0876068529 Top Sexy baby❤️
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
0876068529 Top Sexy baby❤️
0876068529 За мен е супер найтина е българка снимките отговаряха терена е на ниво дискретен хигиената е страхотна от вратата се разбрахме за услугата попита ме какво ще пия всичка беше страхотно пак ще повторя.
0876068529
Най-прекрасното момиче,човек да се влюби в нея.
Първо не претрупва нещата.
Второ имаш винаги тема за разговор.
Трето посреща те винаги с еротично бельо и страхотна усмивка.
Четвърто гостува те с какво ли не и има страхотно чувство за хумор.
Хигиената и е ТОП , а терена й е уютен и доста изкрящ така да го кажа.
Препоръчвам ви я на 1000 процента.
Първо не претрупва нещата.
Второ имаш винаги тема за разговор.
Трето посреща те винаги с еротично бельо и страхотна усмивка.
Четвърто гостува те с какво ли не и има страхотно чувство за хумор.
Хигиената и е ТОП , а терена й е уютен и доста изкрящ така да го кажа.
Препоръчвам ви я на 1000 процента.
0876068529
https://www.alo.bg/8502047 0876068529
Днес я посетих беше невероятна,Българка е найстина дори ми предложи кафе полафихме си тъй къто си бях заплатил 2часа и така опщо взето съм доволен не ме изгони както правят вече повечето...
Днес я посетих беше невероятна,Българка е найстина дори ми предложи кафе полафихме си тъй къто си бях заплатил 2часа и така опщо взето съм доволен не ме изгони както правят вече повечето...
Re: 0876068529 Top Sexy baby❤️
Пълни глупости Петре, ходил съм, изобщо не говореше, гледаше си телефона! Предложих и да започнем от някъде......чакай малко, за какво да те чакам да не си ми гадже? И така, общо взето не става! от Бургас са тия момичета!
Така като гледам koki20, Petar95 и Gosho20 са се регистрирали и веднага я хвалят, отделно Petar95 в друга тема пише в женски род, когато плюе по друга труженичка. Аз когато чета мнения гледам кога са се регнали във форума и така ги отсявам.
Циганите са изключително прости хора, а повечето курви също. То си личи кой кой е. Такива боклуце, че да се рекламират по тоя начин, с две думи циганска работа. Гошо20 Пешо 20? Абе толкова ли сте прости бе, мангали?
Отивайте да си пускате нови обяви
Отивайте да си пускате нови обяви
-
- Благодарил: 46 пъти
- Благодарен: 78 пъти
Има още 1 профил който основно драска в темата за масажите но и тук ако го срещне някой да знае че подвежда хората Ника му е "jo9"