Някой нещо за тази мадама?
https://www.alo.bg/real-baby-girl-full- ... 0-10906739
Ниски цени, добри ревюта, давала в дупето и без при добра хигиена.
Овча купел 0885314533
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
БатеБончо
- Благодарил: 141 пъти
- Благодарен: 244 пъти
Re: Овча купел 0885314533
Разказ за същата от другия форум:
"Значи звъня на обявата по гласа ми се стори приятно момиче, гледам обявата така нормално написана снимките уж и те са добре, правиме уговорка, казва ми адреса и аз отивам, после даже нещо не можех да намеря блока при което тя търпеливо ми обяснаваше и си викам тази трябва да е изпълнителна и тук ще стане играта
Като бях до блока ми каза да застана там до детската площадка която е пред входа, явно гледат от прозореца и молеше да говоря тихо съседите да не чуят,след което ми кликна да идвам към вратата че отваря. Качих се горе, отвори гледам че не е баш като на снимките но пак така млада и косата май същата, но държеше се добре и реших да остана за половинка, вътре има и куче някакво средни размери. Като вече бяхме в стаята тя така леко под хвърли ама ти не беше ли за пълна програма? Аз викам не за половинка. Тя: добре ама трябва сега да ми платиш. Дадох и парите, тя излезе някъде в други стаи върна се и така започна по прибързано да се съблича при което ми казва че много се притеснявала защото могат да се върнат родителите и, и брат и, ще стане проблем... На което аз се учудих как така и я питах ако бях ме за час тогава как? Тя вика ами нямаше как за час, при което в началато ме пита да ли не съм за пълна програма... Добре викам си айде ще успеем има още 20 минути, тя беше гола започна свирката и буквално след минута чува се как се отваря външната врата и някой влиза и тя подскочи, оле ле идват почна да се мята по стаята аз започнах естественно да се обличам, врата в стаята затворена и от коридора мъжки глас пита, сестра дома ли си, тя така с преправен глас уж и се спи, да спим,, оня казва че влиза в банята а родителите ще дойда след 5 минути. Тя се обръща към мен и шепнейки давай излизай моля ти се ако ни видят тука ще стане много голям проблем. Аз вече облечен казвам дай ми парите и си тръгвам! Тя подскача нещо почна да дудне ама сега не мога те са там, ама давай по бързо бе човек, нямаме време, давай излизай... Аз пак и повтарям за парите, тя оф добре като излезнеш след малко аз ще дойда и ще ти ги върна, само сега да не те видят, давай моля ти се. Е такъв цирк ми разиграха и аз излезнах. После звънях след 5 мин тя ми вика сега не мога чакай после някакви глупости затваря. Аз звъна пак, говорих и малко по грубо, тя ти заплашваш ли ме, тогава нищо няма да ти върна, сега ще кажа че ме тормозиш и затваря телефона. Общо взето това е 
Съвсем изнагляха, хем дигнаха цените пак и ето какви номера правят.
Сега не говоря за всички има и нормални които си работят как трябва."
Толкова с хваленето на стоката от потребителя регистрирал се днес.
"Значи звъня на обявата по гласа ми се стори приятно момиче, гледам обявата така нормално написана снимките уж и те са добре, правиме уговорка, казва ми адреса и аз отивам, после даже нещо не можех да намеря блока при което тя търпеливо ми обяснаваше и си викам тази трябва да е изпълнителна и тук ще стане играта
-
Jo99
- Форумният фантазьор
- Благодарил: 120 пъти
- Благодарен: 155 пъти
Боньо спри се със лъжливите съчинениятаБатеБончо написа: ↑Вто Авг 25, 2026 11:39 pm Разказ за същата от другия форум:
"Значи звъня на обявата по гласа ми се стори приятно момиче, гледам обявата така нормално написана снимките уж и те са добре, правиме уговорка, казва ми адреса и аз отивам, после даже нещо не можех да намеря блока при което тя търпеливо ми обяснаваше и си викам тази трябва да е изпълнителна и тук ще стане игратаКато бях до блока ми каза да застана там до детската площадка която е пред входа, явно гледат от прозореца и молеше да говоря тихо съседите да не чуят,след което ми кликна да идвам към вратата че отваря. Качих се горе, отвори гледам че не е баш като на снимките но пак така млада и косата май същата, но държеше се добре и реших да остана за половинка, вътре има и куче някакво средни размери. Като вече бяхме в стаята тя така леко под хвърли ама ти не беше ли за пълна програма? Аз викам не за половинка. Тя: добре ама трябва сега да ми платиш. Дадох и парите, тя излезе някъде в други стаи върна се и така започна по прибързано да се съблича при което ми казва че много се притеснявала защото могат да се върнат родителите и, и брат и, ще стане проблем... На което аз се