Бойно име:Теди
Националност:Българка
Форма за контакти: https://adamieva.info/obiava-4798268/bo ... i-se-uveri
Ориентировъчна дата:12/03/2024
Място: Надежда 4 праща те на Христо Силянов 18 но не е там
Съоръжения: чисто е банята се вижда подържана имаше бебешко корито вътре пред вратата на жилището пълно с детски колички имаше и такива за деца с бебета кукли. Постели чаршаф чист изтърва се и каза че чаршафите били нейни спяла на тях
Хигиена: изглеждаше чиста но и казах че само за френска и тя не ходи в банята
Цена: 100 лв две свършвания на френска без
Възраст: не мисля че е на повече от 30
Лице: нищо особенно. Нито грозна нито красива. Натурална без гримове и тунинг
Коса: черна права дълга малко следраменете
Тяло: кръгличка не повече от 160 висока
Гърди: не са много малки ама в съотношение гъз цици не големи дава да ги мачкаш срещу 30 лв екстра
Дупе: има къде да сложиш и салатка и ракийка
Пиърсинг и татуировки: не забелязах
Дефекти на тялото: позбръчкан корем от мазнини вижда се на една от снимките малко корема ама в много умалена форма защото ако са нейни са много стари и сега е с много по голям задник. Това е единственото което ме кара да мисля че снимките са нейни
Поведение: учтива е говори ми на вие служебно държание и не изглежда глупава
Разговор:малко говорихме устата и беше заета
Целувки: не позволява в уста може по тялото
Пуши: не забелязах
Френска: за мен не беше лоша плюнче и плюе по главичката от време на време
Блудство: няма такива работи при нас целувка за посрещане или да те погали нещо
Анал: не питах
Най-доброто: държанието чисто е и отношението
Най-лошото: не дава да и пълниш устата
Повторение? Възможно е за свирка и ми е близко в края на работния ден
Препоръчителна? Ако някой се кефи на ниски с голям гъз може би да
Обща оценка на опита:6/10
История: Втори ден след завръщане от Варна се опитвам да се свържа с някоя. Звънене като луд по почти час. Предният ден ми писна и се отказах. Вдига ми тази Теди уговарям се за свирка без дава адрес в близост след което слиза пред вход на който тръгваш след нея. Говори тихо и въпреки,че изглежда семеен апартамент като,че няма жива душа вътре. Уговорката по телефона беше 70 лв едно изпразване 100 лв две. Потвърждава , питам ще ме бърше ли с кърпички или да се мия,казва че баня. Телефона не спря да звъни през цялото време вдигна го един път като свърших първият път излезе за една минута с мръсни кърпички в ръка и се върна. Стаята постоянно се заключва отвътре втори път вдигна телефона каза че се се обади после и затвори. Предложи ми баня след като свърших и между празненията и с постилането на чаршавчето беше добре. Нищо особено не е момичето но аз недоволен не останах заради отношението и за това което търсех
Снимки:само една успях да изтегля от обявата и не съм сигурен дали е нейна
Теди 0876933324
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 130 пъти
- Благодарен: 230 пъти
- Обратна връзка:
Re: Теди 0876933324
Евала пич ти си жив пример как требва да се пишат ревюта и как требва да се действа по принцип а не само воайорски да се разпитва като некои звезди тука във форума.
И пази пишлето с тия свирки без капут да не стане мяу.
И пази пишлето с тия свирки без капут да не стане мяу.
Коса расте, акъл не доада