https://www.alo.bg/8009521
И язе да са чекирам с едно мнение.
Начи бех при горната, че ми беше писнало от стандартния курволяк из Софета - имам си две три бройки парцалеси, дет ода чат пат, га надуя макарите, ма викам ще ми са неко различен, млад пичугер да смаже туранагата, па и оно едно лето, бех полудел да гледам дъгокраки шунди да са шмиткат из улиците, а ми прават полюции посред бел ден.
Та преврътел от куродръв, а таа в уговорката беше млого точна, закова ми среща на терена след един час, обади цена 200 евракис в час за секс с мискинлъци - демек фетиши.
Начи отивам - баш ква си я представях пичката, бела нежна, дълокрака, към 25 годишна, боди, рокличка, жартиерки, обущенца на токченца, стилно, еротично, градски пичок некак си - аве мечта. Терена чис не смръди на лански клефаре, чаршафи гледам чисти - викам е тава е 6 -ца, тука уцелх жакпота, после ше въра да пускам тото. А оня отдолу подрипа, ше скине дюкяня.
Дотука добре, съблекох го момето, сичко натурално, малки лисичи бозки как язе обичам, мирише на вносен парфеум - бе идилия.Малко разговор да счупа обстановката, она средно тъпа към тъпа, но поне са дръжи отпуснато, усмихва са, праи са нещо, че моа да мисли, не е некоа дръпната.
И са почна със студените душове - почвам язе да я гала нежно и й викам сиги бако ша та нацелива целата и щи излиже убаво крачетата и сладкия пичок, доде шурне вода от тебе на язовир., та да ти го нацепи после. А онаа седи на дърво и вика - така не сме се разбирале, не моа ма лижеш. Що бе моме, наш къв е кеф - а таа, вика имам си гадже, даже и он да ма лиже са не кефа ( Ебаго в дръвото е тоа, не моа да лиже, съсипал е момето).
Ей, кат рече така, обърна се сичко в мене, оня долу увисна на наденица Леки, ма от евтината.
Ма даде крачетата миндилчето - там беше добре, признавам, язе лижем ония нежни краченца, с педикюрче, с жартиери после без - она са бара по путака и по циците, и пъшка едно сладко сладко. Сичко пръстета й осмуках . Чикия с крака - млого добре, оня долу пак са удърви на кокак, Викам дай сиги да та поцеливам по бозките, мигар да им са накефа и на тех - она вика може, ма некак неохотно едно, язе целивам лижем кво лижем, оно мижи ма некак са види, не е й кеф, нощо че нсду зърната. Запрех са, че гледам не й отърва, а оно извади едни кърпички па ги забриса бозките и вика - мраза да са ми мокри.
Айде дай моме пак чикия с крака и да духаш с качулка - вика и да духам не обичам, па и капут не моа да слагам. Алилии,ебаси - потънаха ми гимиите на припикано мушкато, сам си турих дъждобрана, малко и поджваках краката още да ми стане, па й го навръвих. Мокра си беше, ама широка, па оно не е и кеф, седи ти на дръво, ни пъшка ни стене. Извадих туранагата и викам дай чикия с крачетата, тва го можеш и да бегаме в банята та да ма свръшиш- тука добре са представи с мискинлъка, банята чиста, приятна, не смръди на срлски нужник, ма то половината кеф беше бегал вече
Изнизах се, с криво лево изпразнени макари, па си викам у влака за Мездра, да са успокоя - двеста евро за младо убаво и чисто пиче с мискинлъци не са баш млого, от друга стрън кат знам къв сикиш с кви путаци е било за таа пара, ми нема а повтора.
Та кой му са фръгат пари за младо, убаво и чисто натурално дърво - моа да пробва, ма не е мойто и тава си е.
https://www.alo.bg/8009521
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
spartan
- Благодарил: 86 пъти
- Благодарен: 48 пъти
Re: https://www.alo.bg/8009521
Тази си е коментирана като гредица в другия форум. А пък и 200 еврака, най-малко съм си мислил, че и ти ще им ги дадеш на тези отрепки.
-
razputin
- Благодарил: 384 пъти
- Благодарен: 644 пъти
- Обратна връзка:
Re: https://www.alo.bg/8009521
Преебах са - ама оня долния едноок гущер пишоко ми ма заведе при нея. Коги зема а мисла само с таа глава - се я троша горната. И още - коги са фръла да гнясам в последния момент преди да си затръгам къде назе с нощния влак.
Се са самозалъгвам дето мангалките са по 120, та язе си рекох еднъж да пръсна едни 200 и дотам не е баш грех, па то в алото само отявлени мангалеси и познатия курволяк имаше, а немах време и нерви за тия курвояци дет им викат непрота, че то са безкрайни интервюта, па уговорки, па хотели, тва онова и там па никогиж са не знае на къв смърдел ше налетиш да та опоска пак 200 за едно ми ти уж ебане, ма с хотела земат та станат двойно повече.
Четох и в оня форум, там я проверих,
че не е мангалче поне, мненията и тия беа по-стари, викам шси е наместила чакрите сигур и шса фръгам презглавъ, че толко са бех удръвил, кво да права.
Поне терена беше чис, таа не лъхаше на колхозна доячка и ма не изфръли из вратите на петнаестата минута, и сводника ме не чекаше отпреде пред блока, та да са чуда после с кво да си срежа вените за грешната пара, дек можеше да съм я дал, та да купа кюмур за зимъска. То дотам сме я докарале, те така да са лъжеме назе си сичките и после са чудиме що курвояка ни са качва връз главите, ма некои колеги си го не признават, други па даже са гордеят, че ужки ебат елитни, та да избиват комплекси, а то сичкото долен миндил.
Се таа, мъжко дупе еднъжка са ебе, таа грешка нема а са повтори, ко ще да карам се на злобарки, че е ем безплатно, ем кефа е по-голем, ебал съм ги сичките миндили меркантилни, една читава нема деба.
Койнаре rulez