leniporut написа: ↑Пон Фев 24, 2025 8:38 am
Не ми се занимава с хомо боклуци като '' deep'' ( известен в махалата си като широката халка) и ''razputin'' ( с прякор Дашната Вени). Жалко е, че са осмърдяли този форум, но си представете окаяния живот на двете педалчета.
Нема го оня другия глист дет ти пригласа, та да ти бръкне в гъзината бездънна и скучаеш кат гледам.
Нищо бъркай си сам и си папкай квото извадиш от там, тaва го можеш калъф
Пак са изтърбушили дирника на ''Дашната Вени'' и сега цвили тук доволна. Отивай да ти пикаят в устата за да се поразхладиш и продължавай битието си на разгонена пеперуда. Не е лошо и да се гръмнеш, защото само хабиш кислорода на планетата.
Днес една бригада от мангали правят deep doxing на педерастчето( псевдоним - Широката Х) , което си продава задника заедно с Дашната Вени. Ще се завърне скоро тук невероятно щастлив и отново ще има фекални миризми.
Наскоро педалчето Венко ( ''razputin'', но този гей боклук е известен с прозвището Дашната Вени) изповядало своя мироглед на фейсбук страницата си : ''Аз съм Пеевски ибрик, дишам кофти наркотик. Фекален контейнер обитавам,задника под наем давам. Обожавам миризливото лепило и разходките в Курило.
Нещо си се размечтал та си изпаднал в поетично настроение след гъзобръка от скука днеска, та гедам на твойта страница в ТикТок са мъдри стихотворение:
"Язе съм lineiporut - прос педал съм и капут.
Ако нема кой да ме ебе, в гъз си бъркам с две ръце.
Днеска шес манафа ме фанаха
и пърделника ми те разпраха
Опънаха ме на тепиха и чак в ушите ми се изредиха
И потекоха едни говна- с тех щастливо ше се нагоста. "
Педерстката чета ( в състав : Разпран Гъзятин и Димящ Дупан) е заета да получава гей награди на червения килим в подножието на връх Вазелин. Те са фаворити в отдел : Хомо Поезия.
За награда са двамата братя близнаци дет са ти биологични родители ма със сигурнос са си срезали вените и двамата кат са та видели.
Па и науката след тебе с право е забранила да са провеждат такива опити бащите да моа да раждат, та ти и подгласника ти у форума шси останете единствения уродлив плод на такива отвратителни експерименти надявам се