланина с чесън после оправат работата и спираш да са сещаш кво а било - народна рецепта, работи безотказно.
Койнаре rulez