учудих как така и я питах ако бях ме за час тогава как? Тя вика ами нямаше как за час, при което в началато ме пита да ли не съм за пълна програма... Добре викам си айде ще успеем има още 20 минути, тя беше гола започна свирката и буквално след минута чува се как се отваря външната врата и някой влиза и тя подскочи, оле ле идват почна да се мята по стаята аз започнах естественно да се обличам, врата в стаята затворена и от коридора мъжки глас пита, сестра дома ли си, тя така с преправен глас уж и се спи, да спим,, оня казва че влиза в банята а родителите ще дойда след 5 минути. Тя се обръща към мен и шепнейки давай излизай моля ти се ако ни видят тука ще стане много голям проблем. Аз вече облечен казвам дай ми парите и си тръгвам! Тя подскача нещо почна да дудне ама сега не мога те са там, ама давай по бързо бе човек, нямаме време, давай излизай... Аз пак и повтарям за парите, тя оф добре като излезнеш след малко аз ще дойда и ще ти ги върна, само сега да не те видят, давай моля ти се. Е такъв цирк ми разиграха и аз излезнах. После звънях след 5 мин тя ми вика сега не мога чакай после някакви глупости затваря. Аз звъна пак, говорих и малко по грубо, тя ти заплашваш ли ме, тогава нищо няма да ти върна, сега ще кажа че ме тормозиш и затваря телефона. Общо взето това е
Форумния фантазьор

-
Ss1488
- Благодарил: 160 пъти
- Благодарен: 95 пъти
Мухъл,на теб кой ти е разрешил да пишеш?Jo99 написа: ↑Чет Авг 27, 2026 8:39 amБоньо спри се със лъжливите съчинениятаБатеБончо написа: ↑Вто Авг 25, 2026 11:39 pm Разказ за същата от другия форум:
"Значи звъня на обявата по гласа ми се стори приятно момиче, гледам обявата така нормално написана снимките уж и те са добре, правиме уговорка, казва ми адреса и аз отивам, после даже нещо не можех да намеря блока при което тя търпеливо ми обяснаваше и си викам тази трябва да е изпълнителна и тук ще стане игратаКато бях до блока ми каза да застана там до детската площадка която е пред входа, явно гледат от прозореца и молеше да говоря тихо съседите да не чуят,след което ми кликна да идвам към вратата че отваря. Качих се горе, отвори гледам че не е баш като на снимките но пак така млада и косата май същата, но държеше се добре и реших да остана за половинка, вътре има и куче някакво средни размери. Като вече бяхме в стаята тя така леко под хвърли ама ти не беше ли за пълна програма? Аз викам не за половинка. Тя: добре ама трябва сега да ми платиш. Дадох и парите, тя излезе някъде в други стаи върна се и така започна по прибързано да се съблича при което ми казва че много се притеснявала защото могат да се върнат родителите и, и брат и, ще стане проблем... На което аз се учудих как така и я питах ако бях ме за час тогава как? Тя вика ами нямаше как за час, при което в началато ме пита да ли не съм за пълна програма... Добре викам си айде ще успеем има още 20 минути, тя беше гола започна свирката и буквално след минута чува се как се отваря външната врата и някой влиза и тя подскочи, оле ле идват почна да се мята по стаята аз започнах естественно да се обличам, врата в стаята затворена и от коридора мъжки глас пита, сестра дома ли си, тя така с преправен глас уж и се спи, да спим,, оня казва че влиза в банята а родителите ще дойда след 5 минути. Тя се обръща към мен и шепнейки давай излизай моля ти се ако ни видят тука ще стане много голям проблем. Аз вече облечен казвам дай ми парите и си тръгвам! Тя подскача нещо почна да дудне ама сега не мога те са там, ама давай по бързо бе човек, нямаме време, давай излизай... Аз пак и повтарям за парите, тя оф добре като излезнеш след малко аз ще дойда и ще ти ги върна, само сега да не те видят, давай моля ти се. Е такъв цирк ми разиграха и аз излезнах. После звънях след 5 мин тя ми вика сега не мога чакай после някакви глупости затваря. Аз звъна пак, говорих и малко по грубо, тя ти заплашваш ли ме, тогава нищо няма да ти върна, сега ще кажа че ме тормозиш и затваря телефона. Общо взето това е
-
БатеБончо
- Благодарил: 141 пъти
- Благодарен: 244 пъти
За да успокоя Jo99, защото знаем, че той когато е неспокоен хуква по масажистки и те се избиват да го празнят, включително Йоана и Надето, пускам линк към първото споменаване на обявата на момичето от Овча купел:Jo99 написа: ↑Чет Авг 27, 2026 8:39 amБоньо спри се със лъжливите съчинениятаБатеБончо написа: ↑Вто Авг 25, 2026 11:39 pm Разказ за същата от другия форум:
https://www.kovri.info/viewtopic.php?p=209592#p209592
и към последвалия разказ за случката, който съм цитирал:
https://www.kovri.info/viewtopic.php?f= ... B0#p218265