Препоръчайте някоя, която харесва големи размери.
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Препоръчайте някоя, която харесва големи размери.
Здравейте, реших да пробвам с някоя платена мацка, но ударих 2 греди още със самото отиване и ми отказаха. С 22 см съм. Препоръчайте някоя мацка, която се кефи на такива размери. Предпочитам по малки на години и на габарити.
Re: Препоръчайте някоя, която харесва големи размери.
Здравей, ами не дей звъня на миньончета или много млади кифли може да потърсиш нещо в сайтовете над 170см и над 25 г. и не им казвай по телефона. Мога да ти препоръчам тази https://www.alo.bg/7836190 преди работеше с редовни клиенти но за тези пари за които вече стана може и да си е намалила изискванията аз не бих отишъл за тези пари но по принцип е широка.
Мерси, по скоро си търсня някоя към 100-150 лв диапазона на час. Не казах по телефона, а направо на място и трябваше да ми връщат парите. Само дето изгубих време и гориво да се разкарвам, че живея в село до софия
е не мога да повярвам, че някоя те е върнала заради това, че ти е голям .... или ти си искал да правите анален ?
Първата каза, а не тва трябваше да ми кажеш. Не харесвам такива. тясна съм ще ме боли и почнаха едни оплаквания и мрънкания и си тръгнах.
Втората същото каза, ако искаш да пробваме , ама ако ме боли спираш и няма да го вкарваш целия.
Мерси, не си плащам за това.
Втората същото каза, ако искаш да пробваме , ама ако ме боли спираш и няма да го вкарваш целия.
ами тази която ти пратих казвала ми е че харесва надарени мъжеplay написа: ↑Чет Ное 02, 2023 4:29 pm Първата каза, а не тва трябваше да ми кажеш. Не харесвам такива. тясна съм ще ме боли и почнаха едни оплаквания и мрънкания и си тръгнах.
Да мерси, но тази ми е кака, не си падам по по големи от мен, отделно съм от западната част извън софия. Младост ми е на минимум 1 час. По бързо ще стигна до Благоевград, отколкото до Младост. Студентси, Младост, Дружба са ми прекалено далеч. И е 200 лв.
-
- Благодарил: 15 пъти
- Благодарен: 13 пъти
Н ине тук в софия сме надарени ама па вие от селата винаги се по- по-най както винаги с 22сантима дано не ти е мек толкова, че все що мърда ще бега и да ти кажа моя е 18" ка и главата не минава през дупката на туба от минерална вода 5 литра, важното е как го ползваш а не колко ти е голям !!! Успех
-
- Благодарил: 110 пъти
- Благодарен: 186 пъти
- Обратна връзка:
А Врачани кво да кажеме (не е ич град ма и село не е) като и у буркан за туршия не улаза, я ше опре в гърловината, я в дъното
WTF
https://www.gepime.com/profile/7806995
Ако си падаш по двойки може да се пробваш тук.Няма гаранция,че ще ти върже,но гаранция,че няма как да я изплашиш с 22см.кур.
-
- Благодарил: 110 пъти
- Благодарен: 186 пъти
- Обратна връзка:
Таа кат я гледам и трамвай нема да я уплаши
WTF
Само ако я изгърми някой среднощен експрес във втори черен коловоз, може да се изплаши